elisabeth122 3 Napisano 14 godzin temu Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić. Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, elisabeth122 napisał: Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić. Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 13 godzin temu Krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, JajâWywalone napisał: Krindz Co Krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, elisabeth122 napisał: Co Krindz No to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 13 godzin temu I koniecznie zobaczyć ile na tace daje czy ma gest czy żałuję dla jezusa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 12 godzin temu 57 minut temu, 84Michal84 napisał: wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem. moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty UWAZAJ !!! Małe sprostowanie. Ze święconka nie jutro a w przyszłą sobotę. Jutro dżentelmen może potrzymać palmę. Domyślam się, że podchwyt to podstęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi Po co slabom laske na kawe zapraszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 304 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, 84Michal84 napisał: wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem. moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty UWAZAJ !!! Niech sie położy w kościele krzyżem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 11 godzin temu 40 minut temu, VenusHorizon napisał: Po co slabom laske na kawe zapraszac a po co pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, 84Michal84 napisał: wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem. moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty UWAZAJ !!! Jezusowa kolezanka z pracy mnie lubi bo nie wie jakim diabłem jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a po co pisać Nie wiem ja nie pisze jusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 265 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Styl pisania w sumie podobny do komentarzy pod filmikami z tworem sztucznej inteligencji : ) Marysia Kurka. Edytowano 11 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 265 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, VenusHorizon napisał: Nie wiem ja nie pisze jusz Podoba Ci się ten kanał? : ) trochę widać w detalach, że nie jest prawdziwa, ale całkiem realna im wyszła... : ) Edytowano 11 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 148 Napisano 11 godzin temu Klasyczna sytuacja wyszedł z inicjatywą i teraz ruсh należy do kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 148 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, VenusHorizon napisał: Po co slabom laske na kawe zapraszac Kawa to mały pikuś, bo gorzej jak do drogiej restauracji zaprosisz i naje się , a potem zniknie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, yeya napisał: Podoba Ci się ten kanał? : ) trochę widać w detalach, że nie jest prawdziwa, ale całkiem realna im wyszła... : ) A co podobna do ciebie zielona : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Kawa to mały pikuś, bo gorzej jak do drogiej restauracji zaprosisz i naje się , a potem zniknie . To już nie moje problemy mam 9000zł kartę kredytową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 148 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: To już nie moje problemy mam 9000zł kartę kredytową Taką kwotę przez noc można przehulać z jakąś tutką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Taką kwotę przez noc można przehulać z jakąś tutką. No nie moje lęki mówię obecnie nie muszę się finansowo przygotowywac do randki biorę kk i wychodzę Kwote później mogę zapłacić za miesiąc czy dwa lub w 2, 3, 5, 10, 20 itd ratach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 265 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon napisał: A co podobna do ciebie zielona : ) Właśnie nie bardzo : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 164 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Kawa to mały pikuś, bo gorzej jak do drogiej restauracji zaprosisz i naje się , a potem zniknie . Może następnym razem zamiast do restauracji, zapraszajcie na spacer dookoła bloku? Ryzyko najedzenia się na wasz koszt spadnie do zera Te wasze "męskie" dramaty z cyklu zjadła i uciekła są lepsze kabaret. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 148 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: No nie moje lęki mówię obecnie nie muszę się finansowo przygotowywac do randki biorę kk i wychodzę Kwote później mogę zapłacić za miesiąc czy dwa lub w 2, 3, 5, 10, 20 itd ratach No wiadomo jeżeli będziesz unikał spotkań na żywo z kobietami, to unikniesz kosztów nie tylko finansowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 148 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Może następnym razem zamiast do restauracji, zapraszajcie na spacer dookoła bloku? Ryzyko najedzenia się na wasz koszt spadnie do zera Te wasze "męskie" dramaty z cyklu zjadła i uciekła są lepsze kabaret. Ja piszę z pozycji obserwatora i jako info turystyczne , bo nie jestem "wy" bo ty lubisz nadinterpretować nawet luźne myśli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 164 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Ja piszę z pozycji obserwatora i jako info turystyczne , bo nie jestem "wy" bo ty lubisz nadinterpretować nawet luźne myśli . Jak na bezstronnego świadka to dość emocjonalnie przeżywasz traumę faceta, któremu baba zje kolację i ucieknie. To żadna nadinterpretacja po prostu twój lęk o cudze (czy tam twoje) krewetki jest tak komiczny, że sam się prosi o komentarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 7 Napisano 10 godzin temu 24 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Może następnym razem zamiast do restauracji, zapraszajcie na spacer dookoła bloku? Ryzyko najedzenia się na wasz koszt spadnie do zera Te wasze "męskie" dramaty z cyklu zjadła i uciekła są lepsze kabaret. To nie jest kabaret, tylko smutna prawda. Niemała część kobiet łazi na spotkania tylko po to, aby się nażreć za darmo. Brak godności i honoru. Najlepsze, że udają typ księżniczki, a bliżej im do typu żebraczki, klasy zero. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 148 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Jak na bezstronnego świadka to dość emocjonalnie przeżywasz traumę faceta, któremu baba zje kolację i ucieknie. To żadna nadinterpretacja po prostu twój lęk o cudze (czy tam twoje) krewetki jest tak komiczny, że sam się prosi o komentarz. Z tym przeżywaniem też nadinterpretacja, bo śmieje się jak zwykle i tak samo przy każdym poście niezależnie o czym pisze. Lęk o cudze też wątpię, bo nie bardzo mnie zajmuje jego los dlatego , że to jest obcy byt dla mnie. Tak więc zarzuty uważam za bezpodstawne bazujące na domysłach , a powinny liczyć się jakieś dowody skoro tak nadgorliwie podchodzisz do każdego słowa i to w dodatku w takiej kloace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 164 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, Jerremy napisał: To nie jest kabaret, tylko smutna prawda. Niemała część kobiet łazi na spotkania tylko po to, aby się nażreć za darmo. Brak godności i honoru. Najlepsze, że udają typ księżniczki, a bliżej im do typu żebraczki, klasy zero. Nie zamierzam ogladac tego gościa, bo nie oglądam filmików przesiąkniętych mizoginią szkoda czasu na taką jednostronną narrację. To, co piszesz to straszna przesada i uogólnienie w rzeczywistości większość kobiet, które znam nie zgadza się, żeby facet za nie płacił bo wolą nie mieć wobec nikogo żadnych długów, zwłaszcza jeśli nie widzą szans na dalszą znajomość. Skąd u ciebie to przekonanie o nażeraniu się na randkach? Chyba za dużo czasu spędzasz na oglądaniu takich bajek w sieci. Edytowano 10 godzin temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 10 godzin temu A ta kolejnej osoby się uczepiła… Porażka. Co za smutny babsztyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach