Koralgor 101 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Varius Manx z Anitą Lipnicką to według mnie najlepszy okres zespołu. Tez tak uwazam. Gdyby Janson nie zy/dzil kasy dla niej to zespol pewnie dalej by trwal. Kasia ma piekny glos, ale potencjal nie zostal wykorzystany. A Anitka to dobra, melancholijna Anitka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Dangerous napisał: Varius Manx z Anitą Lipnicką to według mnie najlepszy okres zespołu. Też tak uważam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 5 godzin temu Z drugiej strony Lipnicka ma swoich fanów, wiec to też zależy co komu w duszy gra. No mi ewidentnie zagrał Varius z Anitą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 5 godzin temu Można zestawić oba głosy jak się posłucha występu Kasi w szansie na sukces. Anita to melancholia, Kasia to siła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Koralgor napisał: Można zestawić oba głosy jak się posłucha występu Kasi w szansie na sukces. Anita to melancholia, Kasia to siła. A mi znowu głos Katarzyny jakoś nie siadł. Z Variusem to jeszcze w miarę pasowała mi ta Monika co po wypadku na wózku jeździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 5 godzin temu Ja się zastanawiam co jest nie tak z liderem tego zespołu że mu wszystkie wokalistki uciekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 4 godziny temu A to z dedykacją dla moich 3 ulubionych forumowiczów 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, parabataii napisał: A mi znowu głos Katarzyny jakoś nie siadł. Z Variusem to jeszcze w miarę pasowała mi ta Monika co po wypadku na wózku jeździ. Za mocny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, parabataii napisał: Ja się zastanawiam co jest nie tak z liderem tego zespołu że mu wszystkie wokalistki uciekają. Anite robil na kase z tego co wiem. Monike po wypadku wyrzucił z zespolu. Obstawiam, ze to niezbyt dobry czlowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Za mocny? Dla mnie osobiście barwa jej głosu jest nieczysta. Ma w głosie jakiś szelest którego ja nie lubię. Ona dobrze śpiewa, tylko sama barwa jej głosu mi po prostu nie leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Anite robil na kase z tego co wiem. Monike po wypadku wyrzucił z zespolu. Obstawiam, ze to niezbyt dobry czlowiek. Jeśli to prawda to jesteś dla niego bardzo łaskawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 101 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, parabataii napisał: Jeśli to prawda to jesteś dla niego bardzo łaskawa Monika nigdy nie uslyszala od niego przepraszam jak rozwalil ich jadac ponad sto w zabudowanym. Kasia Stankiewicz z kolei sie go bala. Ale co strona to co innego mozna znalezc zaleznie w jakich latach kto sie wypowiadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Koralgor napisał: Monika nigdy nie uslyszala od niego przepraszam jak rozwalil ich jadac ponad sto w zabudowanym. Kasia Stankiewicz z kolei sie go bala. Ale co strona to co innego mozna znalezc zaleznie w jakich latach kto sie wypowiadal. No tak, prawda zawsze leży gdzieś po środku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 2 godziny temu A do tego mam przeogromny sentyment 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 1 godzinę temu Przerost formy nad treścią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 151 Napisano 50 minut temu 4 godziny temu, parabataii napisał: Ja się zastanawiam co jest nie tak z liderem tego zespołu że mu wszystkie wokalistki uciekają. Nikczemna natura zawsze stoi za tym jeżeli inni homo sapiens uciekają od takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 73 Napisano 33 minuty temu 15 minut temu, Get Оut napisał: Nikczemna natura zawsze stoi za tym jeżeli inni homo sapiens uciekają od takiego. Paskud jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 587 Napisano 10 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach