WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 10:24 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie ma ani siwych włosów, ani zakoli ani bebzuna ani zmarszczek. to co w nim jest 'starego'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 70 Napisano wtorek o 10:25 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: To może zróbcie na żetony chociaż zarobicie. Ja dopom nie zarabiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 295 Napisano wtorek o 10:26 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Tylko od pasa w górę tak jak ustaliliśmy No dobra niech Ci będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 114 Napisano wtorek o 10:28 17 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak - bo jak mi Pieprz odpisała z jajem to na pewno w tym samym czasie jej mąż trzyma ją za nogę i płacze moim zdaniem jak się 'napatrzy' na tutejsze "towary" to mąż może tylko jeszcze zyskać w jej oczach Święta prawda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:28 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja dopom nie zarabiam Twoja ukochana może. Po co się samooszukiwac że coś jest be skoro się to uprawia publicznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano wtorek o 10:29 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to co w nim jest 'starego'? Mentalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano wtorek o 10:30 No w moim typie Igor Paszczyk, tez nie jest i nie chodzi tu o wiek a rysy twarzy, takie obłe. Nie ma szczeki, nie ma kości policzkowych. Marne szansę by nawet z wiekiem zmężniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 114 Napisano wtorek o 10:33 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: No w moim typie Igor Paszczyk, tez nie jest i nie chodzi tu o wiek a rysy twarzy, takie obłe. Nie ma szczeki, nie ma kości policzkowych. Marne szansę by nawet z wiekiem zmężniał. W dodatku ma dłuższe rzęsy niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:34 Każdy ma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:34 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: W dodatku ma dłuższe rzęsy niż ja To wkùrwia fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano wtorek o 10:37 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: To wkùrwia fakt No mój były ma takie dlugie ale to chyba zaleta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1813 Napisano wtorek o 10:37 22 minuty temu, Еlciаа napisał: Stary. Mój ex ma 40 skończone, Patrzę na niego i jednak stary. To zależy od człowieka charakteru i sposobu bycia i myślenia bo są ludzie mający na przykład 45 lat i zachowują się jak nastolatek. Znam kolesia 29 lat a jak sie z nim gada to jak dziadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1813 Napisano wtorek o 10:39 24 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja też tu nie przyszedłem pisać akurat przechodziłem obok mojego Bentleya i stwierdziłem, że rzucę okiem czy na kafe moje wielbicielki się o mnie nie biją tylko nie mam czasu bo właśnie szykuję się na randkę Ubierz sie ładnie i pamiętaj że jak będzie twoja wybranka jeść to pilnuj jej by sie nie najadła i nie uciekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 10:41 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ubierz sie ładnie i pamiętaj że jak będzie twoja wybranka jeść to pilnuj jej by sie nie najadła i nie uciekła jedz na zdrowie, ja Ci nie żałuję najedzone wolniej biegną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 10:42 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To zależy od człowieka charakteru i sposobu bycia i myślenia bo są ludzie mający na przykład 45 lat i zachowują się jak nastolatek. Znam kolesia 29 lat a jak sie z nim gada to jak dziadek a przed wojną to było życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:43 Mezalians tak jakby ale kto zna wyroki boskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano wtorek o 10:44 9 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: W dodatku ma dłuższe rzęsy niż ja Na rzęsy nawet nie spojrzałam może ma makijaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano wtorek o 10:45 10 minut temu, JajâWywalone napisał: Każdy ma xD Ale niektórzy, ci przystojni, mają je widocznie zarysowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:45 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ale niektórzy, ci przystojni, mają je widocznie zarysowane. Ten też może być przystojny dla kobiet. To ze nam coś się nie podoba nie znaczy że amatorów nie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 10:46 32 minuty temu, Еlciаа napisał: Stary. Mój ex ma 40 skończone, Patrzę na niego i jednak stary. Elciu, a co zrobisz, jak sama dojdziesz do tego wieku? Myślisz, że szukanie coraz młodszych to jest remedium? To nie jest hejt, naprawdę jestem ciekawa, to ciekawy temat do jakiejś normalnej, a jednocześnie nie o pietruszce, rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 38 Napisano wtorek o 10:47 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Ten też może być przystojny dla kobiet. To ze nam coś się nie podoba nie znaczy że amatorów nie znajdzie Ja nie mogę od niego oczu oderwać oglądając Sprawiedliwych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:47 Po 45 już ciężko jej będzie znaleźć napalonego młodzieńca. Dajcie jej spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 114 Napisano wtorek o 10:48 Przed chwilą, bad behaviour napisał: Elciu, a co zrobisz, jak sama dojdziesz do tego wieku? Myślisz, że szukanie coraz młodszych to jest remedium? To nie jest hejt, naprawdę jestem ciekawa, to ciekawy temat do jakiejś normalnej, a jednocześnie nie o pietruszce, rozmowy. Ja też pytałam przy innym temacie gdzie radziła trollowi zmianę na młodszy model ile razy i do jakiego wieku zaleca taką zmianę. Ale przyszła wiadomo kto i zrobiła aferę o pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano wtorek o 10:48 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Ten też może być przystojny dla kobiet. To ze nam coś się nie podoba nie znaczy że amatorów nie znajdzie Oczywiście, "w mojej opinii" było w domyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:48 Przed chwilą, Dangerous napisał: Ja nie mogę od niego oczu oderwać oglądając Sprawiedliwych. To se pacz. Mnie się też nie podoba za specjalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 38 Napisano wtorek o 10:49 Przed chwilą, JajâWywalone napisał: To se pacz. Mnie się też nie podoba za specjalnie Są gusta i gusta. Mamy skrajnie odmienne, bo według mnie Akop Szostak jest aseksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 10:49 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Ja też pytałam przy innym temacie gdzie radziła trollowi zmianę na młodszy model ile razy i do jakiego wieku zaleca taką zmianę. Ale przyszła wiadomo kto i zrobiła aferę o pytanie. Rozumiem. A to naprawdę po prostu ciekawy temat do życiowej dyskusji. Bo jaka jest tego przyszłość? Kobieta na przykład 50 lat i polowanie na 25-letnich fetyszystów starszych kobiet? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 62 Napisano wtorek o 10:51 1 minutę temu, Dangerous napisał: Są gusta i gusta. Mamy skrajnie odmienne, bo według mnie Akop Szostak jest aseksualny. No nie da się ukryć. Zresztą nie zamierzam o cudzej urodzie dyskutowac bo mnie nie interesuje kto w kim się lubuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1813 Napisano wtorek o 10:53 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jedz na zdrowie, ja Ci nie żałuję najedzone wolniej biegną Jeszcze wezmę pojemniki i napcham do nich jedzenia I leżą na kanapie nie mogąc sie ruszyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 160 Napisano wtorek o 10:54 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Ja też pytałam przy innym temacie gdzie radziła trollowi zmianę na młodszy model ile razy i do jakiego wieku zaleca taką zmianę. Ale przyszła wiadomo kto i zrobiła aferę o pytanie. 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Rozumiem. A to naprawdę po prostu ciekawy temat do życiowej dyskusji. Bo jaka jest tego przyszłość? Kobieta na przykład 50 lat i polowanie na 25-letnich fetyszystów starszych kobiet? Jest ryzyko, że się skończy to smutno. Zwłaszcza, że z tego co mówiła to jej zależy jednak na relacjach romantycznych, a nie czysto seksualnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach