Fifofa 305 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Musiałem skorzystać z groka aby się dowiedzieć co dokładnie się działo u Platfusòw bo chatgpt jest cenzorowany to tylko nagonka jest lewicowy. . Wszędzie afera pdf ale nie wiadomo co Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 6 godzin temu Ale syf szokujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 224 Napisano 6 godzin temu Ta afera jest tylko przykładem, ze takich poje.bow nalezy eliminować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 152 Napisano 4 godziny temu Szokujący i skandaliczny jest wyrok jaki dostała ona. Powinna dostać tak samo 25 lat jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 152 Napisano 4 godziny temu Szokujący i skandaliczny jest wyrok jaki dostała ona. Powinna dostać tak samo 25 lat jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Szokujący i skandaliczny jest wyrok jaki dostała ona. Powinna dostać tak samo 25 lat jak on. Doktryna Neumana? Czy zwyczajny sędziowski głąb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 152 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Doktryna Neumana? Czy zwyczajny sędziowski głąb? Po części może tak, z drugiej, kobiety zawsze dostają niższe wyroki za podobne przestępstwa. Ja byłabym tu bezwzględna i wszystkie powinny dostawać surowe wyroki, takie by kolejne się zastanowiły mocno czy faktycznie udawanie ofiary będzie im wygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, taka_pokraka napisał: Szokujący i skandaliczny jest wyrok jaki dostała ona. Powinna dostać tak samo 25 lat jak on. Nie wiem jak takie coś odbije na życiu tej córki ona już jest pełnoletnia co mówi. 12 lat ojczym wykorzystywał seksualnie miała wyjście albo akt z psem albo z nim a matka fotografowała. Nie pojęte takie coś było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 152 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Fifofa napisał: Nie wiem jak takie coś odbije na życiu tej córki ona już jest pełnoletnia co mówi. 12 lat ojczym wykorzystywał seksualnie miała wyjście albo akt z psem albo z nim a matka fotografowała. Nie pojęte takie coś było. Dlatego kobieta bo matką jej nazwać nie można powinna dostać też te 25 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano 3 godziny temu Żałowałam, że przeczytałam szczegóły tej zbrodni. Ofiary są według mnie zniszczone psychicznie na zawsze. Nie wierzę, że można się podnieść po czymś takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano 3 godziny temu Uderzyło mnie, że ta para nie stanowiła pozornie stereotypowych sprawców najbardziej obleśnych zbrodni. Uczestnicy życia społecznego, ona zrobiona całkiem ładna blondynka, on taki sebiks nieco. Nie byli to pijacy z meliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 2 godziny temu Ciekawe co na to libed i krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 224 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Ciekawe co na to libed i krejzi A dlaczego oni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 77 Napisano 2 godziny temu Jak słyszę o takich rzeczach to jestem za przywróceniem kary śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, bad behaviour napisał: Żałowałam, że przeczytałam szczegóły tej zbrodni. Ofiary są według mnie zniszczone psychicznie na zawsze. Nie wierzę, że można się podnieść po czymś takim. Wydaje mi się że mogą się podnieść tylko ludzie już stygmatyzują jako brudny towar A baba z peło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu Pe dofilia obywatelska yeah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu Jakby nie dosyć że pèdofilia to jeszcze zoofilia, smakowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Doktor ZG napisał: A dlaczego oni? Bo to wyznawcy partii jedynej słusznej zoo-pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 224 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Bo to wyznawcy partii jedynej słusznej zoo-pedo To nie ma nic wspólnego z przynależnością do partii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 2 godziny temu L i k to taka lewacka parka jak ci z Kłodzka na szczęście nie mają dziedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 224 Napisano 2 godziny temu Co innego jakby na zjeździe PO zrobili orgie z psami i dziećmi. Ale oczywiście każda bron dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: To nie ma nic wspólnego z przynależnością do partii. Żeby się nie okazało że niektóre partie dawały przez lata ochronę dla różnych nieciekawych person jak wcześniej kkk. Miejmy nadzieję, że nie. Edytowano 2 godziny temu przez Łysa z brazzers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu Pe dofilia nie jest lewacka tylko prawacka Zoofilia może bardziej bo to zbytnia miłość do psiecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 224 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Żeby się nie okazało że niektóre partie dawały przez lata ochronę dla różnych nieciekawych person jak wcześniej kk. Miejmy nadzieję, że nie. Pewnie takie brudy będą wypluwać to z jednej to z drugiej strony. Natomiast co innego robic to w wolnym czasie, a co innego gdyby Tusk dawal się posuwac psu nagonionemu przez tamtego zboczonego chu.ja na zjeździe partyjnym. Takze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winey 0 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, bad behaviour napisał: Żałowałam, że przeczytałam szczegóły tej zbrodni. Ofiary są według mnie zniszczone psychicznie na zawsze. Nie wierzę, że można się podnieść po czymś takim. tak jak ty ruda XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winey 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Pewnie takie brudy będą wypluwać to z jednej to z drugiej strony. Natomiast co innego robic to w wolnym czasie, a co innego gdyby Tusk dawal się posuwac psu nagonionemu przez tamtego zboczonego chu.ja na zjeździe partyjnym. Takze... ruda walilas sie z psami XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, winey napisał: tak jak ty ruda XD Starczy traktować takich ludzi jako normalnych nie jak coś brudnego i zrozpaczonego to zaraz oswoisz jak lerzaka, ona lubi dramaturgie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu Chyba se poczytam jakieś tragedie greckie kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tragikomedie Edytowano 2 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winey 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Starczy traktować takich ludzi jako normalnych nie jak coś brudnego i zrozpaczonego to zaraz oswoisz jak lerzaka, ona lubi dramaturgie gruba a zadzwonic do twojej mamy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach