Еlciаа 833 Napisano wczoraj o 12:53 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Tego księdza? Aaaa leje hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano wczoraj o 13:15 19 minut temu, Płaski napisał: Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Patologia bo moja matka ma faceta byłego policjanta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano wczoraj o 13:16 20 minut temu, Płaski napisał: Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Mój tata ma się dobrze, skończ bóldupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 70 Napisano wczoraj o 13:19 24 minuty temu, Еlciаа napisał: Aaaa leje hahaha Teraz przynajmniej wiem, po kim ty poszłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano wczoraj o 13:20 Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Teraz przynajmniej wiem, po kim ty poszłaś Ja przy mojej matce to jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 11 Napisano wczoraj o 15:40 15 godzin temu, Spaghetti... napisał: Są, kazałem Ci iść spać, ale nie zrozumiałaś! Ale wiesz, że to jest konto ogóra który udaje na nim laskę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 11 Napisano wczoraj o 15:42 5 godzin temu, Bodnarajca napisał: Witajcie kochani Wielki Piątek. Czas zakupów Świąt Wielkanocnych, zakupy zrobione? Miłość miłością do faceta należy zdobyć serce kobiety, zakupy same nie zrobią. Jadę do hipermarketu. Widzę jak mężczyźni pomagają swoim kobietom Ja sama, trzymajcie sie kobitki niech wam pomagają. Dobra skończ ogór dèbìlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 11 Napisano wczoraj o 15:43 Poza tym łysa wszystko sama robi i żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wczoraj o 15:48 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Ja przy mojej matce to jestem ja przy mojej tez, ona sobie ziolko popala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 605 Napisano wczoraj o 20:31 4 godziny temu, choroszcze jukon welcome napisał: Ale wiesz, że to jest konto ogóra który udaje na nim laskę? Ogór się za babę przebrał ? kuźwa, a Ty za kogo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1326 Napisano wczoraj o 20:42 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 406 Napisano 6 godzin temu Dnia 3.04.2026 o 14:03, Еlciаа napisał: A czy szwagierka czekała do ślubu? silisz sie na zlosliwosc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, 84Michal84 napisał: silisz sie na zlosliwosc???? Nie, żartowałam jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 406 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie, żartowałam jedynie. wydajesz sie taka pewna siebie i strasznie wyszczekana co ? oczywiscie jako ateistka nie obchodzisz wielkanocy i masz wyj//bane na slowo boze ? PRAWDA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, 84Michal84 napisał: wydajesz sie taka pewna siebie i strasznie wyszczekana co ? oczywiscie jako ateistka nie obchodzisz wielkanocy i masz wyj//bane na slowo boze ? PRAWDA ? Czy ty mnie podrywasz?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, Еlciаа napisał: Czy ty mnie podrywasz?!? Obchodzisz czy blodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Obchodzisz czy blodzisz Miałam gościa, niedawno wyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Miałam gościa, niedawno wyszedł. Trendowatego z kalkuty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: Trendowatego z kalkuty? Sam jesteś trędowaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Sam jesteś trędowaty. I co dal się nauczyć sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: I co dal się nauczyć sex Kto miał się uczyć niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Kto miał się uczyć niby? No ten gość same přawiczki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: No ten gość same přawiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 70 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Miałam gościa, niedawno wyszedł. I dlatego ciężko było odpisać tryb samolotowy? Baw się dobrze z nowym kolegą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: I dlatego ciężko było odpisać tryb samolotowy? Baw się dobrze z nowym kolegą. Ej jesteś zazdrosny czy mi się wydaje tylko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 406 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Czy ty mnie podrywasz?!? hahhaha wiem ze marzysz o tym zebym cie podrywal, ale zejdz na ziemie dziewczynko, ja jestem wybrany przez boga do gloszenia jego madrosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1326 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: hahhaha wiem ze marzysz o tym zebym cie podrywal, ale zejdz na ziemie dziewczynko, ja jestem wybrany przez boga do gloszenia jego madrosci Mów tak do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 70 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, 84Michal84 napisał: hahhaha wiem ze marzysz o tym zebym cie podrywal, ale zejdz na ziemie dziewczynko, ja jestem wybrany przez boga do gloszenia jego madrosci Pewnie Bóg cię wyznaczył, żebyś posuwał szwagierkę na zmianę z żoną. Skąd się biorą takie pokemony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1326 Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pewnie Bóg cię wyznaczył, żebyś posuwał szwagierkę na zmianę z żoną. Skąd się biorą takie pokemony. Ciekawe czy jęczał szwagierce do słuchawki bezprzewodowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach