Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Get  Оut

To proste Brum

Polecane posty

Bo kłamstwa są z powodu braku szacunku do drugiej strony, a prawda jest dla tych którzy na to zasługują więc i szacunek mają. A historię należy znać, bo gatunek ludzki ich życie jest jak w kółko odtwarzana ta sama taśma. 😆

• Like 2
  • Haha 3

Mówisz, że jak w filmie? Rekwizyty oraz kostiumy inne a postaci te same? Zapakowała brum majdan i odjechała, więc przyjdzie na nią poczekać parę chwil.

17 minut temu, sv7 napisał:

Mówisz, że jak w filmie? Rekwizyty oraz kostiumy inne a postaci te same? Zapakowała brum majdan i odjechała, więc przyjdzie na nią poczekać parę chwil.

Michę pewnie robi na święta. 

No tak technologie tylko dochodzą, a cała reszta jakby ktoś zaprogramował potencjalne działania. 😁

12 godzin temu, Get Оut napisał:

Michę pewnie robi na święta. 

No tak technologie tylko dochodzą, a cała reszta jakby ktoś zaprogramował potencjalne działania. 😁

Czyli nie ma nadziei, że w końcu statyści przestaną rzucać w kamerę tortem? Co ty, brum ma dwie lewe ręce do gotowania i lubi się posiłkować na mieście tudzież od mamy słoiki zwozi. ;] Co robisz? Byłeś ze święconką?

Tak pierniczą w radio, że głowa puchnie. Poleć jakieś bez zbędnego gadania.

2 minuty temu, sv7 napisał:

Zawsze można wyłączyć. Ale podobno siedzisz za granicą, to jak widmok ma ci radio polecić jak on jest z zpodkarpacia (cytat z kolegi, pisownia oryginalna), podobno też z Jukonu, ale żadnego języka obcego poza polskim nie zna :classic_cool:

Czemu ten Siur tak się czepia? Seven nikogo nigdy nie obrażała, więc o co chodzi? 🤦

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czemu ten Siur tak się czepia? Seven nikogo nigdy nie obrażała, więc o co chodzi? 🤦

Musisz przeprowadzić śledztwo i jak już ustalisz co i jak, to będziesz biegać z tym po forum do września co najmniej :classic_cool:

12 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Podniecam go równie mocno jak alkohol, który wlewa namiętnie za miedzą z tęsknoty. Nie ma co robić sensacji z tego, niech sobie chłop używa. Przestałam komentować, że nie urzęduję za granicą bo jak mogę urzędować słuchając radio pl. 

• Like 1

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

Musisz przeprowadzić śledztwo i jak już ustalisz co i jak, to będziesz biegać z tym po forum do września co najmniej :classic_cool:

Nie za bardzo sprzyja ci ta wyprowadzka 😁Uśmiechnij się 😅

Ewentualnie musisz sprowadzić koleżankę od trójkątów i jakoś to będzie 😄

1 minutę temu, sv7 napisał:

Podniecam go równie mocno jak alkohol, który wlewa namiętnie za miedzą z tęsknoty. Nie ma co robić sensacji z tego, niech sobie chłop używa. Przestałam komentować, że nie urzęduję za granicą bo jak mogę urzędować słuchając radio pl. 

Szkoda, że przez zły humor kogoś, ktoś inny musi cierpieć. 😘

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Madzia  byłaś ze święconką czy od rana pijesz

20 minut temu, sv7 napisał:

Czyli nie ma nadziei, że w końcu statyści przestaną rzucać w kamerę tortem? Co ty, brum ma dwie lewe ręce do gotowania i lubi się posiłkować na mieście tudzież od mamy słoiki zwozi. ;] Co robisz? Byłeś ze święconką?

A to nie wiedziałem i w ostateczności można gotowce kupić. 

Byłem, bo co ludzie powiedzą i będą wytykać palcami. 😁

16 minut temu, Siurentajski napisał:

Zawsze można wyłączyć. Ale podobno siedzisz za granicą, to jak widmok ma ci radio polecić jak on jest z zpodkarpacia (cytat z kolegi, pisownia oryginalna), podobno też z Jukonu, ale żadnego języka obcego poza polskim nie zna :classic_cool:

Przez ciebie mi temat zablokują, bo gdzie nie wejdziesz to kłócisz się i już każdy ma cie dość. 😁

Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał:

Madzi tu nie ma poleciała do ciepłych krajów na święta 🤣

🤣🤣🤣

Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał:

Świrmok i jego mental wsioka wśród wsioków 🤣🤣🤣

Munek to było pół żartem podpowiem. 😆

• Haha 1

12 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Euforia raczej pod wpływem nieodpartej żądzy, a nie zły humor. 

26 minut temu, sv7 napisał:

Jutuba bez reklam jak masz duży pakiet, bo żre jak małpa kit. 😁

• Like 1

A to nie wiedziałem i w ostateczności można gotowce kupić. 

Byłem, bo co ludzie powiedzą i będą wytykać palcami. 😁

Lubi bary mleczne w Warszawie ale nie podała żadnego! Czasem planuje gotowanie ale tylko na planach się kończy. Taka brum jest urocza. 

Nie idę bo mnie dobrodziej w tamtym roku wnerwił a kolejny kościół daleko, więc sama poświecę w duchu. ;]

14 minut temu, sv7 napisał:

Ewidentnie nie służy mu ta przeprowadzka, bo wcześniej aż tak nie odreagowywał. 😆

10 minut temu, Łysa napisał:

Madzia  byłaś ze święconką czy od rana pijesz

Moderatorka6 zbanowała ci wczoraj aż 7 kont. Jak chcesz, to mogę ci załatwić, że już nie zrobisz nowego nicku, więc radzę odpuścić, bo co zrobisz? Grzecznie z tym hejtem, żegnałeś się z forum, odpuść. Przeproś i wyjdź stąd 😄

Jutuba bez reklam jak masz duży pakiet, bo żre jak małpa kit. 😁

Jutub to odpalam na wyjściu i się kręci w kółko do zdechnięcia słuchawek. Radyjko mnie interesuje. 

Ewidentnie nie służy mu ta przeprowadzka, bo wcześniej aż tak nie odreagowywał. 😆

Kamuflował się bo li tylko mnie obserwował. Teraz nabrał śmiałości i se pozwala szujski. No ale kto mu zabroni skoro jest poza granicami powiatu.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Moderatorka6 zbanowała ci wczoraj aż 7 kont. Jak chcesz, to mogę ci załatwić, że już nie zrobisz nowego nicku, więc radzę odpuścić, bo co zrobisz? Grzecznie z tym hejtem, żegnałeś się z forum, odpuść. Przeproś i wyjdź stąd 😄

A lecisz już? 🤣🤣🤣

• Haha 1

Niemniej wyskoczę niebawem na róg do sklepu. Choćby po jakieś słodkości oraz lody.

19 minut temu, sv7 napisał:

Masz jakieś poważne problemy z alkoholem? Pytam, bo zazwyczaj ludzie którzy ich nie mają nie wmawiają ich innym, natomiast alkusy we wszystkich od razu widzą alkusów :classic_cool:

2 minuty temu, sv7 napisał:

Niemniej wyskoczę niebawem na róg do sklepu. Choćby po jakieś słodkości oraz lody.

W Polsce dziś sklepy są czynne do godz. 13 🙂

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ojejku jejku strach się bać. Zapomniałas już ze jak forum padło to ty jedyna stałaś z nosem przy drzwiach, nie wiedząc jak wejść? 😂

• Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się