jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Dziś miałam na śniadanie. Z szynką i szczypiorem. O pomidorze tylko myślałam. No popatrz, ja miałam wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 12 Kwiecień 4 minuty temu, jamuonmi napisał: Ostatnio w biedrze były ''malinowe'' w ''promocji. Za dopłatą bym nie wzięła ale ''gałązkowe'' postoją trzy dni na blacie w kuchni i są zjadliwe, jeśli nie spleśnieją No właśnie wszystkie są jeszcze słabe w smaku nawet te polskie. Za malo słońca jeszcze człowiek się nie doczeka swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Moje ulubione to właśnie brokułowa albo carbonara. Pizzę robię sama, wstyd przyznać ale ananas i ser pleśniowy, oliwki lub kapary to moje ulubione dodatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 687 Napisano 12 Kwiecień 5 minut temu, jamuonmi napisał: Ostatnio w biedrze były ''malinowe'' w ''promocji. Za dopłatą bym nie wzięła ale ''gałązkowe'' postoją trzy dni na blacie w kuchni i są zjadliwe, jeśli nie spleśnieją Ja ostatnio kupowałam malinowe w biedronce i muszę przyznać, że nawet mi smakowały. Nie potrzebowały specjalnych ceremonii, żeby nadawały się do jedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: No właśnie wszystkie są jeszcze słabe w smaku nawet te polskie. Za malo słońca jeszcze człowiek się nie doczeka swoich Może w tym roku posadzę ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, salix napisał: Ja ostatnio kupowałam malinowe w biedronce i muszę przyznać, że nawet mi smakowały. Nie potrzebowały specjalnych ceremonii, żeby nadawały się do jedzenia. To miałaś szczęście, kiedyś jeszcze zjadliwe były śliwkowe ale też się popsuły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 13 minut temu, taka_pokraka napisał: Moje ulubione to właśnie brokułowa albo carbonara. A ja chyba mam ochotę prostacką hawajską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 9 minut temu, jamuonmi napisał: Pizzę robię sama, wstyd przyznać ale ananas i ser pleśniowy, oliwki lub kapary to moje ulubione dodatki Ananas rządzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 12 Kwiecień 9 minut temu, jamuonmi napisał: Pizzę robię sama, wstyd przyznać ale ananas i ser pleśniowy, oliwki lub kapary to moje ulubione dodatki Sery pleśniowe lubię ale ananas na pizzy to perwersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 7 minut temu, jamuonmi napisał: To miałaś szczęście, kiedyś jeszcze zjadliwe były śliwkowe ale też się popsuły. Kupiłam że dwa razy na bazarze malinowe i o dziwo były ok. Pachniały i smakowały pomidorami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień (edytowany) 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Sery pleśniowe lubię ale ananas na pizzy to perwersja. Szynka plus ananas to mój ulubiony smak. Albo kiełbasą i ogórek kiszony. 🫢 Edytowano 12 Kwiecień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Sery pleśniowe lubię ale ananas na pizzy to perwersja. Tak, wiem, jednak słone w połączeniu ze słodkim lubię ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Kupiłam że dwa razy na bazarze malinowe i o dziwo były ok. Pachniały i smakowały pomidorami. Dawno na bazarze nie byłam, to na drugim końcu miasta. Jechać po same pomidory mi się zwyczajnie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień Przed chwilą, jamuonmi napisał: Dawno na bazarze nie byłam, to na drugim końcu miasta. Jechać po same pomidory mi się zwyczajnie nie chce Po jednego pomidora. Kupowałam na próbę bez wiary, że zjem ze smakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Po jednego pomidora. Kupowałam na próbę bez wiary, że zjem ze smakiem. Narobiłaś mi smaka, może w przyszłą sobotę się wybiorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 12 Kwiecień 19 minut temu, jamuonmi napisał: Tak, wiem, jednak słone w połączeniu ze słodkim lubię ; ) Też lubię, tylko sobie żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 12 Kwiecień 21 minut temu, murb napisał: Szynka plus ananas to mój ulubiony smak. Albo kiełbasą i ogórek kiszony. 🫢 Też lubię ale teraz jest dużo dziwactw i nawet dobrych, fajne są nawet kleksy z mascarpone na pizzy Ja nie zjem kanapki z pasztetem bez ogórka kiszonego, kanapka z paprykarzem z słodka herbatą, a kanapki z żółtym serem z kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Też lubię, tylko sobie żartuję. Moje dziecko zrobiło na święta tarte z jabłkami i słonym karmelem, dawno żadne ciasto tak mi nie smakowało. Lepiej żartować niż się skłócić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Też lubię ale teraz jest dużo dziwactw i nawet dobrych, fajne są nawet kleksy z mascarpone na pizzy Ja nie zjem kanapki z pasztetem bez ogórka kiszonego, kanapka z paprykarzem z słodka herbatą, a kanapki z żółtym serem z kakao Bosz, smaki dzieciństwa. Uciekam, miłego dnia Wam życzę ; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 12 Kwiecień 29 minut temu, jamuonmi napisał: Bosz, smaki dzieciństwa. Uciekam, miłego dnia Wam życzę ; ) Tak, tak z dzieciństwa zapamiętałam i dalej wierzę, że tak się te rzeczy je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 44 minuty temu, taka_pokraka napisał: Też lubię ale teraz jest dużo dziwactw i nawet dobrych, fajne są nawet kleksy z mascarpone na pizzy Ja nie zjem kanapki z pasztetem bez ogórka kiszonego, kanapka z paprykarzem z słodka herbatą, a kanapki z żółtym serem z kakao Ja odkryłam nowy przysmak: chleb żytni, paprykarz z dorsza i pomidor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 12 Kwiecień 9 minut temu, murb napisał: Ja odkryłam nowy przysmak: chleb żytni, paprykarz z dorsza i pomidor. Hej piękna.Dlaczego nie jesteś płaska? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 1 minutę temu, giorno_giovanna napisał: Hej piękna.Dlaczego nie jesteś płaska? xD Los tak chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 12 Kwiecień 10 minut temu, murb napisał: Los tak chciał. Los mnie na tiebie ściągnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 12 Kwiecień 34 minuty temu, murb napisał: Ja odkryłam nowy przysmak: chleb żytni, paprykarz z dorsza i pomidor. A ze słodka herbatą? Bo jak nie, to nie ma co nawet zaczynać jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 6 minut temu, taka_pokraka napisał: A ze słodka herbatą? Bo jak nie, to nie ma co nawet zaczynać jeść. Herbatę piję od wielkiego dzwonu. I nie słodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 12 Kwiecień mąż takiej pokraki zna rosyjski, ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 24 minuty temu, giorno_giovanna napisał: Los mnie na tiebie ściągnął Jestem stara, gruba i leniwa. Uprzedzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 12 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Jestem stara, gruba i leniwa. Uprzedzam. Idealnie. Uprzedzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 12 Kwiecień 2 minuty temu, giorno_giovanna napisał: Idealnie. Uprzedzam. Nie lubię gotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach