Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ten fabijak to też nieźle zioło. Zakochany w sobie tańczy śpiewa recytuje i jeszcze rafalala pompuje

6 minut temu, Kolargol napisał:

Ten fabijak to też nieźle zioło. Zakochany w sobie tańczy śpiewa recytuje i jeszcze rafalala pompuje

Ja pierdziele non stop masz ból tyłeczka Boni, o co Ci chodzi znów ? Lepiej zagraj coś z nami a nie wiecznie narzekasz :classic_cool:

7 minut temu, Kolargol napisał:

Ucz sie od niego.

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Ja pierdziele non stop masz ból tyłeczka Boni, o co Ci chodzi znów ? Lepiej zagraj coś z nami a nie wiecznie narzekasz :classic_cool:

Ciebie nie cytuje więc co się rzucasz. Mogę pisać co chce bo to forum publiczne.

8 minut temu, Kolargol napisał:

A ja lubię tego aktora. Dość przystojny i podobała mi się jego rola w Psach 3.

Przed chwilą, parabataii napisał:

Ma duża samoświadomość typ. Tak jak i omawiany wisniewski ale to nie zmienia faktu że życie z takimi narcyzami to porażka.

2 minuty temu, Kolargol napisał:

Mianowicie?

Tańczyć 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Tańczyć 

Ja se tańczę po swojemu i mi wystarczy

2 minuty temu, parabataii napisał:

Mnie się podoba Grzegorz i Mateusz Damięcki. Ten ostatni fajnie zagrał w "Furioza". 😁 

5 minut temu, Kolargol napisał:

Ciebie nie cytuje więc co się rzucasz. Mogę pisać co chce bo to forum publiczne.

Wczoraj  się do mnie o Szyszkę sypałaś, a nie ma jej tutaj z powodu który ja znam, bo mówiła mi o tym osobiście, a dziś Fabjański Ci przeszkadza ... Forum publiczne, ale znamy się tutaj z widzenia wszyscy nie od dziś, a wiele osób stąd też zna się z realu, więc to innego rodzaju publika Babciu :classic_cool:

3 minuty temu, Kolargol napisał:

Ja se tańczę po swojemu i mi wystarczy

Najlepszy taniec przytulaniec.

• Like 1

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Wczoraj  się do mnie o Szyszkę sypałaś, a nie ma jej tutaj z powodu który ja znam, bo mówiła mi o tym osobiście, a dziś Fabjański Ci przeszkadza ... Forum publiczne, ale znamy się tutaj z widzenia wszyscy nie od dziś, a wiele osób stąd też zna się z realu, więc to innego rodzaju publika Babciu :classic_cool:

Zupełnie mnie nie interesuje kto się z kim spotyka w realu. Nie musisz tego podkreślać za każdym razem bo ja bynajmniej ci nie zazdroszczę ani mi nie zaimponujesz że znasz kobiety z kafe na żywo. Dobra kończę bo tu też wieczna pętla i pieprzemie po próżnicy gorchem w eter. Ja się z koniem nie kopie w realu a tu też już mnie znudzilo

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Najlepszy taniec przytulaniec.

No ja preferuje performensy solo ni do rymu ni do taktu

3 minuty temu, Kolargol napisał:

Zupełnie mnie nie interesuje kto się z kim spotyka w realu. Nie musisz tego podkreślać za każdym razem bo ja bynajmniej ci nie zazdroszczę ani mi nie zaimponujesz że znasz kobiety z kafe na żywo. Dobra kończę bo tu też wieczna pętla i pieprzemie po próżnicy gorchem w eter. Ja się z koniem nie kopie w realu a tu też już mnie znudzilo

Mnie nie interesuje imponowanie, bo jestem sobą, więc przestań pisać głupoty na mój temat, skoro prawdy nie znasz to wszystko. Miłego wieczoru i nocy :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

2 minuty temu, Kolargol napisał:

Ale często to podkreślasz, jakbyś była zazdrosna. Po co do tego wracać, jak Szynszyli nie ma i nie będzie. Tutaj obecność nie jest obowiązkowa i każdy pisze kiedy chce i co chce. Daj mu już spokój. 

• Thanks 1

11 minut temu, Kolargol napisał:

Ma duża samoświadomość typ. Tak jak i omawiany wisniewski ale to nie zmienia faktu że życie z takimi narcyzami to porażka.

Lubię go jako aktora a nie jako człowieka bo go nie znam. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ale często to podkreślasz, jakbyś była zazdrosna. Po co do tego wracać, jak Szynszyli nie ma i nie będzie. Tutaj obecność nie jest obowiązkowa i każdy pisze kiedy chce i co chce. Daj mu już spokój. 

Jak ty dasz spokoj innym. Tak jestem bardzo zazdrosna o makarona.

1 minutę temu, parabataii napisał:

Lubię go jako aktora a nie jako człowieka bo go nie znam. 

Mnie jest obojętny jako aktor. Pamiętam go jeszcze z serialu o tancerzach. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się