Spaghetti... 670 Napisano piątek o 18:47 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 18:56 35 minut temu, Daniel86 napisał: Ta dziewczyna jest genialna Ta muza nie koniecznie musi się podobać, ale babka niezaprzeczalnie ma talent. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 704 Napisano piątek o 18:57 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 18:59 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Czemu najpierw była miłość pod apteką a teraz mi gra jakaś Jula.... co mi się tu dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:17 16 minut temu, parabataii napisał: Czemu najpierw była miłość pod apteką a teraz mi gra jakaś Jula.... co mi się tu dzieje Jeśli słuchałaś lub włączyłaś, to pewnie historia na youtube się powtórzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:18 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jeśli słuchałaś lub włączyłaś, to pewnie historia na youtube się powtórzyła To są jakieś jaja, bo l ja tej Julii nigdy nie słuchałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:22 3 minuty temu, parabataii napisał: To są jakieś jaja, bo l ja tej Julii nigdy nie słuchałam Więc nie mam pojecia co jest nie tak, może moja historia Ci się wczytała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:24 36 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja tez o miłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:25 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Więc nie mam pojecia co jest nie tak, może moja historia Ci się wczytała Zasysam niczym bliźniak jednojajowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:30 4 minuty temu, parabataii napisał: Zasysam niczym bliźniak jednojajowy Racja, zasysasz spaghetti jak ja piwo z puszki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:35 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Racja, zasysasz spaghetti jak ja piwo z puszki Ty się nie śmiej, ja miałam dziś makaron na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:41 17 minut temu, parabataii napisał: Ja tez o miłości Więc czas na romantyczną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:42 Lubię to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:43 7 minut temu, parabataii napisał: Ty się nie śmiej, ja miałam dziś makaron na obiad Chciałem, ale reakcji mi zabrakło dość popularne danie choć sam nie przepadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 704 Napisano piątek o 19:47 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:48 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Więc czas na romantyczną I znów remiza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 19:50 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Chciałem, ale reakcji mi zabrakło dość popularne danie choć sam nie przepadam Od czasu do czasu lubię ale nie na codzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:55 (edytowany) 6 minut temu, parabataii napisał: Od czasu do czasu lubię ale nie na codzień Czytasz w moich myślach serio bliźniaczko mam tak samo jak Ty Edytowano piątek o 19:56 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 19:58 10 minut temu, parabataii napisał: I znów remiza A potem na plaże Doda i Smolasty nam love pokaże 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 20:13 14 minut temu, Spaghetti... napisał: A potem na plaże Doda i Smolasty nam love pokaże Jak pokazać to klasycznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 20:15 18 minut temu, Spaghetti... napisał: Czytasz w moich myślach serio bliźniaczko mam tak samo jak Ty Dzień jak codzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 20:31 Dalej w temacie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 20:32 18 minut temu, parabataii napisał: Jak pokazać to klasycznie Wróciły mi reakcje, więc będą love akcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano piątek o 20:37 5 godzin temu, parabataii napisał: Tak Magi, tak, już my wszyscy znamy te Twoje gestapowskie metody Ja aniołek a te metody to są innych metody diabełków tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 20:40 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja aniołek a te metody to są innych metody diabełków tutaj No no, gdybym Cię nie znała to bym się nabrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 20:43 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Wróciły mi reakcje, więc będą love akcje Skoro musi tak być to niech tak będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano piątek o 20:44 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja aniołek a te metody to są innych metody diabełków tutaj Wiele tutaj osób ci by tutaj poświadczyło że tak jest tylko sie wstydzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 20:50 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiele tutaj osób ci by tutaj poświadczyło że tak jest tylko sie wstydzą Oni wszyscy się boją a nie wstydzą wiedzą doskonale, że przypadkowo nie takie słowo powiedzą a już maczuga pójdzie w ruch 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 20:52 9 minut temu, parabataii napisał: Skoro musi tak być to niech tak będzie Niech będzie jak na filmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano piątek o 20:54 3 minuty temu, parabataii napisał: Oni wszyscy się boją a nie wstydzą wiedzą doskonale, że przypadkowo nie takie słowo powiedzą a już maczuga pójdzie w ruch Mnie się nikt nie boi to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach