parabataii 190 Napisano piątek o 21:10 14 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie się nikt nie boi to niemożliwe A jednak, wczoraj jedną tu panią postraszyłaś kajdankami i od wczoraj jej nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:12 20 minut temu, Spaghetti... napisał: Niech będzie jak na filmach Niech będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano piątek o 21:19 8 minut temu, parabataii napisał: A jednak, wczoraj jedną tu panią postraszyłaś kajdankami i od wczoraj jej nie widziałam Akurat Boni jest nieustraszona i jeśli jej nie ma to nie przeze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:22 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Akurat Boni jest nieustraszona i jeśli jej nie ma to nie przeze mnie Nie, nie przez Ciebie, tylko dzięki Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 21:25 13 minut temu, parabataii napisał: Niech będzie Po mojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:28 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Po mojemu Ej no.. ledwie się wciągnęłam w scenę a tu koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 21:31 3 minuty temu, parabataii napisał: Ej no.. ledwie się wciągnęłam w scenę a tu koniec Początek końca, bo strach ma czasem ''wielkie oczy'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:34 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Początek końca, bo strach ma czasem ''wielkie oczy'' A który tu ją wiezie, ten pierwszy czy ten drugi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 21:41 (edytowany) 7 minut temu, parabataii napisał: A który tu ją wiezie, ten pierwszy czy ten drugi? Skoro drugi ją odwozi, a pierwszy zaczął, to ktoś będzie ostatnim cdn. wkrótce Edytowano piątek o 21:41 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:43 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Skoro drugi ją odwozi, a pierwszy zaczął, to kto będzie ostatnim cdn. wkrótce Ten drugi łysy i z tatuażami będzie ostatecznie jej mężem i będą mieli córkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 21:45 Przed chwilą, parabataii napisał: Ten drugi łysy i z tatuażami będzie ostatecznie jej mężem i będą mieli córkę. W filmie i na kafe owszem ale w realu to już tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:48 (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: W filmie i na kafe owszem ale w realu to już tajemnica O - to teraz mnie zaciekawiłeś Gandalfie Edytowano piątek o 21:48 przez parabataii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 21:51 2 minuty temu, parabataii napisał: O - to teraz mnie zaciekawiłeś Gandalfie Więc trochę poczekasz na finał Taki ze mnie Gandalf jak z Ciebie baletnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 21:53 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Więc trochę poczekasz na finał Taki ze mnie Gandalf jak z Ciebie baletnica Heh, mógłbyś się zdziwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 22:00 6 minut temu, parabataii napisał: Heh, mógłbyś się zdziwić Tak ? to mi zatańcz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano piątek o 22:01 Marzyciele 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 22:09 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak ? to mi zatańcz Flamenco trochę kiedyś tupałam to myślę że dam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano piątek o 22:09 8 minut temu, Onaaaa napisał: Marzyciele Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano piątek o 22:19 10 minut temu, parabataii napisał: Flamenco trochę kiedyś tupałam to myślę że dam radę Damy, tylko załóż odpowiednie buciki a gitara zagra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 17:14 18 godzin temu, Spaghetti... napisał: Damy, tylko załóż odpowiednie buciki a gitara zagra Butków już nie mam, gitary zresztą też Dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 51 Napisano sobota o 17:44 20 godzin temu, parabataii napisał: Ej no.. ledwie się wciągnęłam w scenę a tu koniec Po ptokach już zwiedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 18:48 1 godzinę temu, parabataii napisał: Butków już nie mam, gitary zresztą też Dzień dobry. To na boso możesz tańczyć na gitarze ja zagram Dobry dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano sobota o 18:48 Boso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 19:19 31 minut temu, Spaghetti... napisał: To na boso możesz tańczyć na gitarze ja zagram Dobry dzień Dobra ja boso z wachlarzem a Ty wokół mnie boso z tamburynem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano sobota o 19:21 A na końcu skończy jak bradlej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 19:31 8 minut temu, WywalonɛJaja napisał: A na końcu skończy jak bradlej? Myślisz że taniec ze mną, grozi Makaronowi alkoholizmem i głęboką depresją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano sobota o 19:34 2 minuty temu, parabataii napisał: Myślisz że taniec ze mną, grozi Makaronowi alkoholizmem i głęboką depresją? Myślę że jest hardkorem. Po pokahontaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 19:43 9 minut temu, WywalonɛJaja napisał: Myślę że jest hardkorem. Po pokahontaz No to nic mu nie grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 19:45 25 minut temu, parabataii napisał: Dobra ja boso z wachlarzem a Ty wokół mnie boso z tamburynem Spoko, ale najpierw zagram na gitarze a Ty wskakuj w ''małą czarną '' i buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach