parabataii 190 Napisano sobota o 19:55 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko, ale najpierw zagram na gitarze a Ty wskakuj w ''małą czarną '' i buty Może jednak duża czerwona i nieco inne butki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 19:56 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 20:03 7 minut temu, parabataii napisał: Może jednak duża czerwona i nieco inne butki Ok super, więc lecimy w tany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 20:25 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Ok super, więc lecimy w tany No no, nie ograniczajmy się prostym flamenco i pójdźmy o krok dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 20:36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 20:36 (edytowany) 11 minut temu, parabataii napisał: No no, nie ograniczajmy się prostym flamenco i pójdźmy o krok dalej Spoko, nawet kilka kroków dalej, bo ''taniec z gwiazdami'' ma za dużo sezonów Edytowano sobota o 20:37 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 20:40 15 minut temu, parabataii napisał: No no, nie ograniczajmy się prostym flamenco i pójdźmy o krok dalej No spoko, nawet jeszcze dalej, bo ''taniec z gwiazdami'' ma dużo sezonów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 20:46 6 minut temu, Spaghetti... napisał: No spoko, nawet jeszcze dalej, bo ''taniec z gwiazdami'' ma dużo sezonów A tak będziemy tańczyć za 40 lat... Ty wciąż młody I piękny a ja... No cóż... wciąż żwawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 20:53 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 20:55 (edytowany) 10 minut temu, parabataii napisał: A tak będziemy tańczyć za 40 lat... Ty wciąż młody I piękny a ja... No cóż... wciąż żwawa Możemy nawet za 50 jak damy radę... Piękni i młodzi będziemy zawsze duchem, a ciałem cóż... póki nam sił starczy będzie dobrze Senorita Edytowano sobota o 20:56 przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 21:06 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Możemy nawet za 50 jak damy radę... Piękni i młodzi będziemy zawsze duchem, a ciałem cóż... póki nam sił starczy będzie dobrze Senorita Dobry film Don Pablo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 21:16 9 minut temu, parabataii napisał: Dobry film Don Pablo Tak, ten również Senorita ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 21:26 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, ten również Senorita ... Hmm może powinnam go jeszcze raz obejrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 21:30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 21:36 10 minut temu, parabataii napisał: Hmm może powinnam go jeszcze raz obejrzeć Jak masz ochotę, bo chyba wolałabyś coś innego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 21:46 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Jak masz ochotę, bo chyba wolałabyś coś innego Aaa tak, ten był fajny I jeszcze ten mi się podobał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 21:55 8 minut temu, parabataii napisał: Aaa tak, ten był fajny I jeszcze ten mi się podobał Widzisz, strzeliłem w dychę nie w dechę Oglądałem, ale czy Ty coś takiego widziałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 21:57 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano sobota o 22:01 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Widzisz, strzeliłem w dychę nie w dechę Oglądałem, ale czy Ty coś takiego widziałaś ? Wielu Batmanów widziałam, ale tego chyba nie A to widziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 22:10 9 minut temu, parabataii napisał: Wielu Batmanów widziałam, ale tego chyba nie A to widziałeś? Więc polecam Ci, tym bardziej, że lubisz kontrolowany ... wiesz co Nie, ale za to wiedziałem to i Farrell przeszedł samego siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 22:37 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano sobota o 23:15 14 minut temu, Fate napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano niedziela o 08:46 9 godzin temu, Fate napisał: Bardzo lubię ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano niedziela o 18:48 10 godzin temu, parabataii napisał: Bardzo lubię ten film Fajnie, więc teraz zagramy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 190 Napisano niedziela o 19:00 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Fajnie, więc teraz zagramy No to gramy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano niedziela o 19:23 22 minuty temu, parabataii napisał: No to gramy I słuchamy muzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach