WywaloneJajca 38 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Może wyjdę na ignorantkę ale czy to jest współczesne disco polo? 🫢 Tak. Okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, parabataii napisał: Może wyjdę na ignorantkę ale czy to jest współczesne disco polo? 🫢 Tak, akurat w ucho mi wpadł ten kawałek, choć rzadko słucham takiej muzyki Ta zdecydowanie lepsza ... Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, akurat w ucho mi wpadł ten kawałek, choć rzadko słucham takiej muzyki Ta zdecydowanie lepsza ... A to też fajne choć zapomniane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, parabataii napisał: A to też fajne choć zapomniane Znam, a to może znane, ale niezapomniane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Znam, a to może znane, ale niezapomniane A to moja propozycja - równie okropna 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: A to moja propozycja - równie okropna Znów kosti widzę jak mogłaś - pali się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Znów kosti widzę jak mogłaś - pali się Masz rybecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: Masz rybecko Wzajemnie skorpionie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Wzajemnie skorpionie Coś miłego dla odmiany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, parabataii napisał: Coś miłego dla odmiany Popieram i czasami 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Popieram i czasami No to obowiązkowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: No to obowiązkowo Wiadomka, znamy temat i te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiadomka, znamy temat i te Pozostanę wierna Anicie i tak chyba się wszystko zaczęło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: Pozostanę wierna Anicie i tak chyba się wszystko zaczęło Bardzo lubię wokal Anity, ale u niej królował gównie smutek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1928 Napisano 5 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Bardzo lubię wokal Anity, ale u niej królował gównie smutek Wyszło na ŕóżowo więc bez komentarza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, parabataii napisał: Wyszło na ŕóżowo więc bez komentarza Co się tak denerwujesz, spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Co się tak denerwujesz, spokojnie Iskra jest napastowana przez Malowanego w temacie obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, ZimnyDran napisał: Iskra jest napastowana przez Malowanego w temacie obok. Pisałem jej wczoraj publicznie by odpoczęła, więcej się nie wtrącam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1928 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Magi Lubią tą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Lubią tą. Ja również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 4 godziny temu A tak serio ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1928 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja również. A mi tą przypomina ta wyżej piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A mi tą przypomina ta wyżej piosenka. Magi, jesteśmy naprawdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 4 godziny temu A poza tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1928 Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, Spaghetti... napisał: Magi, jesteśmy naprawdę... Lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Lubisz Pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1928 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Pewnie Każda fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Każda fajna. Nie każda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach