choroszcz jukon welcome 9 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, Insomnia napisał: BYŁ U MNIE od gacha płaskiej to każdy ma wiecej kasy (oprócz Leżaka) Ty też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Będę robić sobie Shake truskawkowy z mleka owianego. * Owsianego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: * Owsianego Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 3 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, choroszcz jukon welcome napisał: Ty też? tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 452 Napisano 10 godzin temu 43 minuty temu, taka_pokraka napisał: Pewnie tak, jeszcze doliczą jakiś skaling, albo coś i zawsze jest dużo. Może już będzie trzeba kanałowe bo był już kilka razy leczony. Nie ma co się zastanawiać Jeśli idziesz do nowego gabinetu gdzie nie masz swojej karty i RTG 3D, to za samo zdjęcie odlicz 400 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 9 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Insomnia napisał: tak Starego lapka i kartofle od matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 10 godzin temu Mewedron narkotykiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 155 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Chyba wytrzeźwiał i lata wściekły czepiając się bzdur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 3 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał: Starego lapka i kartofle od matki? Ewa przeloguj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 3 Napisano 10 godzin temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Nie zrobi bo nie ma pieniedzy jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 10 godzin temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie zaczepiaj, bo Gina blika ci nie zrobi. A wiadomo, że lubisz kasę od kobiet Gina nie ma pieniędzy, ale ty byś stówkę mogła wysłać hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1406 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Chyba wytrzeźwiał i lata wściekły czepiając się bzdur. Gorąco się tutaj robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Gina nie ma pieniędzy, ale ty byś stówkę mogła wysłać hm? Też bym chciała i bym za to dŭpeczke lizała pani magdalenie wspaniałej dostojnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 155 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Gina nie ma pieniędzy, ale ty byś stówkę mogła wysłać hm? Mam miesięcznie więcej, niż ty od początku roku wyciułałeś. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Mam miesięcznie więcej, niż ty od początku roku wyciułałeś. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka A ty kiedy idziesz do obozu pracy kolego żeby spłacac podatki za nienarodzone dzieci pani Magdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: A ty kiedy idziesz do obozu pracy kolego żeby spłacac podatki za nienarodzone dzieci pani Magdy Na razie śpię do 12 i później jeszcze dwa razy w ciągu dnia, a i tak jestem zmęczon, więc na ten moment praca nie wchodzi w grę. Wolę blika, albo jakaś gierkę wysępić od kogoś, komu się lepiej powodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 9 Napisano 9 godzin temu Do 13 się spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 9 Napisano 9 godzin temu Trole pozdychaly to i na karę dziura w dupje totalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Kolargol napisał: Do 13 się spi Taki jest mój cel na ten rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na razie śpię do 12 i później jeszcze dwa razy w ciągu dnia, a i tak jestem zmęczon, więc na ten moment praca nie wchodzi w grę. Wolę blika, albo jakaś gierkę wysępić od kogoś, komu się lepiej powodzi. Nie dziwię się w sumie ja się zmuszam tylko dlatego że mi szkoda starych ale by mie mogło auto rozjechać huuuh i już nie pisze więcej bo leżak się podnieci że uwięzi jakaś kalekę i zakatuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 9 godzin temu Leki na depresję też nie działają jak widzisz że wszystko umiera i te rzeczywistość to chyba nie jest depresja tylko czezwosc hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 9 godzin temu Pani Magda by wsparla groszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, szmul napisał: Nie dziwię się w sumie ja się zmuszam tylko dlatego że mi szkoda starych ale by mie mogło auto rozjechać huuuh i już nie pisze więcej bo leżak się podnieci że uwięzi jakaś kalekę i zakatuje Też będę musiał ruszyć dope, ale na razie ogarniam przeprowadzkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 195 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Jeśli idziesz do nowego gabinetu gdzie nie masz swojej karty i RTG 3D, to za samo zdjęcie odlicz 400 zł Nie, już tam byłam nie raz ale nie wiem czy mają zdjęcia całej szczęki i czy nie będzie trzeba. Trudno nie ma wyjścia. Moja babcia mawiała że na pochyłe drzewo każda koza wlezie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 9 Napisano 9 godzin temu Ale mje suszy koli bym się napila litr kto mi postawi z dostawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 88 Napisano 9 godzin temu Lerzak gonił cię golab może widziałam rozjechana żabę to smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Kolargol napisał: Ale mje suszy koli bym się napila litr kto mi postawi z dostawo Mam zimną kole cherry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 452 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie, już tam byłam nie raz ale nie wiem czy mają zdjęcia całej szczęki i czy nie będzie trzeba. Trudno nie ma wyjścia. Moja babcia mawiała że na pochyłe drzewo każda koza wlezie. Jeśli zrobiłaś, to muszą mieć w komputerze. W twoim przypadku bardzo ułatwi leczenie lub usunięcie. Ja też byłam z takim leczonym dwa razy i stwierdził po zdjęciu, że pójdzie w pisssduuu i telas mnie nic nie boli i nie piece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 141 Napisano 8 godzin temu I puszkę waniliowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach