Kolargol 39 Napisano środa o 21:04 Rozpylam 🧯 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 14:43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 14:44 Podobam się tobje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 90 Napisano czwartek o 14:45 17 godzin temu, Kolargol napisał: Rozpylam 🧯 To kadr z filmu Substancja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 14:45 Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: To kadr z filmu Substancja? To ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 15:58 Wybaczam ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 15:58 Bo jestem milosierna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 108 Napisano czwartek o 16:04 Hhttps://ibb.co/mFgBCVbs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 16:05 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:00 (edytowany) Papa kochani odjeżdżam na dłużej nie bede tesknic Edytowano czwartek o 18:01 przez Kolargol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:04 3 minuty temu, Kolargol napisał: Papa kochani odjeżdżam na dłużej nie bede tesknic Rekord 3 dni twuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:05 1 minutę temu, Koralgor napisał: Rekord 3 dni twuj No nie sądzę a co ty się interesujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:06 W lipcu przyjdę sprawdzić czy się leczysz zaczolas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:06 Przed chwilą, Kolargol napisał: No nie sądzę a co ty się interesujesz. Bo sie z tego wysmiewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:06 Przed chwilą, Kolargol napisał: W lipcu przyjdę sprawdzić czy się leczysz zaczolas W lipcu bedziesz tu od 3 miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:09 1 minutę temu, Kolargol napisał: Szkoda ze twoja blazenada cie tak nie śmieszy oraz puste dziąsła Glupie slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:09 Przed chwilą, Koralgor napisał: Glupie slowa No wiadomo bo dotyczą ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:10 Odejdź już bo nie do ciebie mówię wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:11 1 minutę temu, Kolargol napisał: No wiadomo bo dotyczą ciebie Przeciez to nielogiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:12 1 minutę temu, Kolargol napisał: Odejdź już bo nie do ciebie mówię wogle A widzisz tu kogo innego? Tylko ja z toba rozmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:12 Przed chwilą, Koralgor napisał: A widzisz tu kogo innego? Tylko ja z toba rozmawiam Prowadzę monolog i to mi wystarczy do szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:13 Przed chwilą, Kolargol napisał: Prowadzę monolog i to mi wystarczy do szczęścia To wtedy bys nie zakladala tematow do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:15 Przed chwilą, Kolargol napisał: Jesteś socjopatka? Nie. Ale ty w kazdym temacie o mnie piszesz bo masz obsesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:15 I sobie nawet zalozylas konto o takiej nazwie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 188 Napisano czwartek o 18:16 14 minut temu, Kolargol napisał: Papa kochani odjeżdżam na dłużej nie bede tesknic a nie, czekaj… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:17 Przed chwilą, Kolargol napisał: Masz na myśli twoja obsesje hju i Ewy? Dobra weź już idz sobie bo i tak nic ciekawego nie wnosisz do mojego kafe życia. Podszywanie się pod ciebie znudziło mnie po 10 minutach. Nie umiem udawac Kto to hju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:18 Tak że możecie sobie zaznaczać dni do mojego powrotu na ścianie w Choroszczy zjem se parowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 39 Napisano czwartek o 18:18 Przed chwilą, Koralgor napisał: Kto to hju? Mezczyzna na punkcie którego masz niezdrowa obsesję wraz z przyjaciółkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 136 Napisano czwartek o 18:19 Przed chwilą, Kolargol napisał: Tak że możecie sobie zaznaczać dni do mojego powrotu na ścianie w Choroszczy zjem se parowki Przeciez ciagle tu jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach