Insomnia 11 Napisano 2 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu Tabaluga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 180 Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, Kolargol napisał: Tabaluga? Tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Tak! Ty taka stara znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 180 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kolargol napisał: Ty taka stara znasz Przecież to oglądałam. Inni z kafe też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Przecież to oglądałam. Inni z kafe też. Czasowo mi się nie zgrywa ale ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 180 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: Czasowo mi się nie zgrywa ale ok Jestem opóźniona w rozwoju ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Jestem opóźniona w rozwoju ok? Od ide na ele i odjeżdżam do Choroszczy na dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 180 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Od ide na ele i odjeżdżam do Choroszczy na dłużej. Ja oglądam Krzysztofa i Stanisława. Bułka z kiełbaso ci na drogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Ja oglądam Krzysztofa i Stanisława. Bułka z kiełbaso ci na drogę. W czwartek tylko elzbieta i nie ma odstepstw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 11 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Kolargol napisał: Od ide na ele i odjeżdżam do Choroszczy na dłużej. dobrze że przypomniałeś ja też ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Insomnia napisał: dobrze że przypomniałeś ja też ide Jedziemy wsiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach