NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) nom dobrze wiedziec ze wszystko po staremu i modek nadal rozdaje banany zamiast wyjasnic cokolwiek dac ostrzezenie czy w koncu trzymac sie regulaminu xD Edytowano 3 godziny temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Splot takich okoliczności, że palec mnie nie boli a pulsar chyba dostał zyebę od szefa. Moderacja na kafe sama sobie jest szefami, mają wolną rękę z tego co mi wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu To se umrzyj bambo. Wolna wola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nom dobrze wiedziec ze wszystko po staremu i modek nadal rozdaje banany zamiast wyjasnic cokolwiek dac ostrzezenie czy w koncu trzymac sie regulaminu xD Wszedłeś na ścieżkę kolizyjną z magdonem niedawno, to masz skutki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu Zabawiłby mnie ktoś bo nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Wszedłeś na ścieżkę kolizyjną z magdonem niedawno, to masz skutki;) oj tam warto bylo xD Edytowano 3 godziny temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Bo to problem moderacyjnego animatora forum. Madzia na pokładzie, to żaden temat się nie uchowa, na którym wystąpi i się ośmieszy;) Wiem, ale niech się wije w odpowiedziach, niech zarobi uczciwie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Do muna wbij z cycofonami to się zabawicie jak para z zurnala kleks i iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, misio... napisał: ban Smu teczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu zawsze mozesz sie rozebrac i pilnowac ubran xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu A ty zazdrość że cię jakiś Sebiks olał kiedyś i planuj zemsty i klątwy na każdej idjotce bo jesteś chamskim podłym babofonem 180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Wez kij i guwno bij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu Musisz być jakaś karyna z wrednym pyskiem co zakręci każdego dèbila z ryjem jak tamburyn skoro srynika tak lubisz więc czego chcesz ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WywalonɛJaja napisał: Do muna wbij z cycofonami to się zabawicie jak para z zurnala kleks i iskra Poczucie humory > cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Bo to problem moderacyjnego animatora forum. Madzia na pokładzie, to żaden temat się nie uchowa, na którym wystąpi i się ośmieszy;) Gdzie wiła czerwcowa? Już banik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu Fjutow jest pod dostatkiem we wszechświecie farfelunami się mamy interesować no jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu No w glowie mi dzwoni fakt hihi. No już uspokój sie bo nie złapiesz czada jak ewa z lasu i tylko mun zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Gdzie wiła czerwcowa? Już banik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie chcę takiego czada pamiętaj że munka tez chciałaś i srynika i miałaś niekończące bóle doopy które ja mam gdzieś możesz se kija włożyć i pokręcić to może ci lepiej będzie Edytowano 3 godziny temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu To jak pod dostatkiem to czemu mun do cyberka a nie czad Omega z pento boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Może cię zaczadzi i umrzej jak chcialas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Jeszcze na trzecie konto się zaloguj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) No, rzucaj klątwy wruszko zebuszko Edytowano 3 godziny temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jeszcze na trzecie konto się zaloguj. Za mocno przeżywasz, lepiej byś wykorzystała tę energię na plan, co zrobić dalej z życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Mi klątwy niepotrzebne dumbjo. Każdy kto jest dla mnie chùjem bez powodu dostaje karę. I odwrotnie powodzi się ludziom którzy są dla mnie dobrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 11 Napisano 3 godziny temu WIECZORNO KAŻDY FAGAS W REAL KOPNĄŁ W DOOPE I NIGDY ANI JEDNEGO SIMPA NIE MIAŁA, STĄD TAKA ROZGORYCZNONA WIECZNIE I SFRUSTROWANA 10/10 TA FEMCELA 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Za mocno przeżywasz, lepiej byś wykorzystała tę energię na plan, co zrobić dalej z życiem Ja już znam ten plan, szkoda że nie masz priva, bym ci przedstawiła moje teorie pół roku spokoju jej to załatwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu No nie wiem jesteś wampirem energetycznym i bennie mocno odpjerdalalo a był z tobą dość blisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Ja już znam ten plan, szkoda że nie masz priva, bym ci przedstawiła moje teorie pół roku spokoju jej to załatwia Znowu się połamie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach