WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: PIĘKNIE WJECHAŁA PROJEKCJA POŚCIANÓWKI Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 1 godzinę temu jak w przeczkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 1 godzinę temu pewnie jeszcze ogladalas jak Andrzej Knaga laczyl sie z Plejadianami za pomoca duchowego przekazu czatu GPT xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: PIĘKNIE WJECHAŁA PROJEKCJA POŚCIANÓWKI ciekawe czy jemu się wydaje, że jakiś groźniejszy jest jak capslockiem pisze sami ocencie https://iili.io/BgrdOAu.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 2 Napisano 1 godzinę temu to jest fajne akurat taki kontakt z kosmitami ale jesli chodzi o ludzi to tylko szeroko pojety humanizm a nie udawanie Greka ze cos nie istnieje albo darcie mordy bo nie jest elitarne huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Za mocno przeżywasz, lepiej byś wykorzystała tę energię na plan, co zrobić dalej z życiem Rozważam powrót w trybie hybrydowym, bo już L4 mnie nudzi. Tak więc o moje ambicje się nie martw, gorzej z twoimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 2 Napisano 1 godzinę temu jak sie nie podoba to niech wyjda z tego matrixa i zrobia oboz dla nazioli i pozabijaja wszystkich ktorych nie lubia bo robia literowki w internecioe i maja problemy z interpunkcja i ich strzela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Rozważam powrót w trybie hybrydowym, bo już L4 mnie nudzi. Tak więc o moje ambicje się nie martw, gorzej z twoimi. W MOW? Opowiedz więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Rozważam powrót w trybie hybrydowym, bo już L4 mnie nudzi. Tak więc o moje ambicje się nie martw, gorzej z twoimi. Ja też jestem trybem hybrydowym, Daguś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Andrzej knaga ma schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, giorno_giovanna napisał: Ja też jestem trybem hybrydowym, Daguś Malowany już dostał to może i na ciebie jakis pen spadnie bo ty też biseksiak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Njeee Opowieści już wjeżdżają;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) z bifobia tez se mozna jakos poradzic jak nie lecisz na kazdego wuja Edytowano 1 godzinę temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Podobno cyberki z kafe amantami i cicofones dają chwilowo ulgę gdy swędzi sakwa tutejsze kùrewki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1469 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Rozważam powrót w trybie hybrydowym, bo już L4 mnie nudzi. Tak więc o moje ambicje się nie martw, gorzej z twoimi. Dalej boli je dopa i interesują się cudzym życiem? Żałosne i godne podziwu, że osoba, która nie jest w stanie sama na siebie zarobić, wypomina innym bezrobocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 1 godzinę temu a z bilokacja i ludzmi bilingwistycznymi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, misio... napisał: z bifobia tez se mozna jakos poradzic Masz lepszy akcent w ang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dalej boli je dopa i interesują się cudzym życiem? Żałosne i godne podziwu, że osoba, która nie jest w stanie sama na siebie zarobić, wypomina innym bezrobocie Twoja przyjaciółka też na siebie nie zarabia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Wasze żeńskie pierwiastki som w nierównowadze mimo wszystko tak. Więcej baby w chlopie to jest porazka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dalej boli je dopa i interesują się cudzym życiem? Żałosne i godne podziwu, że osoba, która nie jest w stanie sama na siebie zarobić, wypomina innym bezrobocie Nie przeszkadzaj, twoja koleżanka wymyśla teraz, jak wygląda praca pedagoga w MOW w trybie hybrydowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 1 godzinę temu dumbo zmień nick, albo zgłaszam nie można cię cytować przez bluzg w pseudonimie, ale masz lepszy akcent niż ona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 2 Napisano 1 godzinę temu no, trzeba takich elektrowstrzasami i znecac sie nad nimi nieustannie nawet jak nikomu nie przeszkadzaja tja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1469 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywalonɛJaja napisał: Twoja przyjaciółka też na siebie nie zarabia. Jesteś w stanie to zweryfikować? Czy strzelasz z dópy, z fusów lub z kart tarota baby jędzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jesteś w stanie to zweryfikować? Czy strzelasz z dópy, z fusów lub z kart tarota baby jędzy? Z palca se szczelam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie przeszkadzaj, twoja koleżanka wymyśla teraz, jak wygląda praca pedagoga w MOW w trybie hybrydowym Jak osoba tak wulgarna, agresywna, często pijana lub pod wpływem leków może pracować z taką młodzieżą? To sie w pale nie mieści. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Jak osoba tak wulgarna, agresywna, często pijana lub pod wpływem leków może pracować z taką młodzieżą? To sie w pale nie mieści. Idealnie się wpasowuje w ramy mowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Jak osoba tak wulgarna, agresywna, często pijana lub pod wpływem leków może pracować z taką młodzieżą? To sie w pale nie mieści. wy widzicie na ulicy jacy sa ludzie i nie zaczepiacie ich chyba ze sa brzydcy albo sa koorwami, co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Jak osoba tak wulgarna, agresywna, często pijana lub pod wpływem leków może pracować z taką młodzieżą? To sie w pale nie mieści. Na szczęście nie pracuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1469 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie przeszkadzaj, twoja koleżanka wymyśla teraz, jak wygląda praca pedagoga w MOW w trybie hybrydowym Zabronisz mi? Może pogadamy jak wygląda wegetacja dumnej utrzymanki chada? Nie zapominaj, że 6 lat spędzasz w domu warując kiedy pan rzuci kość i da jeść no i pozwoli zalajkować jego post jak wróci od tutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Na ulicy nikt się do nas nie rzucą ze swoimi parafiliami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach