misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu Dobrze jest jak zrobisz sobie paznokcie, przykleisz uśmiech do gęby i udajesz miła, lodzika też pewnie zrobisz jak godny chad ą ę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Znowu się połamie? Njeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: WIECZORNO KAŻDY FAGAS W REAL KOPNĄŁ W DOOPE I NIGDY ANI JEDNEGO SIMPA NIE MIAŁA, STĄD TAKA ROZGORYCZNONA WIECZNIE I SFRUSTROWANA 10/10 TA FEMCELA TO PRAWDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywalonɛJaja napisał: Mi klątwy niepotrzebne dumbjo. Każdy kto jest dla mnie chùjem bez powodu dostaje karę. I odwrotnie powodzi się ludziom którzy są dla mnie dobrzy. AHAHHAHA, ALE TO SERIO OSTRO TRZEBA MIEĆ ZRYTY BANIAK ABY W TO WIERZYĆ I O TYM PISAĆ PUBLIC W DODATKU, ILUZORYCZNA MANIA WIELKOŚCI GODNA BŁAZNA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: AHAHHAHA, ALE TO SERIO OSTRO TRZEBA MIEĆ ZRYTY BANIAK ABY W TO WIERZYĆ I O TYM PISAĆ PUBLIC W DODATKU, ILUZORYCZNA MANIA WIELKOŚCI GODNA BŁAZNA Mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 3 godziny temu 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: AHAHHAHA, ALE TO SERIO OSTRO TRZEBA MIEĆ ZRYTY BANIAK ABY W TO WIERZYĆ I O TYM PISAĆ PUBLIC W DODATKU, ILUZORYCZNA MANIA WIELKOŚCI GODNA BŁAZNA Bo zaraz promien kulisty ona w Ciebie skieruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: Mhm LEPIEJ OPOWIEDZ JAK BYŁO PODCZAS CIECIOWANIA NA OCHRONIE W TESCO Z PERSPEKTYWY BABONA 180 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: LEPIEJ OPOWIEDZ JAK BYŁO PODCZAS CIECIOWANIA NA OCHRONIE W TESCO Z PERSPEKTYWY BABONA 180 190 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, pasty z kafeterii napisał: LEPIEJ OPOWIEDZ JAK BYŁO PODCZAS CIECIOWANIA NA OCHRONIE W TESCO Z PERSPEKTYWY BABONA 180 Pewnie cały Olsztyn sie bał tego babochłopa z ochrony Edytowano 3 godziny temu przez Debian 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu ja jestem babochlopem bo nie robie paznokci i mam lewackie podejscie do zegzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Znowu zaczynasz pìzdo To oryginalny misio, a nie wiecorny cwel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu Iksde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: 190 wreszcie jakas wysoka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, giorno_giovanna napisał: To oryginalny misio, a nie wiecorny cwel Ja nie muszę ritardzic podrywać więc kto tu jest cwelem jedzącym guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: wreszcie jakas wysoka xD Lubisz takie geju xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: wreszcie jakas wysoka xD Wiem że masz fetysz babochlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Debian napisał: Lubisz takie geju xD w sumie to nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu ritardzica wierzy w tarociki, rzuca klatwy i wszystko bierze smiertelnie powaznie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 3 godziny temu tu sie nikogo nie lubi i rip in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Bo zaraz promien kulisty ona w Ciebie skieruje NO, BRZMI GROŹNIE NICZYM WRÓŻBA Z FUSÓW, TYLKO NIECH CELUJE W FONA, BO MI BATERIA SIADA, PRZYDALOBY SIĘ DOŁADOWANIE 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Haha jakie klątwy nie wiem co wy tam se uroiliscie. Ja żadnych klatw nie rzucam bo wychodze że sråksary wraz z obecnym zyciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: NO, BRZMI GROŹNIE NICZYM WRÓŻBA Z FUSÓW, TYLKO NIECH CELUJE W FONA, BO MI BATERIA SIADA, PRZYDALOBY SIĘ DOŁADOWANIE Zapytaj misia czy Ci oblodzi bo lubi chłopców także a się pięknie dogadujecie więc może to twoja szansa od losu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 3 godziny temu ale jestes Ezograza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 3 godziny temu To wy jesteście gadzie łby matrixa i to jest zasadniczo wasz problem nie mój xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: PIĘKNIE WJECHAŁA PROJEKCJA POŚCIANÓWKI Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 2 godziny temu jak w przeczkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 2 Napisano 2 godziny temu pewnie jeszcze ogladalas jak Andrzej Knaga laczyl sie z Plejadianami za pomoca duchowego przekazu czatu GPT xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: PIĘKNIE WJECHAŁA PROJEKCJA POŚCIANÓWKI ciekawe czy jemu się wydaje, że jakiś groźniejszy jest jak capslockiem pisze sami ocencie https://iili.io/BgrdOAu.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 2 godziny temu to jest fajne akurat taki kontakt z kosmitami ale jesli chodzi o ludzi to tylko szeroko pojety humanizm a nie udawanie Greka ze cos nie istnieje albo darcie mordy bo nie jest elitarne huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach