Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

12 godzin temu, Get Оut napisał:

Trzeba sztucznie nawadniać żeby warzywa przeżyły , ale pomidory malinowe mi się fajnie przyjęły. 

"Złodziej życia" oglądam właśnie.😊

Złodziej życia? Jak pierwsze 5 minut? U mnie mieczyki już pokazują główki. 

Widmo? Nie uwierzysz co wpadło do mnie do kuchni przez okno, w Pl. Sprawdź sobie jaki to okaz i jak często wita w domostwie. Powiedz też czy widziałeś kiedyś na żywo. Ja? Po raz pierwszy w życiu! Turkuć podjadek!

3 minuty temu, sv7 napisał:

Podskórnie wyczułeś, że będzie się tu deprymowało co nie co i wszedłeś zerknąć czy aby na pewno. ;] Nie narzekam, dziękuję wspaniale. 

Czereśni też może nie być w tym roku , bo przymrozki upaliły kwiaty. Jedynie u tych co palili w sadach ten dym ochronił, ale komu się chciało tylko nielicznym. 

Podskórnie wyczułeś, że będzie się tu deprymowało co nie co i wszedłeś zerknąć czy aby na pewno. ;] Nie narzekam, dziękuję wspaniale. 

Coś w ten deseń Sev, ale bardziej ciekawość zwyciężyła i sentyment do tego miejsca :classic_cool: To super, tak trzymaj i baw się dobrze.

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Czy ja wiem ,bo jeżeli piszemy jakby historię będąc tu ,to zostawiamy ślady zawsze jakieś. 😁

Zgadzam się z Tobą, tylko szkoda, że ta historia idzie w diabły albo w czarną dziurę :classic_cool: gdy tematy są usuwane 🤭😁

Czereśni też może nie być w tym roku , bo przymrozki upaliły kwiaty. Jedynie u tych co palili w sadach ten dym ochronił, ale komu się chciało tylko nielicznym. 

Chciało się tym co stracili w ubiegłym roku wszystko. Chcieli czy nie byli zobowiązani. Znajomy tak właśnie czynił dwie noce z pomagierami, do samego rana koczował i pilnował by nie zgasło.

Złodziej życia? Jak pierwsze 5 minut? U mnie mieczyki już pokazują główki. 

Widmo? Nie uwierzysz co wpadło do mnie do kuchni przez okno, w Pl. Sprawdź sobie jaki to okaz i jak często wita w domostwie. Powiedz też czy widziałeś kiedyś na żywo. Ja? Po raz pierwszy w życiu! Turkuć podjadek!

Aż musiałem wygooglować i nie widziałem jeszcze ,bo ten szkodnik chyba pod ziemią się ukrywa jak nie niszczy czegoś. 

Dobry jest ten film ze względu na Angelina Jolie. 

12 godzin temu, Spaghetti... napisał:

Coś w ten deseń Sev, ale bardziej ciekawość zwyciężyła i sentyment do tego miejsca :classic_cool: To super, tak trzymaj i baw się dobrze.

Nałóg może a nie sentyment, co?

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Zgadzam się z Tobą, tylko szkoda, że ta historia idzie w diabły albo w czarną dziurę :classic_cool: gdy tematy są usuwane 🤭😁

Pamięć , pamięć jest tym co pozwala też cuś zapisać. No i można tknąć życie na tych ruinach tutaj . Chociaż na uczuciowym straszna nuda, bo nie ma kto klimatu robić. 😁

Aż musiałem wygooglować i nie widziałem jeszcze ,bo ten szkodnik chyba pod ziemią się ukrywa jak nie niszczy czegoś. 

Dobry jest ten film ze względu na Angelina Jolie. 

Mówię ci jaki duży! Jak mój środkowy palec i pół! To największy truteń z trutni na polach. Dla ludzi niegroźny. Atakuje gdy czuje zagrożenie i jedyne co może to uszczypnąć boleśnie. No tak, podziemne. 

Widziałeś Alfę? Czytam, że całkiem niezły orro czy też dreszczowiec. ;]

Pamięć , pamięć jest tym co pozwala też cuś zapisać. No i można tknąć życie na tych ruinach tutaj . Chociaż na uczuciowym straszna nuda, bo nie ma kto klimatu robić. 😁

Pamięć jest przewrotna i figle płata. Nie zapiszesz, nie zapamiętujesz toćka w toćkę i tworzysz co ci mózg odepchnął na któreś tam piętro.

Napisano (edytowany)
6 minut temu, sv7 napisał:

Nałóg może a nie sentyment, co?

Eee tam nałóg, jak mnie kilka dni nie było, a kiedyś wiele miesięcy nawet :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Napisano (edytowany)
10 minut temu, Spaghetti... napisał:

Idzie do innych baniek.. Innym wszechświecie też istniejesz i co innego robisz niż tu. Tutaj tym wszechświecie kasują w innej bańce nie kasują. 

Tutaj tym wszechświecie np nie macie kobiety w innym macie jeszcze innym 2 itd. 

Wszytko jest połączone z sobą kwantowo. 

Edytowano przez Bodnarajca

5 minut temu, Get Оut napisał:

I całe szczęście, bo inaczej byśmy wszyscy zgłupieli do reszty :classic_cool: Można wszystko jak się chce. Nuda ogólnie jest od jakiegoś czasu, bo tak narpawdę tylko porządne inby nakręcają to miejsce 😁

4 minuty temu, sv7 napisał:

Pamięć jest przewrotna i figle płata. Nie zapiszesz, nie zapamiętujesz toćka w toćkę i tworzysz co ci mózg odepchnął na któreś tam piętro.

Zwłaszcza ja jestem mistrzem w zapamiętywaniu samych dobrych chwil, bo to zdrowe jest choć nie takie proste. 😁

Pijemy czaj dla zdrowotności 🤔

42 minuty temu, sv7 napisał:

Bo 26 stopni a 16  w oka mgnieniu to różnica i można dostać kołowrotku. Mówię ci, że to nie na żarty.

Wiem, bo taką pogodę i takie zmiany raczej kiepsko znoszę. 

Poznałam na lotnisku Irlandczyka, który mieszka w Łodzi i parę minut z nim dyskutowałam. Kończy naukę już i za kilka miesięcy będzie czynnym pilotem. Ale, że w Łodzi? Powiada, że tak bo bardzo tanio i temu. ;]

Wyczytałam więcej w wolnej chwili dokładnie co i jak. Czytaj: Stary terminal na łódzkim lotnisku zyskał nowe życie - wprowadza się do niego Bartolini Air, największa szkoła pilotów w Europie Centralnej, a także pierwszy przewoźnik lotniczy posiadający swoją bazę lotniczą w Łodzi. Taka o ciekawostka. ;]

12 godzin temu, Spaghetti... napisał:

Eee tam nałóg, jak mnie kilka dni nie było, a kiedyś wiele miesięcy nawet :classic_cool:

Gdy jesteś zakochany to cię nie ma a jak ci się zatęskni za miłą rozmową to jesteś. Ot zagadka. Dobrze prawię? ;]

4 minuty temu, Bodnarajca napisał:

Idzie do innych baniek.. Innym wszechświecie też istniejesz i co innego robisz niż tu. Tutaj tym wszechświecie kasują w innej bańce nie kasują. 

Tutaj tym wszechświecie np nie macie kobiety w innym macie jeszcze innym 2 itd. 

Wszytko jest połączone z sobą kwantowo. 

Spoko loko Ogór, w innym wszechświecie to się okaże co będzie jak nas nie będzie tutaj, a tak kazdy ma swoją teorię lub w nic nie wierzy  i tyle :classic_cool:

Jak ktoś chciał przekazać wiadomość do innej banki musiał napisać przeciwnie niż chciał napisać. 

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

I całe szczęście, bo inaczej byśmy wszyscy zgłupieli do reszty :classic_cool: Można wszystko jak się chce. Nuda ogólnie jest od jakiegoś czasu, bo tak narpawdę tylko porządne inby nakręcają to miejsce 😁

Chyba się starzeję albo poważnieje, bo już nie kręcą mnie inby na rzecz spokoju .😁

43 minuty temu, Get Оut napisał:

Filozoficznie tak, ale czas jest po to żeby uporządkować zdarzenia które miały miejsce. 😁

To nie kwestia filozofii tylko faktów 😁

12 godzin temu, parabataii napisał:

Biedna. Uważam, że nie my jedyne tak trudno przechodzimy te aury. 

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Spoko loko Ogór, w innym wszechświecie to się okaże co będzie jak nas nie będzie tutaj, a tak kazdy ma swoją teorię lub w nic nie wierzy  i tyle :classic_cool:

Naukowcy mówią zbadali. 

Film dostępny więc super, Widmo.

4 minuty temu, parabataii napisał:

Mnie jedynie pobolewają kości na zmianę pogody które ongiś podległy kontuzjom więc na razie nie będzie deszczu. Nawet z czegoś takiego wyciągnę korzyści , bo wiem z góry jaka pogoda będzie .😁

2 minuty temu, sv7 napisał:

Biedna. Uważam, że nie my jedyne tak trudno przechodzimy te aury. 

I znów porządnej wiosny nie ma tylko te skoki. Ale niestety lepiej już nie będzie z roku na rok będzie coraz gorzej,  szkoda tylko ze organizm za zmianami klimatycznymi nie nadąża 😉

4 minuty temu, parabataii napisał:

To nie kwestia filozofii tylko faktów 😁

A fakty są takie, że dzięki czasowi wiemy kiedy jakie zdarzenia miały miejsce więc Twoje argumenty średnio mnie przekonują. 😜😊😁

Zwłaszcza ja jestem mistrzem w zapamiętywaniu samych dobrych chwil, bo to zdrowe jest choć nie takie proste. 😁

Pijemy czaj dla zdrowotności 🤔

Ponieważ masz swój kodeks moralności i nie wychodzisz poza niego. Dlatego.

Twoje zdrowie wznoszę, pewnie. 

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Mnie jedynie pobolewają kości na zmianę pogody które ongiś podległy kontuzjom więc na razie nie będzie deszczu. Nawet z czegoś takiego wyciągnę korzyści , bo wiem z góry jaka pogoda będzie .😁

W tej sprawie żadnych korzyści nie mam niestety 🤷‍♀️ jedynie cierpienie 

1 minutę temu, parabataii napisał:

I znów porządnej wiosny nie ma tylko te skoki. Ale niestety lepiej już nie będzie z roku na rok będzie coraz gorzej,  szkoda tylko ze organizm za zmianami klimatycznymi nie nadąża 😉

Za szybko następują te klimatyczne przeskoki aby sapiens nadążył się uelastycznić. 🤔😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się