Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

35 minut temu, Get Оut napisał:

Niektórzy co roku malują żeby mieć efekt świeżości. 

A to jest wygodne, bo nie trzeba wysiadać i szarpać się z bramą. Zresztą stać Cię na wygody. 😁

Męczące takie malowanie w sensie przez meble bo pomalować pusty dom o wiele lepiej. Mam sypialnię grabarowo białą i mi się podoba i w te wakacje jedynie salon bede malować.

Muszę mieć taką bo bym zwariowała ciągle wychodzić i otowrać i zamykać 😄

36 minut temu, Onaaaa napisał:

Męczące takie malowanie w sensie przez meble bo pomalować pusty dom o wiele lepiej. Mam sypialnię grabarowo białą i mi się podoba i w te wakacje jedynie salon bede malować.

Muszę mieć taką bo bym zwariowała ciągle wychodzić i otowrać i zamykać 😄

Dwóch silnych gości nie ma problemów z meblami , a malowanie agregatem nie trwa długo i ładnie wygląda. 

Raz tylko miałem problem ze sterownikami i musiałem ręcznie otwierać, ale w ogólnym rozliczeniu i tak komfortowa sprawa. Jak ogrodzisz to jeszcze psa tam zainstalujesz. 🤔😁

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Dwóch silnych gości nie ma problemów z meblami , a malowanie agregatem nie trwa długo i ładnie wygląda. 

Raz tylko miałem problem ze sterownikami i musiałem ręcznie otwierać, ale w ogólnym rozliczeniu i tak komfortowa sprawa. Jak ogrodzisz to jeszcze psa tam zainstalujesz. 🤔😁

Ale sama sobie malowałam sypialnie i nie mialam dwóch silnych gości w sypialni ani łóżku 😂

Z psem taki problem że jak sie gdzieś jedzie to najlepiej zabrać go ze sobą i to komplikuje.

22 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale sama sobie malowałam sypialnie i nie mialam dwóch silnych gości w sypialni ani łóżku 😂

Z psem taki problem że jak sie gdzieś jedzie to najlepiej zabrać go ze sobą i to komplikuje.

lepiej elektronicznego psa 😄 

jak ktoś się zbliży to czujka ruchu go wykryje i usłyszysz szczekanie 😜 

4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

lepiej elektronicznego psa 😄 

jak ktoś się zbliży to czujka ruchu go wykryje i usłyszysz szczekanie 😜 

To trzeba przemyśleć 😄

A jak kot wejdzie do ogrodu to będzie uciekał ten kot mi chodzi 🤔😄

5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

a jeż się z kotem nie dogada?

Z każdym się dogada tylko nie chce ich tutaj bo sąsiadka ma ich pełno i mi śpią na tarasie. 

39 minut temu, Onaaaa napisał:

Bo oszczędna jesteś i według Ciebie pewnie pieniądze są od tego żeby leżeć w banku .😁 A ja lubię dać zarobić Polakom. Zależy jaka rasa i ktoś zaprzyjaźniony może zaglądać do psa z mięsem i wodą podczas dłuższej nieobecności właściciela. 

1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

są odstraszacze na koty ale czy to naprawdę działa to nie wiem

Sa tez trutki no ale to nie mogłabym 🙂 wątpię że odstraszacze poradzą coś skoro pies sąsiada malo co daje. Te koty to plaga. 

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Bo oszczędna jesteś i według Ciebie pewnie pieniądze są od tego żeby leżeć w banku .😁 A ja lubię dać zarobić Polakom. Zależy jaka rasa i ktoś zaprzyjaźniony może zaglądać do psa z mięsem i wodą podczas dłuższej nieobecności właściciela. 

Nie no nie tak 🙂 poprostu miałam ochotę sobie sama pomalować i chciałam tego i nie jestem wcale oszczędna 😉

A psiak nie będzie piszczał 🤔 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Sa tez trutki no ale to nie mogłabym 🙂 wątpię że odstraszacze poradzą coś skoro pies sąsiada malo co daje. Te koty to plaga. 

Na początku tak, a później zczają że to atrapa i przestaje działać tak jak sztuczne odgłosy jastrzębia też tylko na początku odstraszają niepożądane ptactwo na ogrodzie .

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie no nie tak 🙂 poprostu miałam ochotę sobie sama pomalować i chciałam tego i nie jestem wcale oszczędna 😉

A psiak nie będzie piszczał 🤔 

Musiała byś pod kątem swojego charakteru dobrać rase psa i ja bym widział mądrego labradora. Jak nie będzie uwiązany i będzie miał gdzie biegać , to nie będzie piszczał.

Znam Cię na tyle , że założył bym jak sama wszystko porobisz zamiast wydać kasę .🤔

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Musiała byś pod kątem swojego charakteru dobrać rase psa i ja bym widział mądrego labradora. Jak nie będzie uwiązany i będzie miał gdzie biegać , to nie będzie piszczał.

Znam Cię na tyle , że założył bym jak sama wszystko porobisz zamiast wydać kasę .🤔

Kiedyś marzył mi sie spaniel bo ma te uszy długie 🙂

labrador 🤔 może i dobry pomysł 🙂

Bo jeśli umiem i mam ochotę to tak ale sam wiesz że nie zawsze mi sie chce 🙂

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Kiedyś marzył mi sie spaniel bo ma te uszy długie 🙂

labrador 🤔 może i dobry pomysł 🙂

Bo jeśli umiem i mam ochotę to tak ale sam wiesz że nie zawsze mi sie chce 🙂

Też zależy jaki metraż, bo u mnie duże to i szybko zrobili maszynowo, bo sam bym się z tydzień z tym bawił i wolne od zarobkowania brać bym musiał . Wiesz czyli kalkulacja przeważa i mnie żeby było dobrze ale finalnie więcej dla mnie floty zostało. 😁

W mieście bym nie trzymał tych ras co mam , bo by się męczyły razem ze mną. Trzeba kalkulować jednak żeby później nie żałować. A w domu oprócz kotów żółwia bym jeszcze chciał. 

Widziałem dzisiaj te które lubisz i chciałem ich fotę, ale są tak szybkie że kamera rozmazany obraz podaje co do takich szczegółów. 

7 minut temu, Get Оut napisał:

Też zależy jaki metraż, bo u mnie duże to i szybko zrobili maszynowo, bo sam bym się z tydzień z tym bawił i wolne od zarobkowania brać bym musiał . Wiesz czyli kalkulacja przeważa i mnie żeby było dobrze ale finalnie więcej dla mnie floty zostało. 😁

W mieście bym nie trzymał tych ras co mam , bo by się męczyły razem ze mną. Trzeba kalkulować jednak żeby później nie żałować. A w domu oprócz kotów żółwia bym jeszcze chciał. 

Widziałem dzisiaj te które lubisz i chciałem ich fotę, ale są tak szybkie że kamera rozmazany obraz podaje co do takich szczegółów. 

U mnie mały metraż i raz pomaluje salon a raz sypialnie i nie trwa to dlugo. A dzieciaki i jakie podekscytowane że mogą pomóc i to jest fajne. 

Słodkie są i nie za duże a uszy też długie mają jamniki i kiedyś miałam właśnie jamnika. I chyba mam fetysz długich uszów u psów 😄😄😄

8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

a u psów...

to już nie ważne 😜 

No u psów 😄

Ale twoje uszy też są ładne takie długie 😄

16 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

delikatnie opadają mi na ramiona 😂

Ale delikatnie i to sie nie liczy 😄

8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

trudno - na długie uszy Cię nie poderwę 🤣

Może są jakieś metody wiesz naciąganie itp 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto