WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Nie uważam żeby Twoje życie i Twój stan psychiczny był zabawny. Ale ludzie się uciekają do różnych metod wyparcia i udawania że coś ich nie rusza. Prodżekt xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Madziu zobacz, jaki cyrk. Wywalone jajca tak skakały, aż we własnym łajnie się utaplały. Nawet jej pionek malowany zaczął po niej jechać. Z mojego punktu widzenia wygląda to jak zazdrość Iskry o Malowanego, że chyba z Elką się lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: To mnie naprawdę nie obchodzi. To była odpowiedź na twój pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To była odpowiedź na twój pal Bo widać że niedpochana z ssaniem srogim i padaczkom seksualnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bronię jej, bo ty ja atakujesz, a nic ci Ela nie zrobiła. Już to przerabialiśmy na priv, ale jeśli chcesz zapunktować u niej tym postem żeby Ci wybaczyła ile wywalasz o niej, to nie musisz, ona nie ma honoru, jest niedoptchniętą atencyjnie i fizycznie starzejącym się rurą i każdego chętnego chce na telegramie, kto ma jakąś męską energię i pokazał jej kawałek ciała, łącznie z najgorszym patusem Moonem. Spokojnie chłopcze, nie wysilaj się, jest łatwa jak 2+2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Miedzy młotem a kowadłem jajca mieć to tragedia. I tej by chciał dogodzić a i tamtej nie urazić a finalnie nie porùcha żadnej i taki to już los rycerza białogłowych smerfetek Ja nie ruhãm, nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Chciałaby też mieć kochanków jak elzbieta a i dziecko spionce za ściano a zostały jedynie prodżekty dla patoli i walki o smalcow przeoranych przez życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ja nie ruhãm, nudy Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Już to przerabialiśmy na priv, ale jeśli chcesz zapunktować u niej tym postem żeby Ci wybaczyła ile wywalasz o niej, to nie musisz, ona nie ma honoru, jest niedoptchniętą atencyjnie i fizycznie starzejącym się rurą i każdego chętnego chce na telegramie, kto ma jakąś męską energię i pokazał jej kawałek ciała, łącznie z najgorszym patusem Moonem. Spokojnie chłopcze, nie wysilaj się, jest łatwa jak 2+2. Nie zbieram pkt. Napisałaś, że bronie patoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: potencjalnych retardow jej odbija zaj3bistoscio swojo Łatwością w kroku jak już, bierze takich co nie chce się im wysilać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Łatwością w kroku jak już, bierze takich co nie chce się im wysilać. Czemu nie jesteś z Pravikiem? Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Łatwością w kroku jak już, bierze takich co nie chce się im wysilać. Lexa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Iskra jaka szeherezada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z mojego punktu widzenia wygląda to jak zazdrość Iskry o Malowanego, że chyba z Elką się lubi Dramat, ci ludzie chyba nie umieją nawiązywać kontaktów w świecie realnym, że przeżywają tak bardzo nicki na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Habibi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Dramat, ci ludzie chyba nie umieją nawiązywać kontaktów w świecie realnym, że przeżywają tak bardzo nicki na forum. Ty na tinderze zawierałas, więc się nie kompromisuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Dramat, ci ludzie chyba nie umieją nawiązywać kontaktów w świecie realnym, że przeżywają tak bardzo nicki na forum. Zamiast wyjaśnić to sobie prywatnie, to pod publikę.. I jeszcze o kogo walka? O żonatego faceta z trójką dzieci i zaszczanego Malowanego, który walił konia pod zdjęcia Elki leżąc z dziewczyną 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Łatwością w kroku jak już, bierze takich co nie chce się im wysilać. Iskra ale ty nie jestes lepsza w niczym zrozum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie zbieram pkt. Napisałaś, że bronie patoli Bo tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty na tinderze zawierałas, więc się nie kompromisuj kompromituj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zamiast wyjaśnić to sobie prywatnie, to pod publikę.. I jeszcze o kogo walka? O żonatego faceta z trójką dzieci i zaszczanego Malowanego, który walił konia pod zdjęcia Elki leżąc z dziewczyną Mam bloka na tg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 4 godziny temu Żałosny spektakl ale kontynuacja niech będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty na tinderze zawierałas, więc się nie kompromisuj Ale ja się umawiałam na spotkania w realu, a nie pisałam miesiącami czy latami w sieci i jeszcze jakieś aferki i teatrzyki dla ubogich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJajca napisał: Iskra jaka szeherezada xD Siekierezada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Kartofel pewnie też se wali gdy lezy z dziewczyno nie oszukujmy się bo tu nie ma normalnych mezczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 4 godziny temu Obawiam się że mógłbym zwymiotowac na elke więc niech inni heblujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: kompromituj Wiem mordo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Obawiam się że mógłbym zwymiotowac na elke więc niech inni heblujom Patola co. Chore dżramy i prodżekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Iskra ale ty nie jestes lepsza w niczym zrozum Wiem najlepiej jaka jestem i by się każdy srogo zdziwił. Ale patola taka i desperatka nie jestem aby w związku w huya robić faceta swojego któremu niedawno dziecko zrodziłam, albo 5 lat pisać z oblechem i tzipy dawać za grosz komplementu i nie mieć żadnego wstydu z tego tytulu jaka obleśna matka z niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zamiast wyjaśnić to sobie prywatnie, to pod publikę.. I jeszcze o kogo walka? O żonatego faceta z trójką dzieci i zaszczanego Malowanego, który walił konia pod zdjęcia Elki leżąc z dziewczyną O fu… Myślę, że wszyscy oni są siebie warci wzajemnie, a każde ma o sobie zbyt wysokie mniemanie i coś udowodnić na siłę chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach