Onaaaa 1917 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Kartofel pewnie też se wali gdy lezy z dziewczyno nie oszukujmy się bo tu nie ma normalnych mezczyzn Zależy co znaczy normalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Kartofel pewnie też se wali gdy lezy z dziewczyno nie oszukujmy się bo tu nie ma normalnych mezczyzn ale nie do obcych bab xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zależy co znaczy normalny? Nie wiem i szczerze twoja definicja normalności męskiej w ogóle mnie nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żałosny spektakl ale kontynuacja niech będzie Za wodę mi przyszło 6zł ale ciotka będzie zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 151 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Obawiam się że mógłbym zwymiotowac na elke więc niech inni heblujom Co tak rzadko piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ale nie do obcych bab xD Do mezczyzn. Spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Wiem najlepiej jaka jestem i by się każdy srogo zdziwił. Ale patola taka i desperatka nie jestem aby w związku w huya robić faceta swojego któremu niedawno dziecko zrodziłam, albo 5 lat pisać z oblechem i tzipy dawać za grosz komplementu i nie mieć żadnego wstydu z tego tytulu jaka obleśna matka z niej. ale hipokrytka jestes i pisalas z zonatym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu Ta popielniczka pełna kiepow i trash makeup w tą patole się wpisuje idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu A ja bym se chciała żeby w tym sikret prodżekt każdy każdego walił w kakało i żeby to się nagrywalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale ja się umawiałam na spotkania w realu, a nie pisałam miesiącami czy latami w sieci i jeszcze jakieś aferki i teatrzyki dla ubogich. Na jedno spotkanie, bo nikt dłużej z tobą nie wytrzymał i na priv też się nie nadajesz. No w huy umiesz w znajomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ale hipokrytka jestes i pisalas z zonatym = Tzipe dać? A teraz odbij bo słabe to lizodupstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Do mezczyzn. Spoko. nie mam takiej potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Ta popielniczka pełna kiepow i trash makeup w tą patole się wpisuje idealnie. Dodaj swoją bezzebnosc i już mamy pełen pejzaż prowincjonalnej patolo że stolyco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Wiem najlepiej jaka jestem i by się każdy srogo zdziwił. Ale patola taka i desperatka nie jestem aby w związku w huya robić faceta swojego któremu niedawno dziecko zrodziłam, albo 5 lat pisać z oblechem i tzipy dawać za grosz komplementu i nie mieć żadnego wstydu z tego tytulu jaka obleśna matka z niej. Wysyłałaś zdjęcia psycholowi z Łyszkowic, więc kto pierwszy jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem. Bezrobotny wieśniak, bez zębów, pijący jabola i walący po głowie matke i ty zabierasz głos. Nawet gdybyś cos z Pravikiem (jest ciepły, nie stanie mu przy tobie) to ciebie tez będzie bił, bo bije mamę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: = Tzipe dać? A teraz odbij bo słabe to lizodupstwo. nwm chodzo o tobie sluchy ze dalas lexowi a o Elce tez chodzo takie sluchy tylko ze ona swietej nie zgrywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: Bo tak jest. A ty jak się teraz zachowujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nie mam takiej potrzeby Nie interesuje mnie wasze pożycie i współżycie. Tak tylko mi pasowałeś do kontentu spontanicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Za wodę mi przyszło 6zł ale ciotka będzie zazdrości 6 zł to niemożliwe chyba że podbierałeś wodę z kałuży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Nie interesuje mnie wasze pożycie i współżycie. Tak tylko mi pasowałeś do kontentu spontanicznego moze kiedys ale tera nawet juz mi sie nie chce ogladac filmow przyrodniczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wysyłałaś zdjęcia psycholowi z Łyszkowic, więc kto pierwszy jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem. Bezrobotny wieśniak, bez zębów, pijący jabola i walący po głowie matke i ty zabierasz głos. Nawet gdybyś cos z Pravikiem (jest ciepły, nie stanie mu przy tobie) to ciebie tez będzie bił, bo bije mamę. Byłam wolna, bez dzieci, poza tym wysyłałam- czas przeszły i mi za to wstyd. Jej nic z wymienionego nie dotyczy. Jeszcze się tym szczyci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Za wodę mi przyszło 6zł ale ciotka będzie zazdrości Nadpłata czy co to? W czerwcu będzie rozlicznie za ogrzewanie, ale będzie dopłata, bo sezon grzewczy był do 15 kwietnia, a ci dalej grzeją, więc sobie doliczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A ty jak się teraz zachowujesz? Tak jak chciałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: moze kiedys ale tera nawet juz mi sie nie chce ogladac filmow przyrodniczych Nie dziwię się jak cie baba zajeżdża to masz prawo mieć flaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Tak jak chciałeś. Przestań już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Widzicie dzieci to zlo. Jest życie bez dzieci i po dzieciach nie ma. Choro patolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Byłam wolna, bez dzieci, poza tym wysyłałam- czas przeszły i mi za to wstyd. Jej nic z wymienionego nie dotyczy. Jeszcze się tym szczyci. Co tobą kierowało, że takiemu komuś coś takiego wysłałaś? Błagam. Doceń się kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Dodaj swoją bezzebnosc i już mamy pełen pejzaż prowincjonalnej patolo że stolyco Przynajmniej nie zdzieram z podatnika, ani z byłych i nie kupuję za to 100 par butów, perfumów, telefonów ani maszyn do tzipy. Ale liż dalej biseksie jej doope. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na jedno spotkanie, bo nikt dłużej z tobą nie wytrzymał i na priv też się nie nadajesz. No w huy umiesz w znajomości Please. Nie twój poziom przede wszystkim. Paplaj sobie do 🫷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Przestań już. Też Ci pisałam żebyś coś przestał. I w doopie to miałeś. A jeszcze nie wspomnę o tym ile o mnie wywaliłeś. Nie masz prawa niczego ode mnie żądać w tej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: Wiem najlepiej jaka jestem i by się każdy srogo zdziwił. Ale patola taka i desperatka nie jestem aby w związku w huya robić faceta swojego któremu niedawno dziecko zrodziłam, albo 5 lat pisać z oblechem i tzipy dawać za grosz komplementu i nie mieć żadnego wstydu z tego tytulu jaka obleśna matka z niej. Prawda jest taka że żal ci dupe ściska że nigdy nie będziesz matką. A teraz spjerdalaj lampucero. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach