Еlciаа 881 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, KapseLek napisał: Jestem Piotrek, mam 27 lat jestem kelnerem coś jeszcze chcesz o mnie wiedzieć Jeszcze tylko miejsce zamieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Nie placz kupie ci chechlacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nwm co czeba miec w glowie zeby pisac z lexem xD On na priv nie pisze jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Co to jest ten chechlacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Nie wiem. Elżbieta i jej bronienie typa xD zloto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Dobra, wypier..ć mi z tym lexem. Edytowano 4 godziny temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Mi się wydaje że to jakaś koszula nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Taka zchechlana co gryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Mi się wydaje że to jakaś koszula nvm Szczotka. Blisko byłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapseLek 0 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Jeszcze tylko miejsce zamieszkania. Olsztyn a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Taka zchechlana co gryzie Stary TV trzeba znieść z 4 piętra na śmietnik. Płacę w puszkach koli. Podejmujesz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KapseLek napisał: Olsztyn a Ty? Z takim nikiem, to ty chlopie na nudesy nie licz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co to jest ten chechlacz szczotka do czesania bydla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Z takim nikiem, to ty chlopie na nudesy nie licz. tru wiadomo ze ja mam najlepszego nicka i foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: szczotka do czesania bydla Teraz to powierzenie jest jeszcze bardziej dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu o Elzbieta poluje na new róchacz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapseLek 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Z takim nikiem, to ty chlopie na nudesy nie licz. Mam dziewczyne to po co mi nudesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Nie płacze, nie płacz kupię ci szczotkę do czyszczenia bydła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Teraz to powierzenie jest jeszcze bardziej dziwne duzego psa mozna czesac XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KapseLek napisał: Mam dziewczyne to po co mi nudesy Nie wyglądasz jakbyś miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) albo drapac drapanie jest fajne pewnie krowy lubio Edytowano 4 godziny temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Stary TV trzeba znieść z 4 piętra na śmietnik. Płacę w puszkach koli. Podejmujesz się? Oczywiście. Yebne z okna i zejdę nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Stary TV trzeba znieść z 4 piętra na śmietnik. Płacę w puszkach koli. Podejmujesz się? Zniose ci moze da sie naprawic xD ale tylko jak plaski i mniejszy niz ma lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Oczywiście. Yebne z okna i zejdę nie ma problemu Wiesz, że też o tym pomyślałem, bo jest ciężki w huy. Tylko zacząłem się zastanawiać, czy byłoby możliwe, żeby wleciał komuś do okna, bo trochę lipa by była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Jeszcze tylko miejsce zamieszkania. Podziel się z nim swoim. Tylko zrób to ukradkiem, jak najlepiej to potrafisz, żeby nie pomyślał że desperatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Zniose ci moze da sie naprawic xD ale tylko jak plaski i mniejszy niz ma lezak Zaraz go postawię na wagę z ciekawości. Na moje oko 30 kg letko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wiesz, że też o tym pomyślałem, bo jest ciężki w huy. Tylko zacząłem się zastanawiać, czy byłoby możliwe, żeby wleciał komuś do okna, bo trochę lipa by była. Wez na sznury przywiaz i spuść na dół albo w torbę ikea na sznur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Zniose ci moze da sie naprawic xD ale tylko jak plaski i mniejszy niz ma lezak Znajdz se inna fuchę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Poza tym ty nie pijesz takiego guwno więc odbij boje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Wez na sznury przywiaz i spuść na dół albo w torbę ikea na sznur Żebym z tym sznurem nie poleciał. Chciałem ci dać zarobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach