NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Poza tym ty nie pijesz takiego guwno więc odbij boje jakie gowno pijecie beze mnie ? Jak Coca Cola albo inna Pepsi to nie chce Edytowano 4 godziny temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Żebym z tym sznurem nie poleciał. Chciałem ci dać zarobić Po co zara tak drastycznie. Chyba dość już popisów psychicznych twojej przyjaciółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 4 godziny temu To chyba straszne mieć dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu okropne lezak czeba uprawiac seks codziennie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: okropne lezak czeba uprawiac seks codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Po co zara tak drastycznie. Chyba dość już popisów psychicznych twojej przyjaciółki Już tak nie przeżywaj. Wywal jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Po co zara tak drastycznie. Chyba dość już popisów psychicznych twojej przyjaciółki Twoja za to popisuje się bycie najłatwiejszą na tym grajdołku. 5 lat z najgorszym oblechem Leżakiem, tzipa dla Leżaka, Moon najgorszy patol i na bank to samo, potem Lex z ogonem, no i Malowany i wpychanie na ch.ama typowi tzipy o co nie prosił, a na koniec adres niby przypadkiem gdy się dowiedziała że się rozszedł z kobietą. Większej desperatki i patoli nie ma, i nie będzie na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: okropne lezak czeba uprawiac seks codziennie 1 plus na milion minusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: okropne lezak czeba uprawiac seks codziennie Serio? Przecież to chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, KapseLek napisał: Olsztyn a Ty? Warszawa ale niedaleko Olsztyna mam domek z działką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu W międzyczasie sex z byłymi. I nie raz za kasę. Jaki krindz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Twoja za to popisuje się bycie najłatwiejszą na tym grajdołku. 5 lat z najgorszym oblechem Leżakiem, tzipa dla Leżaka, Moon najgorszy patol i na bank to samo, potem Lex z ogonem, no i Malowany i wpychanie na ch.ama typowi tzipy o co nie prosił, a na koniec adres niby przypadkiem gdy się dowiedziała że się rozszedł z kobietą. Większej desperatki i patoli nie ma, i nie będzie na tym forum. ejze sama z co najmniej dwoma wymienionymi pisalas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Twoja za to popisuje się bycie najłatwiejszą na tym grajdołku. 5 lat z najgorszym oblechem Leżakiem, tzipa dla Leżaka, Moon najgorszy patol i na bank to samo, potem Lex z ogonem, no i Malowany i wpychanie na ch.ama typowi tzipy o co nie prosił, a na koniec adres niby przypadkiem gdy się dowiedziała że się rozszedł z kobietą. Większej desperatki i patoli nie ma, i nie będzie na tym forum. Daj spokój iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Serio? Przecież to chore ja musze nawet dwa razy przerabane mowie ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ejze sama z co najmniej dwoma wymienionymi pisalas xD Pisałam. Tzipy będąc w związku i z małym dzieckiem nie dawałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Daj spokój iskra Zwal się piesku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ja musze nawet dwa razy przerabane mowie ci Zglaszales gdzieś to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Serio? Przecież to chore Troszkę męczące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Już tak nie przeżywaj. Wywal jajo A mi to tam tito czy siebie spuścisz na tym sznurze czy 55 cali tak że śmiało ale szkoda szczerbatki bo to droga do Choroszczy na cito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Zglaszales gdzieś to? probowalem ale wszyscy mowio ze mam sie cieszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Zwal się piesku. Co to za teksty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: Twoja za to popisuje się bycie najłatwiejszą na tym grajdołku. 5 lat z najgorszym oblechem Leżakiem, tzipa dla Leżaka, Moon najgorszy patol i na bank to samo, potem Lex z ogonem, no i Malowany i wpychanie na ch.ama typowi tzipy o co nie prosił, a na koniec adres niby przypadkiem gdy się dowiedziała że się rozszedł z kobietą. Większej desperatki i patoli nie ma, i nie będzie na tym forum. What Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Twoja za to popisuje się bycie najłatwiejszą na tym grajdołku. 5 lat z najgorszym oblechem Leżakiem, tzipa dla Leżaka, Moon najgorszy patol i na bank to samo, potem Lex z ogonem, no i Malowany i wpychanie na ch.ama typowi tzipy o co nie prosił, a na koniec adres niby przypadkiem gdy się dowiedziała że się rozszedł z kobietą. Większej desperatki i patoli nie ma, i nie będzie na tym forum. Nie jesteśmy przyjaciółmi. A nawet gdyby to nie interesuje mnie kto i co jej wkładają w tzipe gdyż wyznaje zasadę ze kazdy ma wolna wole. Tu nie kosciol perelko więc daj na luz i potrzasnij cycami ino. Co my jakies gorsze niż owsik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu Laska wie że już jej uciekają lata i że faceci uciekają od takich patoli, to robi wszystko żeby ktoś poheblował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Troszkę męczące Wiadomo, że na początku związku jak króliki, ale nimfomanki na stałe bym nie chciał mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: What Cała Ty. Desperatko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: a na koniec adres niby przypadkiem gdy się dowiedziała że się rozszedł z kobietą. 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wszystko przekazujesz? Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu A weź wypjerdalaj babo yebnieta. Masz problem to wpros się jak lysa na priw i tam se wyjaśniajcie animozje w związku z pentami. Naprawdę uwazasz ze kogoś te bolączki zazdrosnej wariatki interesują albo z kim elzbieta se palcówki robi? Bóg ja osadzi jeśli istnieje a ty jesteś nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Nie jesteśmy przyjaciółmi. A nawet gdyby to nie interesuje mnie kto i co jej wkładają w tzipe gdyż wyznaje zasadę ze kazdy ma wolna wole. Tu nie kosciol perelko więc daj na luz i potrzasnij cycami ino. Co my jakies gorsze niż owsik? Od razu nie jesteście kumpela i Cię nic nie interesuje, ale moje nudle i wkładanie już tak. Ty hipokrytko obleśna. Ha tfu. Pisz se do ściany. Kiedyś cię szanowałam za to że piszesz z sensem, nawet przed Lex broniłam przez to, ale nie da się z Tobą wytrzymać przez Twoją frustrację życiem, zgorzknienie i fałsz oraz luzodupstwo wzajemne. Z dala od takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wszystko przekazujesz? Ok. Jeszcze się dziwisz? Przecież to dwubiegunowy, fałszywy border. Edytowano 4 godziny temu przez Minnie Moskowitz A czemu Dziwisz z wielkiej litery? A bo kardynał Dziwisz haaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach