Onaaaa 1939 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Ty koło silnego nie stałeś romantyku Zapraszam na kawę do Łódzkiego, bo Chylonia nie jest straszna Lepiej być strasznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, libedovvski napisał: bylo pite widze on juz jadl jakies atre rzeczy raz i nic mu nie bylo ma dobre geny do jedzenia przeterminowanego. dzieki alan za wyjasnienie Nie. Miało być śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 684 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Lepiej być strasznym Najlepiej być zawsze sobą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 7 godzin temu czyli nic sie nie dzieje i nuda widze ze juz nawet bandziora nie ma w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 333 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, libedovvski napisał: czyli nic sie nie dzieje i nuda widze ze juz nawet bandziora nie ma w nocy. my już dawno śpimy i to piszą nasze boty AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 333 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty koło silnego nie stałeś romantyku Zapraszam na kawę do Łódzkiego, bo Chylonia nie jest straszna kozak w necie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 684 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kozak w necie... Byłem w Chyloni i realnym świecie ... Przyjedż pogadamy w Łódzkim o Szyszce skoro tak Cię to boli Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 360 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, Śliwka z Grójca napisał: Ale pamiętajcie- gienek stroni od podłego języka, tylko ludzie ją do tego zmuszają Tylko czekać aż wpadnie pani Koralgol i napisze ci, ze rozwalasz temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 14 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Spaghetti... napisał: Byłem w Chyloni i realnym świecie ... Przyjedż pogadamy w Łódzkim o Szyszce skoro tak Cię to boli Makaron znowu pijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 14 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Еlciаа napisał: Od rana pizgało jak w kieleckim więc za dużo po dworze nie latałam, skorzystalam.z tego że była niedziela handlowa i zrobiłam.zakupy. To dilerzy tylko w niedziele handlowe sprzedają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Doktor ZG napisał: Tylko czekać aż wpadnie pani Koralgol i napisze ci, ze rozwalasz temat Tak jakby przedtem nie był w ogóle, ale to w ogóle rozwalony, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 1 godzinę temu Są różne przesądy, jedne mówią by nie chodzić przejedzonym spać, inne by głodnym się nie kłaść. "Nie kładź się głodnym bo cyganie się przyśnią" a jak pójdziesz najedzony to "będziesz miał koszmary senne". Wygląda na to, że mądrości ludowe są po to by udowodnić każdą rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 218 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Są różne przesądy, jedne mówią by nie chodzić przejedzonym spać, inne by głodnym się nie kłaść. "Nie kładź się głodnym bo cyganie się przyśnią" a jak pójdziesz najedzony to "będziesz miał koszmary senne". Wygląda na to, że mądrości ludowe są po to by udowodnić każdą rzecz. Ja dzisiaj doszłam do wniosku, że koszmary biorą się z przegrzania stóp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Ja dzisiaj doszłam do wniosku, że koszmary biorą się z przegrzania stóp. Nie możliwe, śpię w skarpetkach nawet latem i zero koszmarów, zima zakładam sobie jeszcze takie wełniane getry na łydki. Jak zimno w piszczele to nie zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 368 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Doktor ZG napisał: Tylko czekać aż wpadnie pani Koralgol i napisze ci, ze rozwalasz temat Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 218 Napisano 54 minuty temu 9 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie możliwe, śpię w skarpetkach nawet latem i zero koszmarów, zima zakładam sobie jeszcze takie wełniane getry na łydki. Jak zimno w piszczele to nie zasnę. Ja wolę spać bez skarpet, ale wczoraj musiałam założyć, bo też bym z zimna nie zasnęła. Jak się obudziłam po męczącym śnie, to już była pora na oswobodzenie stóp Najśmieszniejsze są te dni gdy oprócz skarpet mam na sobie rękawiczki ze względu na grubą warstwę kremu. Myślisz, że powinnam sprawić sobie szlafmycę do kompletu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Ja wolę spać bez skarpet, ale wczoraj musiałam założyć, bo też bym z zimna nie zasnęła. Jak się obudziłam po męczącym śnie, to już była pora na oswobodzenie stóp Najśmieszniejsze są te dni gdy oprócz skarpet mam na sobie rękawiczki ze względu na grubą warstwę kremu. Myślisz, że powinnam sprawić sobie szlafmycę do kompletu? Mozna ja mam takie coś ala szlafmyca taki czepek by się papiloty nie rozkręciły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 29 minut temu 7 godzin temu, Spaghetti... napisał: Najlepiej być zawsze sobą Wszędzie i zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 22 minuty temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 360 Napisano 10 minut temu Jak można zasnąć w skarpetach, rękawiczkach czy walkach na głowie? Przeciez to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kojak z Wapienicy 3 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Jak można zasnąć w skarpetach, rękawiczkach czy walkach na głowie? Przeciez to niemożliwe albo w majtkach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 218 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Jak można zasnąć w skarpetach, rękawiczkach czy walkach na głowie? Przeciez to niemożliwe Najgorzej w majtkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 360 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Kojak z Wapienicy napisał: albo w majtkach Dokładnie. Moja żona zawsze musi spac w majtkach. Po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 360 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Najgorzej w majtkach. Ja tam śpię bez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 12 Napisano 4 minuty temu Mnie mój eks nauczył spać w koszulce, przekonał mnie że w ten sposób jak sie spoce to wszystko wsiąka w koszulkę a nie w pościel/prześcieradło i przemówilo mi to do wyobraźni Dzień dobry Kafeterio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kojak z Wapienicy 3 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Mnie mój eks nauczył spać w koszulce, przekonał mnie że w ten sposób jak sie spoce to wszystko wsiąka w koszulkę a nie w pościel/prześcieradło i przemówilo mi to do wyobraźni Dzień dobry Kafeterio bo jesteś stara i nie chciał widzieć cię gołej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kojak z Wapienicy 3 Napisano 1 minutę temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ja tam śpię bez. A EWA ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach