Trudnogang 0 Napisano 1 godzinę temu OBYM NIE MIAŁ ATAKU PANIKI TYLKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 1 godzinę temu Będziesz mial atak paniki jak ja przed wyjazdem do katiuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Trudnogang napisał: OBYM NIE MIAŁ ATAKU PANIKI TYLKO Będziemy czekać na stacji pkp żeby ci spuścić wpierrdol za to coś zrobił pięknym kafeteriankom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sernikowski napisał: Będziesz mial atak paniki jak ja przed wyjazdem do katiuszki. On się boi nawet własnego cienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocham Lewaków napisał: On się boi nawet własnego cienia Masakra, kozak w necie peezda w świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Sernikowski napisał: Masakra, kozak w necie peezda w świecie. Już wiemy o której dusigrosz pojedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocham Lewaków napisał: Już wiemy o której dusigrosz pojedzie On pewnie wymyśla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: On pewnie wymyśla. Zapitalać będzie kilka km dla oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocham Lewaków napisał: Zapitalać będzie kilka km dla oszczędności Dzisiaj się popłakałem ze śmiechu przez szczerbatego, nie dziwię się, że jest laureatem plebiscytu spieerdolenia na wykop . Dawno się tak nie uśmiałem przez kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach