Minnie Moskowitz 244 Napisano 14 godzin temu live forever. poszłabym na randeczke…już tak dawno nie byłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: live forever. poszłabym na randeczke…już tak dawno nie byłam. A podręczne mają chłopaków od ręką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 31 Napisano 1 godzinę temu Who wants to live forever? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thisnight 0 Napisano 37 minut temu 13 godzin temu, Minnie Moskowitz napisał: live forever. poszłabym na randeczke…już tak dawno nie byłam. I jak z tą randka? Byłaś już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 244 Napisano 20 minut temu 17 minut temu, thisnight napisał: I jak z tą randka? Byłaś już? Nie, jeden się przymierza, ale średnio jestem przekonana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1587 Napisano 3 minuty temu Blokowane są tematy, więc czas iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 747 Napisano przed chwilą (edytowany) 19 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Gienek większego muła niż ty, który po najgłupszej psiapsi bezmyślnie powtarza te rzekomo cięte riposty, to to miejsce chyba jeszcze nie widziało. Edytowano przed chwilą przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach