Brine 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dziś 2 kromki chleba, maslo, polędwica wiejska sądecka z biedronki (zaskakująco dobra), 1 jajko ugotowane prawie na twardo i majonez hellmans babuni. Edytowano 5 godzin temu przez Brine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 5 godzin temu Mięso w piątek? Pójdziesz do piekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Mięso w piątek? Pójdziesz do piekła. Piekło jest za życia. Zresztą ja nie kościołowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Brine napisał: Piekło jest za życia. Zresztą ja nie kościołowa. A jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 164 Napisano 5 godzin temu Tera to lunchyk Zrobię se kawusi z cykoriom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 2 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, sv7 napisał: A jaka? Świadoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, szmul napisał: Tera to lunchyk Zrobię se kawusi z cykoriom Rzuciłam kawę ze 3 tygodnie temu i opijam się herbatą w zamian. Co będziesz spożywała? Zjadłabym i ja coś dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Brine napisał: Świadoma Super. Bądź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 164 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Rzuciłam kawę ze 3 tygodnie temu i opijam się herbatą w zamian. Co będziesz spożywała? Zjadłabym i ja coś dobrego. Racuszki na kefirze z wczoraj z dżemem jagodowym 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, szmul napisał: Racuszki na kefirze z wczoraj z dżemem jagodowym Mniam, mniam. Kurdę, mam marmoladę i o niej kompletnie zapomniałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 164 Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, sv7 napisał: Mniam, mniam. Kurdę, mam marmoladę i o niej kompletnie zapomniałam! Marmelada może sobie zrobię pomarańczowa, mam różana dla siostrzeńców, ale nigdy się nie kończy, różane to taki posmak perfuma jest huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 49 Napisano 4 godziny temu Ja kupiłem sobie 6 dużych kotletow huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 49 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, szmul napisał: Racuszki na kefirze z wczoraj z dżemem jagodowym Huh a mnie dzisiaj dwie osoby zaczepily czy pracuje a jakaś baba że przytylem a co myśleli że z głodu schudne bez pracy czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 56 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, sv7 napisał: Mięso w piątek? Pójdziesz do piekła. a ty wiesz ze nie jedzenie miesa w piatek wymyslili czarni bo sprzedaz ryb nie szla a kler mial duzo stawow rybnych ? to jedyny powod a niektorzy do dzisiaj jedza ryby mimo ze czarnoksieznicy juz dawno ryb nie produkuja juz w ogole nic nie robia bo tyle kasy maja ze nie potrzebuja pracowac Edytowano 4 godziny temu przez libedovvski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancient amariner 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: czarnoksieznicy juz dawno ryb nie produkuja juz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 56 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: a co myśleli że z głodu schudne bez pracy czy no jeszcze nie bylo takiego ktory z glodu by grubl wiec nie wwiem co cie dziwi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: no jeszcze nie bylo takiego ktory z glodu by grubl wiec nie wwiem co cie dziwi.. Nie mogom zwalic spx więc wymysili nowego wirusa ciekawe czy się zrobi epidemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, szmul napisał: Marmelada może sobie zrobię pomarańczowa, mam różana dla siostrzeńców, ale nigdy się nie kończy, różane to taki posmak perfuma jest huh Wiesz co? Właśnie pomarańczową mam w domu. A o wieloowocowej mama wspominała, że jest w sklepie u niej, i że w plastykowym pojemniku. Zapomniałam sprawdzić! Niemniej najbardziej lubię dżem truskawkowy, bez pestek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, libedovvski napisał: a ty wiesz ze nie jedzenie miesa w piatek wymyslili czarni bo sprzedaz ryb nie szla a kler mial duzo stawow rybnych ? to jedyny powod a niektorzy do dzisiaj jedza ryby mimo ze czarnoksieznicy juz dawno ryb nie produkuja juz w ogole nic nie robia bo tyle kasy maja ze nie potrzebuja pracowac Komunikuję się tak jak ja chcę i jeżeli nie czujesz wibracji to się nie udzielaj. Mówiłam ci wielokrotnie to się wtrącasz nie mając pojęcia w czym rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 56 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, sv7 napisał: Komunikuję się tak jak ja chcę ja tez rzecz w zacofaniu wiec ci wyjasnilem ze juz nie musisz jesc ryb juz dawno czarnoksieznicy do tego nie zmuszaja bo przestali sprzedawac ryby Edytowano 3 godziny temu przez libedovvski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 39 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, libedovvski napisał: ja tez Super. Może kiedyś dojdziemy do porozumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, libedovvski napisał: ja tez rzecz w zacofaniu wiec ci wyjasnilem ze juz nie musisz jesc ryb juz dawno czarnoksieznicy do tego nie zmuszaja bo przestali sprzedawac ryby To co piszesz o rybach to bzdury. Każdy kraj ma takie położenie geograficzne jakie ma warunki dostęp do morza. Druga sprawa przeszłości związek RWPG czyli wszystko szło do Rosji, to co zostało i złapało to jadły inne Państwa RWPG. Dostęp do łowienia ryb co z tego Polska ma Bałtyk jak rybacy mają limit. Ogólnie większość to są ryby hodowlane w sztucznych zbiornikach. Nawet Łosoś Norweski też jest hodowlany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 164 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, VenusHorizon4 napisał: Huh a mnie dzisiaj dwie osoby zaczepily czy pracuje a jakaś baba że przytylem a co myśleli że z głodu schudne bez pracy czy co No niekoniecznie bo tanie jadło robią takie żeby ludzie grubli, mieli miażdżycę i wysoki cholesterol i nie mogli ruszyć dûpy z łóżka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 2 Napisano 2 godziny temu Rodzina z napędem na 4 koła…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach