karmazynowy przyplyw 264 Napisano 20 godzin temu (edytowany) A kuku Edytowano 20 godzin temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 20 godzin temu Takie masz bogate życie że przepychasz zapchany temat na jakimś guwno forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 20 godzin temu Też na szczęśliwego nie wyglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 20 godzin temu Codziennie jest na bogato? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: To Ty tu przed chwilą jeszcze pisałeś o jakichś spotkaniach, a nie ja. 13 lat siedziałeś z niezrównoważoną psychicznie i toksyczną i jeszcze jesteś na jej skinienie, a będziesz tutaj komuś wypominał cokolwiek, nie rozśmieszaj mnie. Gdyby tylko ludzie z kafe wiedzieli jaka to baba to by się za głowę złapali jak można tyle z taką i teraz być jej giermkiem. Nigdy nie mówiłam że jestem szczęśliwa i nikt by na moim miejscu nie był, ale to nie wynika z tego że mam przyjaciela w necie, tego czy siamtego. I skończ z tym wróżeniem ze szklanej kuli, bo wiem co będzie, nie bój się lepiej wyjdę ostatecznie w życiu niż Ty, Elżonka i wieku innych stąd. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 175 Napisano 20 godzin temu Wow ale moi starzy przeszli ewolucję że mowio że rzygają jak leci Republika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 20 godzin temu Na pewno na bardziej szczęśliwego od ciebie. Na video nie wyglądam? Powoli odzywam. Poczekaj jak robotę ogarnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1666 Napisano 20 godzin temu Mgła zakochała się i zwariowała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 20 godzin temu Skoro był tyle lat z psychiczna to nie dziwota że go przyciągasz i z deszczu pod rynnę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 20 godzin temu pierwszy raz widze jak iskra kogos tyra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Na pewno na bardziej szczęśliwego od ciebie. Na video nie wyglądam? Powoli odzywam. Poczekaj jak robotę ogarnę No nie powiedziałabym czy na bardziej. I wiesz to i Ty i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 19 godzin temu Robota sama w sobie jeszcze nikogo szczęśliwym nie uczyniła. A dobrze pamiętamy obydwoje co pisałeś wspominając niedawno zamkniętą przeszłość, czego się boisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 175 Napisano 19 godzin temu Z wujkiem nie mają kontaktu bo mówili że w republice pracujom poyebani ludzie i się obraził huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 19 godzin temu Na jakie skinienie? Bo raz zadzwoniła i odebrałem? Na skinienie to ty jesteś u leksa. Nie pamiętasz jak ze mną pisałaś i poleciałas do niego, bo napisał pożalić się na Grażynę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1666 Napisano 19 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 19 godzin temu 31 minut temu, Mgła napisał: akich to teraz zachód chce mieć, żeby takimi manipulować, katastralny wlepić i ludzi wypierdzielić z ich majątku, żeby nie było własności prywatnej najlepiej wcale mylisz ustroje to w komunizmie daza do tego zeby bylo wszystko panstwowe np. taki pis chcialby zeby panstwowe bylo wszystko na czele z zakladami pracy a jak ktos bedzie grzeczny i rozmnozy sie licznie jak prezes chce to prezes mu da mieszkanie obok torow kolejowych w preferencyjnej cenie ktore tez nie bedzie jego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: No nie powiedziałabym czy na bardziej. I wiesz to i Ty i ja. Trzy zdjęcia mi ostatnio wysyłałaś zapłakana jak bóbr i pisałaś, że mogę wstawić tutaj. Podtrzymujesz to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 19 godzin temu Dobra bo odłożyłam robotę i muszę nadgonić. Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę że nim tu wejdę temat prawdopodobnie poleci i nie doczytam, a nie będę go zaznaczać do obserwowanych bo na skrzynkę i tak się nie dostanę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na jakie skinienie? Bo raz zadzwoniła i odebrałem? Na skinienie to ty jesteś u leksa. Nie pamiętasz jak ze mną pisałaś i poleciałas do niego, bo napisał pożalić się na Grażynę? Czyli jednak nie jest szczęśliwy z grazynkom. No niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Robota sama w sobie jeszcze nikogo szczęśliwym nie uczyniła a bezrobocie kogos uczynilo szczesliwym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Robota sama w sobie jeszcze nikogo szczęśliwym nie uczyniła. A dobrze pamiętamy obydwoje co pisałeś wspominając niedawno zamkniętą przeszłość, czego się boisz. I dlatego przepracowałs miesiąc przez całe życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na jakie skinienie? Bo raz zadzwoniła i odebrałem? Na skinienie to ty jesteś u leksa. Nie pamiętasz jak ze mną pisałaś i poleciałas do niego, bo napisał pożalić się na Grażynę? Nie dlatego, a dlatego że napisałeś że w każdej chwili może się odezwać, to i spotkać, i pomożesz w czym zechce. Jak na moje oko to w dalszym ciągu uzależnienie emocjonalne i tylko fizyczne rozejście się. I grozi zejściem się w momencie jak lasce kasy braknie i będzie płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 27 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Trzy zdjęcia mi ostatnio wysyłałaś zapłakana jak bóbr i pisałaś, że mogę wstawić tutaj. Podtrzymujesz to? Chcemy zobaczyć te zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Trzy zdjęcia mi ostatnio wysyłałaś zapłakana jak bóbr i pisałaś, że mogę wstawić tutaj. Podtrzymujesz to? Co się dzieje w głowach ludzi którzy robią sobie zdjęcia gdy płaczą? To jest naprawdę sprawa dla psychiatry moim zdaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Czyli jednak nie jest szczęśliwy z grazynkom. No niemożliwe. Oczywiście, że nie jest i jej się wypłakuje, bo jak twierdzi nie ma komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1666 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Robota sama w sobie jeszcze nikogo szczęśliwym nie uczyniła. A dobrze pamiętamy obydwoje co pisałeś wspominając niedawno zamkniętą przeszłość, czego się boisz. Umów się z Malowanym w końcu i idźcie na seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Oczywiście, że nie jest i jej się wypłakuje, bo jak twierdzi nie ma komu Biedactwo. Łatwy trik na chore lanie zawsze działa. Biedny misio krzywdzony przez zła babe zawsze zmiękcza niewieście serca i chcom robić okłady z cycofonow na pocieszenie po złej żonie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: I dlatego przepracowałs miesiąc przez całe życie? A Ty dlatego przepracowałeś masę lat, żeby być teraz w tym miejscu w którym jesteś? W dołku psychicznym, uzależniony i zaczynając życie praktycznie od zera koło czerdziestki? Nie przeceniaj kasy, tyle powinieneś wiedzieć już po swoim doświadczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1666 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Co się dzieje w głowach ludzi którzy robią sobie zdjęcia gdy płaczą? To jest naprawdę sprawa dla psychiatry moim zdaniem Żeby wzbudzić litość i politowanie. Zaczynając od poczucia winy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 175 Napisano 19 godzin temu Daj spokój zapłakany człowiek, lepiej się tzipy ogląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach