Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pyszny2

Elcia jestes? mam prosbe

Polecane posty

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Może i jestem.

zapytasz tego shadowa czy mi perma dal? bo napisane jest bezterminowo ale nie skasowal calkiem konta. czy da mnie wrocic jeszcze?

i za co ban jak juz normalnie pisalem tylko na priw cos zlego niby zrobilem a przeciez priw nie jest publiczny

napisz mi tez ze zaluje bardzo, i juz nie bede takich rzeczy wysylal chyba ze ktos sam poprosi to obiecuje

mozesz tez napisac ze tam kolezanka na mnie czeka i bedzie tesknic za mna, duzo pisalismy i teraz kontakt sie zerwal i ona nie bedzie wiedziec co sie ze mna stalo

8 minut temu, pyszny2 napisał:

napisz mi tez ze zaluje bardzo, i juz nie bede takich rzeczy wysylal chyba ze ktos sam poprosi to obiecuje

Jezu tak się płaszczyć przed jakimś typem 🤦

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Ok.

powiedz ze poznalem tam kogos i prawdopodobnie nawet nie bede sie udzielal, na pewno nie tak czesto i nie bede sobie zartow robil. ze tez picie rzucilem. ze chodzi mi tylko o kontakt z pewna kolezanka tam poznana

8 minut temu, Еlciаа napisał:

Ok.

znowu robisz za alffonsa ? kiedy ty zmadrzejesz juz zapomnnialas jak ci napisal zebys zapytala nimfe czy mu da du.py za tysiaca i pobiegalas pytac ?

zlituj sie elka i miej ty rozum wreszcie a jak nie masz to w sumie nie dziwi sie tym roznym nickom co za toba chodza i pietnuja twoja glupote bo to w sumie normalne. 

Edytowano przez libedovvski

4 minuty temu, libedovvski napisał:

znowu robisz za alffonsa ? kiedy ty zmadrzejesz juz zapomnnialas jak ci napisal zebys zapytala nimfe czy mu da du.py za tysiaca i pobiegalas pytac ?

zlituj sie elka i miej ty rozum wreszcie a jak nie masz to w sumie nie dziwi sie tym roznym nickom co za toba chodza i pietnuja twoja glupote bo to w sumie normalne. 

Nie wiesz o co chodzi to cicho. xd

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie wiesz o co chodzi to cicho. xd

wiem chodzi o glupote twoja. tak tak na pewno od dzisiaj przestal pic i tam czeka na niego fiona ktora jak go nie bedzie to skoczy z rozpaczy z mostu 😄 zapijaczony menel z iq de.bila manipuluje toba jak chce. 

elcia to po prostu kompletny pustak, głupszego szona tak na prawdę na tym forum to chyba nie było. nimfa przy niej to był pokaz elokwencji i wysublimowania. 

5 minut temu, libedovvski napisał:

wiem chodzi o glupote twoja. tak tak na pewno od dzisiaj przestal pic i tam czeka na niego fiona ktora jak go nie bedzie to skoczy z rozpaczy z mostu 😄 zapijaczony menel z iq de.bila manipuluje toba jak chce. 

Mówiłam ze nie wiesz i widzę ze nie wiesz wiec nie komentuje bo jest odwrotnie co do tego co napisałes.

3 minuty temu, obsesja srelciowa napisał:

elcia to po prostu kompletny pustak, głupszego szona tak na prawdę na tym forum to chyba nie było. nimfa przy niej to był pokaz elokwencji i wysublimowania. 

ja tam czytalem jak lezak wklejal malolat a teksty ze jeste wybitnie inteligentna wiec jak wwidac wszystko zalezy od punktu odniesienia 😄

Przed chwilą, libedovvski napisał:

ja tam czytalem jak lezak wklejal malolat a teksty ze jeste wybitnie inteligentna wiec jak wwidac wszystko zalezy od punktu odniesienia 😄

ona ma tak rozpierrdoloną samoocenę że wystarczyłoby jej napisać że jest fajna żeby dała dvpy. Która normalna kobita siedzi na takich forach i odpisuje trolom. 

Tak chwilę się zastanówmy nad tym, jeden typ wstawia zdjęcia jak typ z milczenia owiec chowając kuutasa między udami i zdjecia jak smaży guuwno na patelni, drugi sztucznej pizzdy przebranej w jeansy, trzeci biega ze swastyką w awatarze i pisze że kocha żydów oraz hindusów. jeszcze inny po pijaku błaga baby o atencję, a jak mu jej nie dają to wysyła zdjęcia kuutasa na pw i im jedzie od najgorszy. Kolejny - mieszka po namiotach i wynosi telewizor babce żeby go sprzedać w lombardzie. Inny całe dni i noce tasuje się do zdjęć ruskich bab pokazujących dvpe w internecie po tym jak zażyje codzienną dawkę kryształu. Nie wspomnę nawet o 50 letnim schizofreniku mieszkającym z rodzicami i multum różnych nonejmów robiących podszywy. A elcia się tu kurrwi na atencję.

• Haha 1

1 minutę temu, obsesja srelciowa napisał:

Tak chwilę się zastanówmy nad tym, jeden typ wstawia zdjęcia jak typ z milczenia owiec chowając kuutasa między udami i zdjecia jak smaży guuwno na patelni, drugi sztucznej pizzdy przebranej w jeansy, trzeci biega ze swastyką w awatarze i pisze że kocha żydów oraz hindusów. jeszcze inny po pijaku błaga baby o atencję, a jak mu jej nie dają to wysyła zdjęcia kuutasa na pw i im jedzie od najgorszy. Kolejny - mieszka po namiotach i wynosi telewizor babce żeby go sprzedać w lombardzie. Inny całe dni i noce tasuje się do zdjęć ruskich bab pokazujących dvpe w internecie po tym jak zażyje codzienną dawkę kryształu. Nie wspomnę nawet o 50 letnim schizofreniku mieszkającym z rodzicami i multum różnych nonejmów robiących podszywy. A elcia się tu kurrwi na atencję.

ww sumie jakby tak na to spojrzec to jedyne co laczy te wszystkie osoby to fffaktycznie elcia 😄

Przed chwilą, libedovvski napisał:

ww sumie jakby tak na to spojrzec to jedyne co laczy te wszystkie osoby to fffaktycznie elcia 😄

Nie wiem, ja tej farmazoniary nie ruuchałem, nawet nie planuję. Nie planuję nigdy spotkać tej osoby, nie chcę jej poznawać, bo nią gardzę. Najlepsze ze ona za tydzień zapomni o tym że to pisałem i jak po raz n-ty będę pytał "elcia jesteś?" albo "elcia, mam pytanie" to znowu będzie mi odpisywać. Ona nie może się oprzeć atencji, na nią można szczać i srrać, każdy może to robić. 

3 minuty temu, obsesja srelciowa napisał:

Nie wiem, ja tej farmazoniary nie ruuchałem, nawet nie planuję. Nie planuję nigdy spotkać tej osoby, nie chcę jej poznawać, bo nią gardzę. Najlepsze ze ona za tydzień zapomni o tym że to pisałem i jak po raz n-ty będę pytał "elcia jesteś?" albo "elcia, mam pytanie" to znowu będzie mi odpisywać. Ona nie może się oprzeć atencji, na nią można szczać i srrać, każdy może to robić. 

hahaha sråm tobie do ryja, otwieraj 😄

18 minut temu, obsesja srelciowa napisał:

Przy wywodach Nimfy to ty jesteś biedny a Elcia nie jest wcale glupia. A pare prawdziwych ameb moglbym tutaj wskazać ale nie chcę  obrażać  tak jak ty

8 minut temu, libedovvski napisał:

No które nicki są moje czekam 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się