Darkromance 0 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Brine napisał: ✌🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Brine napisał: ✌🫶 Dzień dobry Widzę, że masz na temacie uroczy podszyw Klaudii, który zmontował Pravik Mózg swój wielkości orzeszka wstaw sobie w awatar matole 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzień dobry Widzę, że masz na temacie uroczy podszyw Klaudii, który zmontował Pravik Mózg swój wielkości orzeszka wstaw sobie w awatar matole sama jesteś podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 582 Napisano 57 minut temu Czyje to cycoki w awatarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Czyje to cycoki w awatarze? Może tym razem Iskry Na żywo nigdy nie widział, to pozostają foty z neta 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 582 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Może tym razem Iskry Na żywo nigdy nie widział, to pozostają foty z neta Ciężko odgadnąć, bo na forum już wiele cyców i pochw latało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 35 Napisano 49 minut temu 8 minut temu, +RC+ napisał: Czyje to cycoki w awatarze? A co podnieciles sie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Ciężko odgadnąć, bo na forum już wiele cyców i pochw latało... Tylko Nimfy tutaj latało, a reszty nie wiedziałam i pewnie Pravik za tym wszystkim stoi Powinien uczyć się manier i klasy od Ciebie, a nie być cały czas wrednym hejterem z paskudnym wyglądem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 35 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Ciężko odgadnąć, bo na forum już wiele cyców i pochw latało... Ja tylko Nimfy widzialem. I jednej osoby ktorej nie zdradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, pyszny2 napisał: Ja tylko Nimfy widzialem. I jednej osoby ktorej nie zdradze Nikt o to nie pytał. Jak tam leczenie tabletkami? Ile dni nie chlejesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 582 Napisano 45 minut temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tylko Nimfy tutaj latało, a reszty nie wiedziałam Nie no, były leaki różne... Przecież nawet seks-taśmy kiedyś były z show-upa... Stare dzieje. Byczy by zajechał hamulec ręczny jakby wtedy był na forum... Edytowano 42 minuty temu przez +RC+ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Nie no, były leaki różne... Przecież nawet seks-taśmy kiedyś były z show-upa... Stare dzieje. Byczy my zajechał hamulec ręczny jakby wtedy był na forum... Najgorzej to pomylić hamulec z gazem.. Kiedyś w Tychach pewna starsza kursantka, pomyliła gaz z hamulcem i potrąciła egzaminatora.. I to jest na faktach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 582 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Najgorzej to pomylić hamulec z gazem.. Kiedyś w Tychach pewna starsza kursantka, pomyliła gaz z hamulcem i potrąciła egzaminatora.. I to jest na faktach Nowicjusze powinni sobie w głowie powtarzać: SPRZĘGŁO, HAMULEC, GAZ. SPRZĘGŁO, HAMULEC, GAZ ... wtedy trudniej pomylić, bo sobie kolejność powtarzasz Czasem się też zdarza, że przy zmianie biegu trzymają za długo sprzęgło i przy zakręcie im auto płynie jak łódka, bo napęd z silnika jest odłączony od kół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 34 Napisano 31 minut temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Nowicjusze powinni sobie w głowie powtarzać: SPRZĘGŁO, HAMULEC, GAZ. SPRZĘGŁO, HAMULEC, GAZ ... wtedy trudniej pomylić, bo sobie kolejność powtarzasz Czasem się też zdarza, że przy zmianie biegu trzymają za długo sprzęgło i przy zakręcie im auto płynie jak łódka, bo napęd z silnika jest odłączony od kół Ja tak sobie powtarzałam przed egzaminem 13 lat temu… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 30 minut temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Najgorzej to pomylić hamulec z gazem.. Kiedyś w Tychach pewna starsza kursantka, pomyliła gaz z hamulcem i potrąciła egzaminatora.. I to jest na faktach Jakbyś kiedyś wsiadła do auta to byłabyś ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darkromance 0 Napisano 29 minut temu (edytowany) 19 minut temu, pyszny2 napisał: Ja tylko Nimfy widzialem. I jednej osoby ktorej nie zdradze Jakbyś widział to byś się zatrzepał na śmierć A tej co nie zdradzisz to wiadomo że Elki Edytowano 28 minut temu przez Darkromance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 582 Napisano 28 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Brine napisał: Ja tak sobie powtarzałam przed egzaminem 13 lat temu… No i są też automaty, tam już tylko dwa peedały i auto-hold/hill holder, więc nie ma stresu z ruszaniem na wzniesieniach Ale standardowe prawko najlepiej zrobić, bo wtedy możesz jechać na obu rodzajach skrzyń, a jak się zrobi na automacie, to wiadomo... Lipa przy wyborze aut trochę Edytowano 27 minut temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 18 minut temu 5 minut temu, +RC+ napisał: No i są też automaty, tam już tylko dwa peedały i auto-hold/hill holder, więc nie ma stresu z ruszaniem na wzniesieniach Ale standardowe prawko najlepiej zrobić, bo wtedy możesz jechać na obu rodzajach skrzyń, a jak się zrobi na automacie, to wiadomo... Lipa przy wyborze aut trochę Czasami nerwy robią swoje 10 minut temu, Brine napisał: Ja tak sobie powtarzałam przed egzaminem 13 lat temu… Teraz masz kamerę w samochodzie i wszystko rejestrowane, a kiedyś tego nie było. Moją koleżankę ze szkoły średniej oblał stary egzaminator, bo miała długą ...enkę i przytrzasła ją drzwiami od auta, a ten się wściekł i zaczął się wydzierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 35 Napisano 15 minut temu 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nikt o to nie pytał. Jak tam leczenie tabletkami? Ile dni nie chlejesz? Nic nie biore, rym cym mial racje wystarczyl jeden trening i tydzien nie picia i tesc sam sie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1678 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: Nic nie biore, rym cym mial racje wystarczyl jeden trening i tydzien nie picia i tesc sam sie robi Dopiero tydzień? To już jakiś sukces, ale jutro będziesz tutaj pisał zalany. A potem będzie blokowanie tematów. Nie dziękuj, bo wiem co pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 582 Napisano 2 minuty temu 12 minut temu, pyszny2 napisał: Nic nie biore, rym cym mial racje wystarczyl jeden trening i tydzien nie picia i tesc sam sie robi No właśnie, bieganie, ćwiczenie, chodzenie itp naturalnie podnosi testosteron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 35 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, +RC+ napisał: No właśnie, bieganie, ćwiczenie, chodzenie itp naturalnie podnosi testosteron. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach