Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Alan z kanady to ojciec brajanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Istnieje nawet tyle światów ze w którymś z makaronem jestescie szczęśliwa para gejow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ziemniak niedługo się żeni szkoda chlopa jeszcze ze ślązaczka. kiedy ten slub moze jeszcze da sie go uratowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Widzisz na samą myśl ci się morda szczerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Ślubu nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libedovski napisał: chwilunia to taki typowy polski patriota i chce gromade dzieci miec ? nie wiem ale nie jest religijny, chyba by wolal Pieprza z podrecznych a Onaaa tez jest kukoldem jak Szrekszyla i juz jom zdradza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, libedovski napisał: chwilunia to taki typowy polski patriota i chce gromade dzieci miec ? Mu wystarczy to co ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: nie wiem ale nie jest religijny, chyba by wolal Pieprza z podrecznych a Onaaa tez jest kukoldem jak Szrekszyla i juz jom zdradza a pieprz to jakas mormonka ze by kazdy jej dzieci robil ? chyba od moona ci sie udzielilo to przeswiadczenie pieprza jako idealnej matki nie zdziwie sie jak jeż okaze sie pe.dalem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Widzisz na samą myśl ci się morda szczerzy Ty weź już kuźwa Boni nie ryj pały nam i do łozka raz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Sernikowski napisał: Alan z kanady to ojciec brajanka Co cie tak ten ojciec interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mu wystarczy to co ma juz narobil dzieciorow i teraz dalej szuka baby ? niech sie zajmie dziecmi swoimi zamiast madkami i ich dziecmi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mu wystarczy to co ma No ba alimenty z powietrza się nie wezma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Widzisz na samą myśl ci się morda szczerzy jeszcze jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Kto tutaj udaje bo chyba ty i weź już skończ. Sama imię te wymyśliłam Ziemniakowi więc nie jest zasłyszane Och, przepraszam nie doceniłam twoich zdolności twórczych. Sama wymyśliłaś marcina? Prawdziwa artystka. Następnym razem alan, proponuję wymyślić zwrot TO imię, zamiast te imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Co cie tak ten ojciec interesuje? A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu A i hermesy dla eks też się same nie natrzepio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu narobnia tych dzieci pol.scy prawicowi patrioci a pozniej podatnik musi sie nimi zajmowac bo ojcowie w internetach kolejnych mormonek szukaja do reprodukcji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mu wystarczy to co ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty weź już kuźwa Boni nie ryj pały nam i do łozka raz ! Same se ryjcie paly pedały. Z toba pisać nie zmierzam nigdy więcej. O tobie owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu lal bym tych ojdzow pala i gonil do roboty dla dzici czasu nie maja a obcym babom animuja w internetach czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libedovski napisał: a pieprz to jakas mormonka ze by kazdy jej dzieci robil ? chyba od moona ci sie udzielilo to przeswiadczenie pieprza jako idealnej matki nie zdziwie sie jak jeż okaze sie pe.dalem Pieprz pe.dałem? skandal na całą parafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Same se ryjcie paly pedały. Z toba pisać nie zmierzam nigdy więcej. O tobie owszem To się odwal ode mnie, bo jak wstawię co wysłałaś Leakowi, to zobaczysz czy jestem szczery wobec Ciebie Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To się odwal ode mnie, bo jak wstawię co wysłałaś Leakowi, to zobaczysz czy jestem szczery Czekam. Zrob to masz moje błogosławieństwie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Pieprz pe.dałem? skandal na całą parafię nie pieprz tylko jeż czytaj uwaznie to nie pieprz ma nick alan i gada ze zwyrolami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Alan to frajer iskry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libedovski napisał: juz narobil dzieciorow i teraz dalej szuka baby ? niech sie zajmie dziecmi swoimi zamiast madkami i ich dziecmi. Kto szuka nie błądzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Sragetti XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Czekam. Zrob to masz moje błogosławieństwie Ze względu na to jak mnie wychowano powiem jedno ... pjerdol się Boni Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Alan to frajer iskry alan to jez pomylila sie ty myslisz o tym drugim alanie to nick przemka. jeż ma chyba alan28 a przemek ma inny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Sernikowski napisał: A co? No tak wypytujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach