BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Skoro mi się myli, to przestań pierdzielić od czapy i przyznaj się kim jesteś Bożym jajem wywalonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale 4 gałki i jedna dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu ciekawe czy jakby fifi poszedł do więzienia to byłby gitem czy cwelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czy ja cokolwiek mówię na ten temat? tu jest jeden licytator a nie glupio ci bylo wejsc na forum po takiej reklamie jaka ci szynszyla zaserwoaala ? no w sumie widac ze sie oplacilo moze znowu cos dotkniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie chce już wiecej dzieci elka tez tak zawsze mowi amantom z internetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Czujemy, ale skaczemy sobie do gardeł nie wiem po co i Ty też masz racje pod tym względem Nie wierzę i nie uwierzę (bez dowodów!), że z jej strony w Twoim kierunku było coś więcej poza przypadkowym dotykiem, Buszmenie.. Nikt tego raczej niezłośliwie nie łyknie, więc nie piërdol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i jedna dla mnie A jak poliże się kogoś gałkę to nie wiadomo jak to sie skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Zły dotyk boli przez całe zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedovski napisał: elka tez tak zawsze mowi amantom z internetow a później chwali się kolejnym 800+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BożeJajo napisał: Z kafe kredensu może też kiedyś wyjdziesz to będzie piękny dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: A może to byk z wall street. a byk przynosi szczescie ? bylo napisac wczesniej ta dziewczynak z drugiej strony budynku gieldy jest ladniejsza niz ten byk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Ja chciałbym poczuć dotyk fajnych stópek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Z czerwonym szlafrokiem No kiedy wywalisz konski od lezaka? Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovski napisał: elka tez tak zawsze mowi amantom z internetow Ale ja nie chce i nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Cz oni sie licytują? No raczej jak dwóch facetów publicznie dyskutuje o swojej byłej, to jest cringe jak cholera zaden nie potrafi odpuścić, a ludzie mają darmowy cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to będzie piękny dzień To kredens szrodingera przykro mi bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: No kiedy wywalisz konski od lezaka? Czekam Czekaj, zaraz podejdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: No raczej jak dwóch facetów publicznie dyskutuje o swojej byłej, to jest cringe jak cholera zaden nie potrafi odpuścić, a ludzie mają darmowy cyrk. Mamy bilety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Cz oni sie licytują? Tak a ciebie mają gdzieś nie będzie barabara bo kochają szynszyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Gueno masz the bill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu w sumie te ich opowiesci lepsze niz te cycki ktore sama wstawla dla atencji i wiecej atencji ma dzieki nim niz swoim zabiegom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Tak a ciebie mają gdzieś nie będzie barabara bo kochają szynszyle Gdzie 2 sie bije tam inni korzystajo więc różnie może byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu znałem kiedyś chłopa co oglądał modę na sukces, jakiś dziwny i upośledzony był, skrajny alkoholik. nie wiem co się z nim stało ale jak go ostatnio kilka lat temu widziałem to chodził w brudnych ubraniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Tak a ciebie mają gdzieś nie będzie barabara bo kochają szynszyle Kochają czy nie to ich sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: No raczej jak dwóch facetów publicznie dyskutuje o swojej byłej, to jest cringe jak cholera zaden nie potrafi odpuścić, a ludzie mają darmowy cyrk. jakich dwóch? czy ja się w jakikolwiek sposób wypowiadam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Oboje mieli szyszke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Gdzie 2 sie bije tam inni korzystajo więc różnie może byc ale oni sie przeciez chwala ze tez skorzystali i zadowoleni z tego dotyku boga ktory beda pamietac do konca zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kochają czy nie to ich sprawa. Ale nawet dzieci nie chcą ci zrobić to jakies geje są tylko patrzą sobie na członki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy muszlę też by wykopał szynszyle z grobu jak ridz swą malzonke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: No raczej jak dwóch facetów publicznie dyskutuje o swojej byłej, to jest cringe jak cholera zaden nie potrafi odpuścić, a ludzie mają darmowy cyrk. Zauważ że raczej jeden dyskutuję a drugi nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach