salix 790 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedovski napisał: a byk przynosi szczescie ? bylo napisac wczesniej ta dziewczynak z drugiej strony budynku gieldy jest ladniejsza niz ten byk Tak ten byk przynosi szczęście w finansach, wystarczy go tylko złapać za jaja i już jestes milionerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu A zona se siedziała w pałacu z księciem Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedovski napisał: w sumie te ich opowiesci lepsze niz te cycki ktore sama wstawla dla atencji i wiecej atencji ma dzieki nim niz swoim zabiegom następny jakie to ja opowieści tutaj dawałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Ciekawe czy muszlę też by wykopał szynszyle z grobu jak ridz swą malzonke Magda Salowa mnie interesuje rozumiesz czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Tak ten byk przynosi szczęście w finansach, wystarczy go tylko złapać za jaja i już jestes milionerem. aha to juz wiem dlaczego do niego taka kolejka i to glownie baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Magda Salowa mnie interesuje rozumiesz czy nie ? fajne, chcesz się wkręcić do straży miejskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magda Salowa mnie interesuje rozumiesz czy nie ? stary zle z toba zrob se przerwe od internetow dobrze radze naprawde jak juz w taka desperacje popadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Magda Salowa mnie interesuje rozumiesz czy nie ? Lezak jest mój z racji zasiedzenia więc zapomnij. To zabieraj kobyle i odjedź do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Nie zapomnijcie zapakować gjeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magda Salowa mnie interesuje rozumiesz czy nie ? Ja rozumiem jesteś takim simpem póki nie będą się seksowac i robić kolejne do alimentów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Ale nawet dzieci nie chcą ci zrobić to jakies geje są tylko patrzą sobie na członki No to nie wiem już. Co radzisz? Zerwać z obydwoma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to nie wiem już. Co radzisz? Zerwać z obydwoma? Pokazać foto stópek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to nie wiem już. Co radzisz? Zerwać z obydwoma? Zabić ich obu albo zaaranżować homo małżenstwo dla nich obu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Ja rozumiem jesteś takim simpem póki nie będą się seksowac i robić kolejne do alimentów Salowa już za stara a na in vitro go nie stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to nie wiem już. Co radzisz? Zerwać z obydwoma? pozycz od obu kase i dopiero zrywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Ja rozumiem jesteś takim simpem póki nie będą się seksowac i robić kolejne do alimentów Magada to fajna kobieta, żałuje, że jestem za młody na poważną akcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 2 godziny temu Jeszcze możesz monologi pisać do siebie i żeby każdy się ciebie bal to dadza ci spokój wszyscy bo będą się bali i brzydzili ale nie bedziesz płakać bo nie ma randki i bara bara odzyskasz spokój tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu 4 lata młodszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu Salowa jest mężata, a cudzych się nie tyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Salowa już za stara a na in vitro go nie stac Mam na myśli że makaron to simp a Jeżowa i Chwila myślą o dzieciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: 4 lata młodszy chlop 4 lata mlodszy to jak bab mlodsza o 24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magada to fajna kobieta taka trochę rozjeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu Mąż salowej podobno 10 lat młodszy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: Salowa jest mężata, a cudzych się nie tyka. Zwłaszcza jak jest bombowa jak salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BożeJajo napisał: 4 lata młodszy Nawet 82 rocznik mi nie przeszkadza, bo ma zayebisty charakter kobietka Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 2 godziny temu jutro nie przeboleje ze dzisiaj 18h nie warowala i byc moze randka ja ominela. rano temat zniknie i nie bedzie wiedziala ze amant chcial sie umowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Zwłaszcza jak jest bombowa jak salowa Nie pożądaj bliźniego swego, srakaron to grzesznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Mam na myśli że makaron to simp a Jeżowa i Chwila myślą o dzieciach Od myślenia i gałek daleko nie zajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nawet 82 rocznik mi nie przwszkadza, bo ma zayebisty charakter kobietka Jak smoczyca i osiol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu A jjutro znowu dzien i ani chwili spokoju ehh,a w nocy jest tak fajnie, a w dzien halas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach