Madison Lush 7 Napisano 2 godziny temu Na pulsie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu Z göwnem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Na puls 2 smerfetka haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu Haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 7 Napisano 2 godziny temu Nie lubiłam Ważniaka a lubiłam Osiłka i Gargamela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Fajna ta praca gdzie masz czas na telenowele i smerfy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 7 Napisano 2 godziny temu Mam okienko a w pokoju nauczycielskim jest telewizor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu W mowie są wychowawcy a nie nauczyciele gjeniuto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 2 godziny temu Zayebista praca Gienia rządzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 2 godziny temu Ja bym bila dzieci linijka po dopie i dawała narkotyki a potem byśmy tańczyli czacze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 2 godziny temu A murzyny by srraly w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 213 Napisano 1 godzinę temu Ja to nawet lubiłam gumisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Ide oglądać plan B żegnajcie na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 1 godzinę temu Ale dzwieku pewnie nie ma, sam obraz. Ja kiedyś siedziałem w psychistryku to wieczorami leciały filmy w tv i można było oglądać xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 1 godzinę temu Ja też spadam, na spacer chyba nad wodę, bo piękna pogoda. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 791 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Madison Lush napisał: Mam okienko a w pokoju nauczycielskim jest telewizor. Wygodne łóżeczko i poducha na drzemkę to już pewnie tylko kwestia czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1715 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, Madison Lush napisał: Na pulsie. Lepiej igrać z ogniem. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 803 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, BożeJajo napisał: Ide oglądać plan B żegnajcie na zawsze Czyli na kwadrans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli na kwadrans? Cicho tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach