VenusHorizon4 76 Napisano 15 godzin temu Jeszcze tylko kallax i podłoga i sypialni zrobiona huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 15 godzin temu Ale somsiadowi meble wypoczynkowe wypasione przywieźli... a mówią, że Polacy biedni... Aha, kto jak kto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 15 godzin temu Ja se wyobrażałam ołówek wbity w tchawicę i jadłam obiad huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, +RC+ napisał: Ale somsiadowi meble wypoczynkowe wypasione przywieźli... a mówią, że Polacy biedni... Aha, kto jak kto... U mnie ten sąsiad co szedł po schodach za 85" sony nie żyje Sypialnia posprzatana jeszcze 4/5 mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: U mnie ten sąsiad co szedł po schodach za 85" sony nie żyje Sypialnia posprzatana jeszcze 4/5 mieszkania Niech mu Pan da udział w życiu wiecznym * ... Ja wczoraj znów kosiłem trawę i żywopłot przycinałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 12 godzin temu Ja dziś myłam okna i sprzątałam w łazience. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja dziś myłam okna i sprzątałam w łazience. Okna najgorsze.. i fugi w kuchni/łazience. Edytowano 12 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Okna najgorsze.. i fugi w kuchni/łazience. Jak myjesz systematycznie, to nie ma problemów. Ja jestem pedantyczna i jestem z tego powodu wymagająca i trudna Nienawidzę syfiarzy i leni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak myjesz systematycznie, to nie ma problemów. Ja jestem pedantyczna i jestem z tego powodu wymagająca i trudna Nienawidzę syfiarzy i leni. Są, są niestety...Jak mieszkasz blisko lasu/drzew i pyli, to musisz myć co dwa dni inaczej będą paskudne, tłuste kropki... pylica z drzew/krzewów, tak samo na samochodzie...A ja nie mam kiedy co chwila myć bo pracuje... Na szczęście mam ludzi od pomocy xD Edytowano 11 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 793 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak myjesz systematycznie, to nie ma problemów. Ja jestem pedantyczna i jestem z tego powodu wymagająca i trudna Nienawidzę syfiarzy i leni. Sradzia wyręczyłaś mnie Jak się sprząta na bieżąco, to fugi w ogóle nie sprawiają problemu. Nie bardzo sobie nawet wyobrażam co trzeba robić zeby doprowadzić fugi do takiego stanu, żeby czyszczenie fug było jakimś problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Są, są niestety...Jak mieszkasz blisko lasu/drzew i pyli, to musisz myć co dwa dni inaczej będą paskudne, tłuste kropki... pylica z drzew/krzewów, tak samo na samochodzie...A ja nie mam kiedy co chwila myć bo pracuje... Na szczęście mam ludzi od pomocy xD Koty zostawiają odbicia łapkami i pyszczkami. Bez przesady, żebym non stop latała ze ścierką i wycierała. Ale porządek musi być pilnowany twardą ręką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Koty zostawiają odbicia łapkami i pyszczkami. Bez przesady, żebym non stop latała ze ścierką i wycierała. Ale porządek musi być pilnowany twardą ręką Elcia na forum mi poleciła genialny płyn do fug - działa rewelacyjnie, ale i tak nie cierpię ich myć... Robię bo muszę... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 414 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Elcia na forum mi poleciła genialny płyn do fug - działa rewelacyjnie, ale i tak nie cierpię ich myć... Robię bo muszę... xD Dom jest do mieszkania a nie do sprzątania. Miałam kiedyś białe kafle w łazience, fugi też były białe. Tak czyściłam, że je wydrapałam i widać było klej do kafli. Teraz są stalowoszare kafle i szare fugi. Jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, jamuonmi napisał: Dom jest do mieszkania a nie do sprzątania. Miałam kiedyś białe kafle w łazience, fugi też były białe. Tak czyściłam, że je wydrapałam i widać było klej do kafli. Teraz są stalowoszare kafle i szare fugi. Jest ok. Na szczęście umiem fugować, więc w najgorszym razie - jak wydrapię - to nałożę nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu Oesu wy naprawdę to szorujecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Oesu wy naprawdę to szorujecie xD Ja umywalkę bo do niej szcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Ja umywalkę bo do niej szcze Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 10 godzin temu 5 godzin temu, VenusHorizon4 napisał: Jeszcze tylko kallax i podłoga i sypialni zrobiona huh Pobrałem COD WWll, ale kaski Niemcom latają i pięknie się rozbryzgują na ścianie ohh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, BożeJajo napisał: Bez komentarza Frytkownica była na promce i pomyślałem o tobie huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Toya napisał: Pobrałem COD WWll, ale kaski Niemcom latają i pięknie się rozbryzgują na ścianie ohh Chyba nie grałem to wygląda na remejk co grałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Chyba nie grałem to wygląda na remejk co grałem Dopiero zacząłem, ale ładnie wygląda i dobrze się strzela. Podobno można się wzruszyć tylko słyszałem, że krótka. To była dobrze wydana stõwa. Grałeś w avatara? Też będę pobierał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Frytkownica była na promce i pomyślałem o tobie huh 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Toya napisał: Dopiero zacząłem, ale ładnie wygląda i dobrze się strzela. Podobno można się wzruszyć tylko słyszałem, że krótka. To była dobrze wydana stõwa. Grałeś w avatara? Też będę pobierał. Nie avatara sprzedałem z zyskiem ładnym huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Nie avatara sprzedałem z zyskiem ładnym huh Przecież to nie jest stara gra, więc jakim cudem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Elcia na forum mi poleciła genialny płyn do fug - działa rewelacyjnie, ale i tak nie cierpię ich myć... Robię bo muszę... xD Czy aby na pewno ja? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czy aby na pewno ja? xD Może i nie ty... W każdym razie, jakaś dobra Pani Domu mi poleciła i jest moc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czy aby na pewno ja? xD No też ciężko mi w to uwierzyć bo nie wyobrażam sobie ciebie myjącą fugi jabyś mu poleciła do mycia podłóg to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipinski 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: jakaś dobra Pani Domu mi poleciła i jest moc... TO NA 100% NIE ELCIA, ona tylko podłoge myje jak MOPS ma przyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 600 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Cipinski napisał: bo nie wyobrażam sobie ciebie myjącą fugi Mógł być to faktycznie ktoś inny... Ja czasem tak mylę wątki z forum, co z kim pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebab u Polaka 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Cipinski napisał: TO NA 100% NIE ELCIA, ona tylko podłoge myje jak MOPS ma przyjść A ty jak bierzesz rentę z zusu na głowę to wszystko jest cacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach