VenusHorizon4 77 Napisano 17 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 162 Napisano 17 godzin temu I co kupiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 11 Napisano 17 godzin temu Brakowało tematów o hipermarket. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 17 godzin temu Ja rano byłem w piekarni, bo jechałem z kuzynem na ryby i kupiłem dla nas cztery zapiekanki. Typiarka do mnie 24 zł proszę królewiczu złoty. Zrobiłem oczy jak żaba i szybko wyszedłem z łzami w oczach. Już tam nigdy nie pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, darkromance napisał: I co kupiłeś? 60g tytoniu, 50szt paracetamolu, donuta, 4 chleby, ogórka i mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Toya napisał: Ja rano byłem w piekarni, bo jechałem z kuzynem na ryby i kupiłem dla nas cztery zapiekanki. Typiarka do mnie 24 zł proszę królewiczu złoty. Zrobiłem oczy jak żaba i szybko wyszedłem z łzami w oczach. Już tam nigdy nie pójdę. W hipermarket były po 4,99 i niby promka po 1-2,5 bym nabrał a 5zl drogo wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 11 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: 60g tytoniu, 50szt paracetamolu, donuta, 4 chleby, ogórka i mleko Chyba nie łykasz codziennie paracetamolu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jerremy napisał: Chyba nie łykasz codziennie paracetamolu? Często mam migreny wczoraj wciagnolem przynajmniej 6szt bo pół dnia mnie męczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Takie 50szt to mi starcza nvm na miesiąc może dwa każda migrena to 6-10szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Często mam migreny wczoraj wciagnolem przynajmniej 6szt bo pół dnia mnie męczyła Pogięło cie i tak nic ci to nie da jak 2 nie pomogly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 11 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Takie 50szt to mi starcza nvm na miesiąc może dwa każda migrena to 6-10szt Masakra. To już lepiej ketonal albo ibuprom kupić, bo tu 1 wystarczy na cały dzień i nie obciążają tak wątroby jak paracetamol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Pogięło cie i tak nic ci to nie da jak 2 nie pomogly Co 4h biorę 2szt a jak migrena trzyma długi czas to co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jerremy napisał: Masakra. To już lepiej ketonal albo ibuprom kupić, bo tu 1 wystarczy na cały dzień i nie obciążają tak wątroby jak paracetamol. Gdzie wystarczy na cały dzień tak samo bym lykal i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Parac jest tanszy 11zl za 50szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Co 4h biorę 2szt a jak migrena trzyma długi czas to co zrobić Ja bym wypróbowała inne składniki w innych tabletkach bo może te ci nie sluza i guwno daja a większą ilość tylko wątrobę może rozwalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Ja bym wypróbowała inne składniki w innych tabletkach bo może te ci nie sluza i guwno daja a większą ilość tylko wątrobę może rozwalic Wszystko próbowałem i jeden pies jak boli, raz ketanol sis mi dała i nie pomógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Inne gorzej bo nerki a te mam słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Wszystko próbowałem i jeden pies jak boli, raz ketanol sis mi dała i nie pomógł Ketonal. Ja bym łeb zbadała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Wątrobę mam najlepszom bo nie pije alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu Ostatnio sprawdzałam moje badanie kosztowało prawie 5 tysięcy na nfz. Prywatnie jak zrobisz to będziesz goły i niewesoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 11 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Gdzie wystarczy na cały dzień tak samo bym lykal i nic Wystarczą, są o wiele silniejsze. Poczytaj sobie. Mi na ostry ból zęba i na zwichniętego palca nawet pomagały. A paracetamol na ból zęba mi nigdy nie pomagał, to słabiak jest. Paracetamol to jedynie na gorączkę łykam, jak coś mnie boli to wolę te przeciwbólowe z prawdziwego zdarzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Jerremy napisał: Wystarczą, są o wiele silniejsze. Poczytaj sobie. Mi na ostry ból zęba i na zwichniętego palca nawet pomagały. A paracetamol na ból zęba mi nigdy nie pomagał, to słabiak jest. Paracetamol to jedynie na gorączkę łykam, jak coś mnie boli to wolę te przeciwbólowe z prawdziwego zdarzenia. Ja pamiętam czasy jak lykalem po dwa ibupromy max co 4h i jeszcze kompres z zamrażarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Ostatnio sprawdzałam moje badanie kosztowało prawie 5 tysięcy na nfz. Prywatnie jak zrobisz to będziesz goły i niewesoly Jakie badanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Amd mogło mnie uratować finansowo niestety nie kupiłem i będę niedługo mocno w dupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 11 Napisano 16 godzin temu Jak tak Cie ciagle głowa boli od roku czy tam kilku lat, to poproś o rezonans głowy. Powinni dać, bo to też nie jest normalne, żeby tak bolało ciagle, że trzeba garść tabletek łykać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Jakie badanie Obrazowe nie będę pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu Lezak nie ma ubezpieczenia więc pewnie nie pójdzie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Jerremy napisał: Jak tak Cie ciagle głowa boli od roku czy tam kilku lat, to poproś o rezonans głowy. Powinni dać, bo to też nie jest normalne, żeby tak bolało ciagle, że trzeba garść tabletek łykać. Miałem termin 14lat temu i nie poszedłem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 20 Napisano 16 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 77 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Lezak nie ma ubezpieczenia więc pewnie nie pójdzie do lekarza Nie mam czasu tego ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach