Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, szmul napisał:

Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić.

Będziesz smagana batem,  co oczywiście nagram i zmonetyzuje na youtube b ez twojej zgody

1 minutę temu, starożytny kosmita Krzysio napisał:

Będziesz smagana batem,  co oczywiście nagram i zmonetyzuje na youtube  bez twojej zgody

Powiedzmy że lepszy ty niz jakiś maminsynek albo pogardliwy Polaczek daj se spokój to nie o tobie

2 minuty temu, szmul napisał:

Powiedzmy że lepszy ty niz jakiś maminsynek albo pogardliwy Polaczek daj se spokój to nie o tobie

Ale i tak będziesz smagana batem, zrobimy to pod ruskich, bo więcej wyświetleń od nich jest niż od Polaków 😄 

Nawet wybrałem już podkład muzyczny pod szortsy więc odwrotu nie ma, naucz się kilku bluzgów po rusku w międzyczasie 😄 

9 minut temu, szmul napisał:

Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić.

Ja tam siebie lubię 😉 i generalnie być chłopem. 

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Ja tam siebie lubię 😉 i generalnie być chłopem. 

Większości nie lubię normalne dla baby która nie jest tutka nic specjalnego nie ma co 

Edytowano przez szmul

3 godziny temu, Major G. napisał:

Italia (nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku lat 2000) słynęła z dużej ilości tanich tirówek pod dużymi miastami. W dużej części czarnoskórych. Chlapcio jest miłośnikiem miłości z egzotycznymi paniami na żetony, więc może miał tam prawdziwy raj. 

Ależ ciebie triggeruje osoba mojego męża, schabowa rolado 😊

A co to masz w profilowym, to twój chłopak? 🤭

4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ależ ciebie triggeruje osoba mojego męża, schabowa rolado 😊

A co to masz w profilowym, to twój chłopak? 🤭

To David Kross w filmie Lektor, imbecyIko.

Przed chwilą, Major G. napisał:

To David Kross w filmie Lektor, imbecyIko.

A jest jakiś obowiązek znać twoich muminowatych kraszów? Myślałam, że wreszcie sobie układasz życie (to żart, wiadomo, że masz niskie iq) 😎 Przy okazji - polecam książkę 🙂

4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

A jest jakiś obowiązek znać twoich muminowatych kraszów? Myślałam, że wreszcie sobie układasz życie (to żart, wiadomo, że masz niskie iq) 😎 Przy okazji - polecam książkę 🙂

Wiem, że twoja wizja krasza jest nieco inna - łysiejący, wytatuowany podstarzały alvaro z przebiegiem niczym Audi z 1993 roku. 

1 minutę temu, Major G. napisał:

Wiem, że twoja wizja krasza jest nieco inna - łysiejący, wytatuowany podstarzały alvaro z przebiegiem niczym Audi z 1993 roku. 

nawet smiechlem 😄

Nie, moja wizja krasza to wysoka, szczupła, ale atletyczna sylwetka (świetne geny plus odpowiednia aktywność), zwieńczona męską, przystojną twarzą, o pięknych kościach, szczęce itd. 🙂 Jakbym się lubowała w muminach, to bym się wydała za takiego dzidziu piernik, a nie za mojego męża 😊

3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Poza tym ten jest ok, bo to aktor. Ci, których ketrel wrzucała po pijaku ze swojego tindera, to było czyste upośledzenie umysłowe, Rzepa od Elci to przy nich to tornado 😄

przypominam ze rzepa ci sie podobal 😄 

5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Poza tym ten jest ok, bo to aktor. Ci, których ketrel wrzucała po pijaku ze swojego tindera, to było czyste upośledzenie umysłowe, Rzepa od Elci to przy nich to tornado 😄

Tja. W dupie byłaś i gòwno widziałaś jak zwykle, a wypowiadasz się. Nie masz pojęcia, z jakimi się spotykałam, zapewne pomarzyć sobie możesz o takich. Tylko, że dla mnie to realne, a dla ciebie pozostaje w sferze fantazji.

Edytowano przez Major G.

Przed chwilą, libedovski napisał:

przypominam ze rzepa ci sie podobal 😄 

Nic takiego nie pisałam, jedynie sprzeciwiłam się, że tak bezwzględnie hejtowałeś jego sylwetkę. Owszem, był chudy, ale było widać, że się stara i robi coś z ciałem. To absolutnie wszystko. Jego poziom intelektualny oraz wstawanie w avek takich zdjęć, to zupełnie inna kwestia. 

Tja. W dupie byłaś i gòwno widziałaś jak zwykle, a wypowiadasz się. Nie masz pojęcia, z jakimi się spotykałam, zapewne pomarzyć sobie możesz o takich. Tylko, że dla mnie to realne, a dla ciebie pozostaje w sferze fantazji.

No widziałam, jakich wrzucałaś i o tym piszę 😎

Poza tym spotykałaś się i co?... I chyba jajco... 😎

Nie fantazjuj poza tym ketrel, nie wiesz nic o moich możliwościach i urodzie (choc mój mąż o mnie jakoś świadczy ;)), pograj sobie w simsy 😉

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nic takiego nie pisałam, jedynie sprzeciwiłam się, że tak bezwzględnie hejtowałeś jego sylwetkę. Owszem, był chudy, ale było widać, że się stara i robi coś z ciałem. To absolutnie wszystko. Jego poziom intelektualny oraz wstawanie w avek takich zdjęć, to zupełnie inna kwestia. 

oczywiscie ze ci sie podobal pisalas ze przystojny wysportowany etc. same superlatywy a to byl jakis pato dresiarz w stylu widmoka 😄

1 minutę temu, libedovski napisał:

oczywiscie ze ci sie podobal pisalas ze przystojny wysportowany etc. same superlatywy a to byl jakis pato dresiarz w stylu widmoka 😄

Nic takiego libed nie pisałam. Jak zwykle celowo przekłamujesz, bądź po prostu nie czytasz jak zawsze. W ten sposób pisała o nim salowa, o ile pamiętam. 

3 minuty temu, libedovski napisał:

No był i pisał tematy jak upośledzony. Nie wiem, o czym mnie przekonujesz. 

4 minuty temu, libedovski napisał:

O kogo chodzi?

19 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nie, moja wizja krasza to wysoka, szczupła, ale atletyczna sylwetka (świetne geny plus odpowiednia aktywność), zwieńczona męską, przystojną twarzą, o pięknych kościach, szczęce itd. 🙂 Jakbym się lubowała w muminach, to bym się wydała za takiego dzidziu piernik, a nie za mojego męża 😊

Haha jeszcze się na tęczowo zesråj w kształcie serca

Przed chwilą, BożeJajaWywalonė napisał:

Oj tam tęczowo, soczysta czerwień.

2 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Jeszcze mnie kocha. 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Opisuje fakty. Od początku. Ze nie mieszczą się w tutejszej wizji świata, to naprawdę nie mój problem 😉

Każda swojego misiaczka wielbi póki jej japonki z oczu nie zlecą. Efekt tęczy i aureoli jeszcze trwa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się