Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, libedovski napisał:

on pisal tu takie rzeczy ze to spokojnie moglo nie byc zartem 😄 

Ja zaczynałam wierzyć.😁

Przed chwilą, Lussesita napisał:

Ja zaczynałam wierzyć.😁

tez jestes pewnie uposledzona jak ja 😄

niestety musze rozczarowac wszystkich inteligentnych zarzucajacych mi brak intelektu. w przeciwienstwie do nich mam na to papier 😄

Przed chwilą, libedovski napisał:

niestety musze rozczarowac wszystkich inteligentnych zarzucajacych mi brak intelektu. w przeciwienstwie do nich mam na to papier 😄

Masz zaświadczenie, że jesteś mądry? Ciekawe, ciekawe...

21 minut temu, libedovski napisał:

ty tez pisalas ze przystojny cos tam o miesniach na brzuchu itd. a ani slowa o tych dresach z  lampasami czy tradzie i rozumie 😄

pokażcie go, ja sie znam na młodych miesniakach ocenie kompetentnie 😂

jak ktos pisze ze go gryba baba chyba zg.walcila ale nie jest pewien bo nic nie pamieta bo nie mogl mowic, jego baba zapewnia ze nawet jak nie moze mowic i nie wie co sie dzieje to dzida mu stoi i znajomi potwierdzaja to bo w jednym pomieszczeniu bzykali przy jakiejs innej okazji to stwierdzenie ze baba mu pena mierzy 😄 zeby sie przekonac czy podobny do jej ulubionego aktora to  jest zupelnie normalne 😄 ciekawe czy w trakcie tez se wyobraza twarz aktora jak juz miarka ustalili ze sprzet miesci sie w odpowiednim przedziale 😄

• Haha 2

1 minutę temu, libedovski napisał:

Ale ja nigdy nie podważałam twoich papierów. Dlatego stanowisz fenomen. Będąc zapewne inteligentny w sposób mierzalny, jesteś jednocześnie kompletnym imb.ecylem. W dodatku aroganckim i tak mentalnie sztywnym, że aż trudno uwierzyć w taki beton.

5 minut temu, libedovski napisał:

wszystko sie zgadza wiec jak tobie wolno wyrazic opinie o mnie tak i mnie wolno o jakims rzepie czy kims innym i tyle. 

ty widzisz zawisc a ja mam beke 😄

Tyle że Twoje opinie sa z dùpy i faktów nie zmienia. Zreszta jesteś niemeski w choi bo który normalny facet wpiera kobietom że inny chlop jest brzydki xd D litości wsioku

1 minutę temu, libedovski napisał:

jak ktos pisze ze go gryba baba chyba zg.walcila ale nie jest pewien bo nic nie pamieta bo nie mogl mowic, jego baba zapewnia ze nawet jak nie moze mowic i nie wie co sie dzieje to dzida mu stoi i znajomi potwierdzaja to bo w jednym pomieszczeniu bzykali przy jakiejs innej okazji to stwierdzenie ze baba mu pena mierzy 😄 zeby sie przekonac czy podobny do jej ulubionego aktora to  jest zupelnie normalne 😄 ciekawe czy w trakcie tez se wyobraza twarz aktora jak juz miarka ustalili ze sprzet miesci sie w odpowiednim przedziale 😄

Ona nie była gruba tylko brzydka. 

Reszty opowieści nie znam. 

1 minutę temu, Lussesita napisał:

o kim mowa, Lusia

1 minutę temu, Lussesita napisał:

Masz zaświadczenie, że jesteś mądry? Ciekawe, ciekawe...

nie na madrosc nie ma zaswiadczen ale na intelekt mozna kupic kiedys za 50zl teraz chyba 100 kosztuje no i musza cie zbadac 😄

Tak z ciekawości po przeczytaniu początku zapytam. W którym momencie napisalem, ze nie moglem mówić? 😀Poza tym to wszystko bylo napisane w formie żartowania z samego siebie,  bo cenię angielski humor i staram sie go używać. Niestety wy na Kafe lubicie humor w stylu gównianych polskich kabaretów, trzeba wam tłumaczyć potem co jest autoironią itd 

5 minut temu, BellaS napisał:

pokażcie go, ja sie znam na młodych miesniakach ocenie kompetentnie 😂

mysle ze tobie tez sie bedzie podobal jak elce 😄 obstawiam ze macie podobny gus twoim guru chyab byl pudzianowski ktory ci kazal wstawac o 5 rano 😄

Przed chwilą, Lussesita napisał:

Odejmij od tego, co on pisze, jakieś 70%. Tak, nie było napisane, że gruba 😄 Choć chyba, o ile wiem, była;) Tyle że może na wyśrubowane standardy mojego męża 😉

4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ale ja nigdy nie podważałam twoich papierów. Dlatego stanowisz fenomen. Będąc zapewne inteligentny w sposób mierzalny, jesteś jednocześnie kompletnym imb.ecylem. W dodatku aroganckim i tak mentalnie sztywnym, że aż trudno uwierzyć w taki beton.

tylko to sie zgadza

3 minuty temu, Lussesita napisał:

Teraz jest gruba. Poza tym ta opowieść rzucona w formie zartu stała się tu juz legenda, do której kazdy cos dorzuca 😀

5 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Tyle że Twoje opinie sa z dùpy i faktów nie zmienia. Zreszta jesteś niemeski w choi bo który normalny facet wpiera kobietom że inny chlop jest brzydki xd D litości wsioku

ty nie raz wpierasz babom ze sa brzydkie czy glupie wiec bujaj sie z tymi reklamacjami 😄

moje opinie sa z mojej du.py i mam do nich prawo tak jak ty do swoich a ze mnie nienawidzisz to zawsze bedziesz w opozycji bo nie stac cie na szczerosc pzoa tym tobie sie na pewno podoba bo ty masz wlasnie typowy gust dresiary przeciez pisalas o nawrockim ze przystojny 😄

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Tak z ciekawości po przeczytaniu początku zapytam. W którym momencie napisalem, ze nie moglem mówić? 😀Poza tym to wszystko bylo napisane w formie żartowania z samego siebie,  bo cenię angielski humor i staram sie go używać. Niestety wy na Kafe lubicie humor w stylu gównianych polskich kabaretów, trzeba wam tłumaczyć potem co jest autoironią itd 

Wszedłeś z kontekstowym żartem na temat Ryma, który śmiertelnie poważnie przeżywał zarzuty o wykorzystanie jakiejś celebrytki przez inną celebrytke, formułowane po 15 latach od zdarzenia;)

nie na madrosc nie ma zaswiadczen ale na intelekt mozna kupic kiedys za 50zl teraz chyba 100 kosztuje no i musza cie zbadac 😄

Z badaniem odpada. 

Matura musi wystarczyć jako potwierdzenie. 

mysle ze tobie tez sie bedzie podobal jak elce 😄 obstawiam ze macie podobny gus twoim guru chyab byl pudzianowski ktory ci kazal wstawac o 5 rano 😄

Motywacje od niego czerpie, wizualnie nie mój typ, wole niskich i krępych, a nie wielkich i karykaturalnie umięśnionych

5 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Elzbieta też ma papiery na ajkju i co to wam daje xD libed start kawaler i elzbieta panna z 2 dzieci z różnymi panami xD sori elzunia

tak chyba jej psycholog badajacy dziecko zrobil test dla tego 7 latka na czytanie ze zrozumeiniem 😄 nie przesadzajmy 😄 

dzieciom sie robi inne testy nie chce mi sie tlumaczyc poza tym zaburzone dzieci badaja czy nie sa uposledzone a nie czy sa inteligentne

6 minut temu, Lussesita napisał:

pisal ze gruba. jak gruba to i brzydka dla 99% facetow

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Wszedłeś z kontekstowym żartem na temat Ryma, który śmiertelnie poważnie przeżywał zarzuty o wykorzystanie jakiejś celebrytki przez inną celebrytke, formułowane po 15 latach od zdarzenia;)

Tak. Napisałem jedno zdanie i oto jest legenda. Czytalem dzisiaj nawet, ze bzkalem ją z bratem.

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Teraz jest gruba. Poza tym ta opowieść rzucona w formie zartu stała się tu juz legenda, do której kazdy cos dorzuca 😀

Taki głuchy telefon. Na końcu wychodzi: ru/chał kozę. I nie zatrzymasz tego. 

Przepraszam za drastyczny przykład. 

8 minut temu, libedovski napisał:

Tak było, pamietam, ze to opisywał, a płaska (gardząca przecież patologią) wtórowała mu w tym, podpierając to stwierdzeniem, że tak wygląda młodość atrakcyjnego mężczyzny chodzącego na imprezy. 

5 minut temu, Doktor ZG napisał:

napisales dwa razy ze byles tak pijany ze nie mogles mowic poamietam to bo pisalem ci wtedy ze jak mogles bzykac jak mowic nie mogles ze to niemozliwe wtedy wkroczyla zona i zapewnila ze dasz rade 😄 pamietam to bo bylo bekowe moge ci to odszukac ale po co ?

pisalesz ze byles tak pijany ze nie mogles mowic

pisal ze gruba. jak gruba to i brzydka dla 99% facetow

Wtedy byla ogolnie nie w moim typie i zapowiadała sie na gruba. I jest gruba. Mialem farta, ze zdążyłem uciec 😀

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się