Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, libedovski napisał:

tez cie wychowywali na krola 😄 

p.s. ja kaze zawsze gosciom sprzatac ktorzy naswinia

To chùjowy z ciebie gospodarz. Pewnie też każesz im kapcie zakladac 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Ale to ty uparcie dzwonisz, przegrywko bez perspektyw 🙂

Napisała bezrobotna larwa, która musi sobie wymyślać męża na forum i która nawet nie umie jeździć samochodem. 🤦 o większą hipokrytkę to tutaj ciężko. 

5 minut temu, Lussesita napisał:

Libed, opanuj się. 😁 

to ty bylas ta gruba 😄 ? bo wygladasz jakbys chciala brac udzial w tej walcie harpi 😄 

3 minuty temu, libedovski napisał:

tez cie wychowywali na krola 😄 

p.s. ja kaze zawsze gosciom sprzatac ktorzy naswinia

Dokładnie. Na studiach nie potrafiłem zrobić sobie herbaty. Wina matki.

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Moze nienormalne, ale mielismy po dwadzieścia i kilka lat. Brum. Byliśmy mlodzi i glupi. Teraz ja nawet imprez nie lubie. Ewa potwierdzi, ze na imprezach mam mine jakbym mial bol zęba 😉

😄

7 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Spokojnie libciu, uspokój swoje ego 🙂

wypilem 2l pepsi mam duzo energii 😄  za chwile pojde spac i bedziesz pisala ze z zazdrosci to pisze. w sumie takie imprezy jak robienie loda koldze przez dame a jego zona za sciana to bekowe nawet 😄 

juz rozumiem dlaczego go tak pilnujesz i walczysz o niego. nie chcesz byc za sciana 😄

Edytowano przez libedovski

1 minutę temu, Major G. napisał:

Napisała bezrobotna larwa, która musi sobie wymyślać męża na forum i która nawet nie umie jeździć samochodem. 🤦 o większą hipokrytkę to tutaj ciężko. 

Ketrelku, ale co ty się tak denerwujesz obcymi ludźmi 🙂 Pokrzycz sobie "baba jędza" i luzik;)

Przed chwilą, libedovski napisał:

wypilem 2l pepsi mam duzo energii 😄  za chwile pojde spac i bedziesz pisala ze z zazdrosci to pisze. w sumie takie imprezy jak robienie loda koldze przez dame a jego zona za sciana to bekowe nawet 😄 

Od pewnego momentu właściwie już nie czytam twoich postów 🙂

7 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Sam byś bzykał ale tobie dawać nie chciały i stąd ból dùpy o innych chłopów. Krejzi ci jaja liże to ego uroslo jeszcze bardziej 

tak dokladnie dolacz do chóru ewki ze zazdroszcze grubej baby 😄

2 minuty temu, Lussesita napisał:

Najgorsze jest wycieranie spermy o zasłony. 

Nie... Ja zawsze zostaje w kobiecie. Nie o to chodzi, ale nie będę juz tu nic pisal, bo to nie żarty 

kto nigdy nie bzykal grubej to zazdrosci 😄

przyznaje sie bez bicia ze nie zdarzylo mi sie nigdy 😄

Przed chwilą, libedovski napisał:

tak dokladnie dolacz do chóru ewki ze zazdroszcze grubej baby 😄

Kto wybrzydza ten nie rùcha. To akurat prawda. Ty wybrzydzasz aż za bardzo i mamy efekty w postaci zgryźliwego tetryka o niezbyt lotnym umyśle i równie nijakiej aparycji. Aj ges.

23 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Szczerze? Nawet ci "normalni" tu to często stare panny z rodzicami i kawalerowie mieszkający u tatusiów. Nie prowadziłam się w młodości jak Ty, co wiesz, ale też rozwala mnie, że dorośli ludzie tak bardzo przeżywają takie rzeczy z przeszłości

Ja tylko jestem ciekawa jak się wasze dzieci będą bawić. Ale pewnie nie będzie wam to przeszkadzać, ot tak norma w waszych kręgach.

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nie... Ja zawsze zostaje w kobiecie. Nie o to chodzi, ale nie będę juz tu nic pisal, bo to nie żarty 

Romantyczne.

• Haha 1

Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał:

Ja tylko jestem ciekawa jak się wasze dzieci będą bawić. Ale pewnie nie będzie wam to przeszkadzać, ot tak norma w waszych kręgach.

Na razie jest córka i jest za mała, żeby o tym mówić. Natomiast to bzdura, że szaleństwa w młodości wpływają na to, jakim się jest rodzicem. Doktor to wzór odpowiedzialności.

Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał:

Akurat Ewa byla tak porządna, ze powiedziałem sobie- ta kobieta będzie moja. Bylo ciężko. Prawie osiwialem.

• Haha 1

1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Romantyczne.

Jestem romantykiem. Potwierdzam. 

• Like 1

9 minut temu, Doktor ZG napisał:

Moze nienormalne, ale mielismy po dwadzieścia i kilka lat. Brum. Byliśmy mlodzi i glupi. Teraz ja nawet imprez nie lubie. Ewa potwierdzi, ze na imprezach mam mine jakbym mial bol zęba 😉

no bo teraz jestes z zona to nic dziwnego ze ci smutno ze juz wspolnie nie pobzykacie 😄

Chlapcio ma syndrom madonny i ladacznicy. Płaska to świętość, której nie tyka (stąd taka sfrustrowana lata), a na mieście jak ma okazję to płaci za seks. Albo z rozrzewnieniem wspomina patologiczne ekscesy z młodości.

Edytowano przez Major G.
  • Like 1

Przed chwilą, BożeJajaWywalonė napisał:

No tak bo na zone święta dziewica orleanska xD ciekawe czy gdyby robiła za młodu lody żonatym po pijaku to tak by cię jarała na osiwienie xD

Nie Ewa. Jestem hipokryta.

7 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Bo jest dziwne o tyle, że pewnie miałeś większe możliwości (jesteś chadem i bananem) i z nich korzystałeś. Żeby dokonywać wyborów moralnych, trzeba być przed nimi postawionym. Łatwo napisać, że bzykanie np. dwóch hot lasek, poznanych w klubie, jest niemoralne i obrzydliwe, jeśli się nigdy nie miało propozycji od nawet jednej Grażyny, a to jest casus tutejszej większości.

Jest różnica między zwyklym trójkątem, a jakimiś niemal orgiami (i to regularnymi?) ze znajomymi czy rodzeństwem. Skończ się silić na te racjonalizacje, Ruda, bo to żałosne. Ale wiadomo, narcyz zawsze będzie racjonalizował swoje zachowania, a to z reszty robił tych dziwnych/zazdrosnych/toksycznych. Standard.

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Nie Ewa. Jestem hipokryta.

Jak każdy facet. Ale zakochana kobieta ma japonki na oczach więc ciesz się póki możesz bo po dziecku kolo sråksary się zatoczy się ponownie. 

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Dla was bogaczy patologia to tylko to jak ktoś w domu kibla nie ma. Na studia powinni chyba rekrutować w burdelu skoro to takie towarzystwo.

Przyznaję, ze poszedlem na uniwerek zeby nie musieć pracować, żeby starzy nie gadali. Teraz mam do tego inny stosunek i żałuję np tych warunków na studiach za ktore placili itd. Moglem sie uczyć 😉

2 minuty temu, pasty z kafeterii napisał:

Jest różnica między zwyklym trójkątem, a jakimiś niemal orgiami (i to regularnymi?) ze znajomymi czy rodzeństwem. Skończ się silić na te racjonalizacje, Ruda, bo to żałosne. Ale wiadomo, narcyz zawsze będzie racjonalizował swoje zachowania, a to z reszty robił tych dziwnych/zazdrosnych/toksycznych. Standard.

Nie komentuję anonimów, niepotrzebnie się męczysz:)

10 minut temu, Doktor ZG napisał:

Dokładnie. Na studiach nie potrafiłem zrobić sobie herbaty. Wina matki.

matki tez

8 minut temu, Doktor ZG napisał:

pieprz pochwali cie praw.wilny katolik jestes 😄 juz rozumiem skad ten syn sie nagle wzial oprocz corki 😄

ciekawe ile dzieci chodzi po tym swiecie twoich 😄

8 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Kto wybrzydza ten nie rùcha. To akurat prawda. Ty wybrzydzasz aż za bardzo i mamy efekty w postaci zgryźliwego tetryka o niezbyt lotnym umyśle i równie nijakiej aparycji. Aj ges.

a co to  za radosc ru.chac gruba ? calowalabys sie z bezzebnym ktoremu smierdzi z japy i jeszcze pisala ze kto wybrzydza ten sie nie caluje ? 

idz po rozum bo zgubilas 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się