BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 18:46 Kupilam pepsi zero fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 18:47 Gdzie moi chorzy koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 18:51 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 18:53 Nie wiem co obejrzeć nudze się samym wyborem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 18:56 Netsrix? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 18:56 Też nie ma nic dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 18:59 Ja też. Uleciała dzisiaj ze mnie cała energia życiowa. Trzeba było siedzieć na dopie w wikend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:03 Że mje tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:06 Dobra mam dokument Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 19:07 Mi się kompa nie chce włączać od kilku dni. Nie mam żadnego celu w życiu i moja egzystencja nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:10 Nic nie zrobisz żyć musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:10 moze powinienes do iskry isc dziedzi robic bo tobie trzeba mowic co masz robic i sterowac tobom tak tak czlowiek marzy o zdziczalych czadach narowistych a potem sie okazuje ze to zwykly czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 19:11 (edytowany) Kiedyś miałem rodzine i musiałem ją utrzymać, a teraz mam szopa, który tak naprawdę mnie nie potrzebuje, tylko ja go na siłę przytulam. Może jutro będzie lepiej. Edytowano wtorek o 19:12 przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:12 (edytowany) w sumie to jest okej jak nie zgrywajom redpillowcow urabura tylko mowiom zem memusiu jestem ...pjerdola mowi mi co mam robic eh Edytowano wtorek o 19:12 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:13 a co bys zezarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:14 Mam tosty skrajke czipsy ryzowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 19:15 2 minuty temu, Owsickyy123 napisał: Ja mam misia pluszowego, ale w anglii Smuteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:15 Napisy muszę czytac fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:18 (edytowany) ale dobre. zjadlabym ale chad z dobrym wsadem gapa chlapcio niedlugo brzemienny mnie nie zechce jak bede jadla znaczy jego harpia brzemienna oczywiscie. ja se znowu sok wycisne chyba. znaczy zmiksuje hmmm. Edytowano wtorek o 19:19 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:23 (edytowany) u mie tez upal dzis, 27 stopni. Odzwyczailam sie od takiej pogody. A czemu baby to takie idjotki konformistyczne jak jest taki serial z chadem Euphoria i tam sa trzy tepe pisdy na raz i kazda mu ciagnie druta bo ma jakistam ryj niby ladny i wzrost a taki ptasi z geby zwykly chooj by se wziely jakiegos z ktorym by bylo to cos a kazda harpia na jednego pe/dala sie rzucila i robia z siebie idjotki Edytowano wtorek o 19:25 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:26 w ogole baby to lubia zlizywac smierdzacy kisiel z fjuta po innej niektore, ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:26 Brzemienna spozywczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:27 Przed chwilą, szmul napisał: w ogole baby to lubia zlizywac smierdzacy kisiel z fjuta po innej niektore, ohyda Jesteś obleśna na maksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 267 Napisano wtorek o 19:28 Przed chwilą, BożeJajaWywalonė napisał: Jesteś obleśna na maksa no jak inaczej okreslic plaskie takie huh lubie byc oblesna ona Qwerte molestowala sexualnie po pochvie i Iskre tez huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano wtorek o 19:37 Włożyłem sobie rękę w gacie, ale zero satysfakcji seksualnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:38 Nudzicie mnie bo macie gadziego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:40 Znajdz robotę to się nie będziesz nudzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:43 Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:43 Jesteś leserem i tyle. Nigdy nie znajdziesz baby jako bezrobotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 72 Napisano wtorek o 19:45 Dla siebie to chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach