BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Kupilam pepsi zero fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Gdzie moi chorzy koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Ello Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Nie wiem co obejrzeć nudze się samym wyborem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 6 godzin temu Netsrix? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Też nie ma nic dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Ja ledwo żyje, chyba zaraz odpalam muze i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 6 godzin temu Ja też. Uleciała dzisiaj ze mnie cała energia życiowa. Trzeba było siedzieć na dopie w wikend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Może jutro będzie lepiej. Dzisiaj cały dzień w wyrze spędziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Że mje tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu No masakra, miałem iść nad wodę, a jak odpaliłem gierkę i muzykę z rana to cały dzień zleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Dobra mam dokument Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 6 godzin temu Mi się kompa nie chce włączać od kilku dni. Nie mam żadnego celu w życiu i moja egzystencja nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Ja na handheld wbijam levele, nie wiem po co, a po co mam wylazic na zewnatrz, jak i tak żadnej baby nie poznam, i tak lata lecą, a w internecie też już nie chce poznawać bab i nie zagaduje. Z żadną nie umiem zakręcić. Czesia już dała nogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Nic nie zrobisz żyć musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 6 godzin temu moze powinienes do iskry isc dziedzi robic bo tobie trzeba mowic co masz robic i sterowac tobom tak tak czlowiek marzy o zdziczalych czadach narowistych a potem sie okazuje ze to zwykly czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu No muszę cierpieć i grać w grę, w którą Czesia już nie gra, bo woli życie, a ja nie mam życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Kiedyś miałem rodzine i musiałem ją utrzymać, a teraz mam szopa, który tak naprawdę mnie nie potrzebuje, tylko ja go na siłę przytulam. Może jutro będzie lepiej. Edytowano 6 godzin temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Nie trzeba, ja nie lubie być sterowany i innymi też nie lubie sterować. Ogólnie mnie to wkuurwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Ja mam misia pluszowego, ale w anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 6 godzin temu (edytowany) w sumie to jest okej jak nie zgrywajom redpillowcow urabura tylko mowiom zem memusiu jestem ...pjerdola mowi mi co mam robic eh Edytowano 6 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 6 godzin temu Dawaj żryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 6 godzin temu a co bys zezarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 6 godzin temu Mam tosty skrajke czipsy ryzowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Owsickyy123 napisał: Ja mam misia pluszowego, ale w anglii Smuteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 5 godzin temu Napisy muszę czytac fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 5 godzin temu Ja już po kolacji, jadłem kanapeczki z domowym pasztetem babci, quacamole, ogóreczki małosolne i zielona herbata do picia, mniam. Mam ciasto czekoladowe z polewą czekoladową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Smuteczek Chciałem zabrać, to matka że nie ma miejsca w plecaku i żebym zostawił i teraz bym sobie z nim poleżal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 5 godzin temu (edytowany) ale dobre. zjadlabym ale chad z dobrym wsadem gapa chlapcio niedlugo brzemienny mnie nie zechce jak bede jadla znaczy jego harpia brzemienna oczywiscie. ja se znowu sok wycisne chyba. znaczy zmiksuje hmmm. Edytowano 5 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach