Owsickyy123 6 Napisano 13 godzin temu W matrix dobra muza? Zara obczaje. Ja sobie sciagam niektore płyty zgrane z płyt winylowych xdd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 13 godzin temu Polaczki i tak glupsze bo się nie pobawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 13 godzin temu W UK też Polaczki narzekają na Brytyjki że dopy pięknym ksieciuniom abuzywnym nie dają tylko że wolą menela bo nie zanudzi je na śmierc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 13 godzin temu W polsce baby są takie zgrabne i już w krótkich szortach, a w UK kolorowo i grube baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 100 Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, BożeJajaWywalonė napisał: Kupilam pepsi zero fak Ja też kiedyś kupiłem Pepsi Zero i mnie smakowała, ale nie wiem, czy bardziej od zwykłej Pepsi. Musiałbym bezpośrednio porównać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 6 godzin temu Pepsi z cukrem do kebaba z kurczaka i frytki mmmmmm faaak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach