Sassy&Wicked 44 Napisano 4 godziny temu Konta „po przejściach” mają wyłączone powiadomienia. A nie chce się zakładać kolejnego. Ach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 168 Napisano 4 godziny temu Można się poczuć trochę jak za czasów gościa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Można się poczuć trochę jak za czasów gościa. Nie pamiętam tych czasów. Chyba, że na kowbojkach i samosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 166 Napisano 4 godziny temu Przeskoczy ci stronę i wrócą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 168 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Przeskoczy ci stronę i wrócą To nie to. Nie masz zablokowanych przez spam tylko jakby wyłączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: To nie to. Nie masz zablokowanych przez spam tylko jakby wyłączone. Ach och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 57 Napisano 4 godziny temu Ja na nowym tez nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 57 Napisano 4 godziny temu I nie wiem o jakich przejsciach mowa po zalozeniu ktos wylaczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: I nie wiem o jakich przejsciach mowa po zalozeniu ktos wylaczyl Na przykład po uśpieniu na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach