Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

9 minut temu, Doktor Hefner napisał:

Ja nie lubię piwa, wczoraj wypiłem sobie Peroni podczas meczu. Ale rzadko piję. 

Alkoholowy chuch po innych alkoholach nie jest lepszy. Na szczęście nie ma obowiązku wąchania pijanych facetów 😂

Ps. dotrwaliśmy do końca pracy, wiec miłego weekendu wszystkim. 

Edytowano przez taka_pokraka

To prawda. Wulgarna jest bardzo. 

Od czasu Poki nie było tu takiej agresywnej baby

EKIPA GAPY MA BÓL ZADA O PIWO, BO JAK TAK MOŻNA. LEPIEJ ZDRADZAĆ PŁASKĄ FARMERKĘ Z BRATEM NA ORGII NARKOTYKOWEJ. 

• Haha 1

7 minut temu, taka_pokraka napisał:

Alkoholowy chuch po innych alkoholach nie jest lepszy. Na szczęście nie ma obowiązku wąchania pijanych facetów 😂

Ps. dotrwaliśmy do końca pracy, wiec miłego weekendu wszystkim. 

Miłego 😉

5 minut temu, Nowak26 napisał:

EKIPA GAPY MA BÓL ZADA O PIWO, BO JAK TAK MOŻNA. LEPIEJ ZDRADZAĆ PŁASKĄ FARMERKĘ Z BRATEM NA ORGII NARKOTYKOWEJ. 

Przecież nie chodzi o to. Ona ma ewidentnie problem z alkoholem. Jest przy tym odrażająca i tyle. 

• Like 1

1 godzinę temu, salix napisał:

Ale nie odwracaj kota ogonem nikt nie żąda od ciebie inwektyw w jej strone. Chodzi o to, że legitymizujesz picie w południe jako coś normalnego, a głosy rozsądku traktujesz jako atak.

A Z JAKIEJ PAKI WYPICIE PIWA W POŁUDNIE W WOLNY DZIEŃ, MIAŁOBY BYĆ GORSZE NIŻ WYPICIE GO WIECZOREM? :D TO TY PREZENTUJESZ JAKIEŚ PRZESTARZAŁE, ZACOFANE POGLĄDY

I PO RAZ ENTY SIE CZEPIASZ O CHUI WIE CO , NAPRAWDĘ CIĘŻKO UWIERZYĆ ŻE JAKIKOLWIEK CHŁOP WYTRZYMAŁY Z TAKIM BABSKIEM, CHYBA TYLKO JAKIŚ KRYPTO-GEJ Z ANIELSKĄ CIERPLIWOŚCIĄ

• Like 1

15 minut temu, Doktor Hefner napisał:

Przecież nie chodzi o to. Ona ma ewidentnie problem z alkoholem. Jest przy tym odrażająca i tyle. 

Fakt. Lepszy jest zjełczały 41 latek po przejściach dymający jakiegoś paszkwila na zmianę z bratem w jednym pokoju po litrze wódki i kokainie. Kwintesencja atrakcyjności. Do tego balast w postaci córki, której nie chciałeś i jakiegoś ochlapa z internetu w postaci płaskiej, bo realnie nikt się nie trafił. Z czym do ludzi degeneracie?

39 minut temu, Malik gondwana napisał:

Od czasu Poki nie było tu takiej agresywnej baby

Mam wrażenie że chcecie żeby była taka żeby się zabawić.

10 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Fakt. Lepszy jest zjełczały 41 latek po przejściach dymający jakiegoś paszkwila na zmianę z bratem w jednym pokoju po litrze wódki i kokainie. Kwintesencja atrakcyjności. Do tego balast w postaci córki, której nie chciałeś i jakiegoś ochlapa z internetu w postaci płaskiej, bo realnie nikt się nie trafił. Z czym do ludzi degeneracie?

Ok, napij się jeszcze 

• Haha 1

9 minut temu, pasty z kafeterii napisał:

A Z JAKIEJ PAKI WYPICIE PIWA W POŁUDNIE W WOLNY DZIEŃ, MIAŁOBY BYĆ GORSZE NIŻ WYPICIE GO WIECZOREM? :D TO TY PREZENTUJESZ JAKIEŚ PRZESTARZAŁE, ZACOFANE POGLĄDY

I PO RAZ ENTY SIE CZEPIASZ O CHUI WIE CO , NAPRAWDĘ CIĘŻKO UWIERZYĆ ŻE JAKIKOLWIEK CHŁOP WYTRZYMAŁY Z TAKIM BABSKIEM, CHYBA TYLKO JAKIŚ KRYPTO-GEJ Z ANIELSKĄ CIERPLIWOŚCIĄ

Z takiej paki, że nawet przy założeniu że ktoś sięgający po piwo w środku dnia nie ma problemu z alkoholem piwo w południe jest dla mnie definicja zmarnowanego dnia eliminacja z aktywności, załatwienia czegokolwiek, jazdy samochodem. Jeśli dla ciebie poziom nowoczesności wyznacza zionięcie piwskiem w miejscach publicznych od rana, to nasze standardy po prostu znajdują się w odleglych galaktykach. A co do moich partnerów to nie martw się o moje życie uczuciowe bo zawsze miałam w kim wybierać.

• Like 1

"Piwo w południe"  nie jest objawem uzależnienia według klasyfikacji tej choroby;) Natomiast jeśli sięga po nie ktoś, kto przejawia objawy uzależnienia i pisze o tym w sposób orgazmiczny, to kontekst jest jasny. 

Schabowy wyziew nie pofatygował się zapoznać z literaturą przedmiotu. Albo zapoznał bez zrozumienia. Jest to wynikiem tego, że ma niskie IQ i to widać. Ale pewnie przede wszystkim działają mechanizmy obronne. Wiedza spowodowałaby, że ujrzałaby swój problem. 

Najlepsze, gdy jako argumenty "obronne" podaje fakty ujawniające kolejny objaw 😄 Dziś znowu to zrobiła i nawet o tym nie wie;)

Co do empatii niech sympatyzują z tą nękaczką osoby, które uważają, że u nich na to zasłużyła. Nie jestem taką osobą 🙂 Dla mnie może skończyć w rowie z ozorami 😉 Nie życzę, bo mam ją gdzieś i co się z nią stanie, ale płakać nie będę przecież. 

Edytowano przez vodianova z kafeterii

1 minutę temu, salix napisał:

Z takiej paki, że nawet przy założeniu że ktoś sięgający po piwo w środku dnia nie ma problemu z alkoholem piwo w południe jest dla mnie definicja zmarnowanego dnia eliminacja z aktywności, załatwienia czegokolwiek, jazdy samochodem. Jeśli dla ciebie poziom nowoczesności wyznacza zionięcie piwskiem w miejscach publicznych od rana, to nasze standardy po prostu znajdują się w odleglych galaktykach. A co do moich partnerów to nie martw się o moje życie uczuciowe bo zawsze miałam w kim wybierać.

A JEŻELI KTOŚ NIE PLANUJE ŻADNYCH Z POWYŻSZYCH LUB ZWYCZANIE NIE MUSI? JESTEŚ NIENORMALNA, NALEŻYSZ DO KASTY TYCH CO MAJĄ JAKIEGOŚ JOBLA NA PUNKCIE WIECZNEJ AKTYWNOŚCI I "PRODUKTYWNOŚCI", W DODATKU SWOJĄ OBSESJĘ PROJEKTUJESZ NA INNYCH. TO SIĘ BARDZIEJ NA TERAPIĘ KWALIFIKUJE NIŻ CHLANIE PIWSK W POŁUDNIE, UWIERZ.

• Like 1

Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał:

A JEŻELI KTOŚ NIE PLANUJE ŻADNYCH Z POWYŻSZYCH LUB ZWYCZANIE NIE MUSI? JESTEŚ NIENORMALNA, NALEŻYSZ DO KASTY TYCH CO MAJĄ JAKIEGOŚ JOBLA NA PUNKCIE WIECZNEJ AKTYWNOŚCI I "PRODUKTYWNOŚCI", W DODATKU SWOJĄ OBSESJĘ PROJEKTUJESZ NA INNYCH. TO SIĘ BARDZIEJ NA TERAPIĘ KWALIFIKUJE NIŻ CHLANIE PIWSK W POŁUDNIE, UWIERZ.

Ta kobieta pila tez piwo w ramach śniadania, po przebudzeniu. To ostra patologia,  ale skoro to norma...

• Like 1

A Doktor może czuć się wyróżniony - nigdy nie widziałam takiego uzasadnienia bana jak teraz u niego 😄 Elaborat nawiedzenia;) Autorką jest moderatorka Marta, "kumpela" ketrela ("Martuś, dzięki", "Martuś, usuń to w wolnej chwili" - takie teksty tu padały że strony nawalonego schaba do tej właśnie modki ;)). W każdym razie możecie wierzyć na słowo - ketrel  nie robi nic, poza siedzeniem na tym forum i zgłaszaniem Doktora 😂

1 godzinę temu, Doktor Hefner napisał:

Zgadzam sie. Ale jednak kobiecie to jakoś w ogóle nie pasuje

Pasuje, jeśli trzyma w dłoni pokal i sączy z niego np. karmi czy garage przez 3 godziny (jedno) 😁 

Kobiecie (moim zdaniem) nie pasuje kufel i te plastikowe kubki... 👎 O piciu z centrali już się nie wypowiadam.

2 minuty temu, Doktor Hefner napisał:

Ta kobieta pila tez piwo w ramach śniadania, po przebudzeniu. To ostra patologia,  ale skoro to norma...

To jeden z  objawów uzależnienia. 

Przed chwilą, Doktor Hefner napisał:

ZABAWNE, ŻE O PATOLOGII WYPOWIADA SIĘ WÓDKOWO-AMFETAMINOWY DOKTOREK, UWAŻAJĄCY OWE ZA ŚWIETNĄ ROZRYWKĘ 

1 minutę temu, pasty z kafeterii napisał:

ZABAWNE, ŻE O PATOLOGII WYPOWIADA SIĘ WÓDKOWO-AMFETAMINOWY DOKTOREK, UWAŻAJĄCY OWE ZA ŚWIETNĄ ROZRYWKĘ 

Też mnie to bawi (chociaż bardziej brzydzi), że taki maleoid próbuje mnie moralizować. O płaskiej z tykającym zegarem biologicznym nie wspomnę. 

Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał:

Też mnie to bawi (chociaż bardziej brzydzi), że taki maleoid próbuje mnie moralizować. O płaskiej z tykającym zegarem biologicznym nie wspomnę. 

Mój przestał tykać w momencie szczęśliwej nowiny, więc zajmij się swoim 😴

4 minuty temu, Baba napisał:

Pasuje, jeśli trzyma w dłoni pokal i sączy z niego np. karmi czy garage przez 3 godziny (jedno) 😁 

Kobiecie (moim zdaniem) nie pasuje kufel i te plastikowe kubki... 👎 O piciu z centrali już się nie wypowiadam.

Ok. Jedno ok  ale nie o wczesnych porach. Ona tu juz pisała, że jej matka tez chla tak wcześnie przy wolnych dniach. Wiec moze po części to wina rodziców. 

Edytowano przez Doktor Hefner
  • Like 1

Co do porównywania Doktora ze schabem. Doktor nie jest uzależniony, natomiast schab jest (uzależniona jest osobą, która wyczerpuje objawy uzależnienia, a nie osoba wedle widzimisię). Pomijając, że imprezy owe dotyczyły młodości i stanu wolnego, w przeciwieństwie do ketrela. 

Jakie to ma znaczenie czy późno czy wcześnie jak wolny dzień, i tak byłby kwik i histeria ratunku pijaczka

Edytowano przez libed od tyłu huh

1 minutę temu, Doktor Hefner napisał:

Ok. Jedno ok  ale nie o wczesnych porach. Ona tu juz pisała, że jej matka tez chla tak wcześnie przy wolnych dniach. Wiec moze po części to wina rodziców. 

Tępy ...iu i przychlascie, była mowa o sobocie 14:00, jaka wczesna pora? Zajmij się swoim łysym rondem na czubku głowy oblechu i szczekającą porażką życiową, którą żywisz i utrzymujesz. Nie cytuj, bo śmierdzisz.

• Haha 1

4 minuty temu, pasty z kafeterii napisał:

Tyle, ze to byl okres gdy mialem lekko ponad 20 lat 😀. I nie bylem uzależniony że muszę. Po prostu czas imprez.. Nie chlam piwa na śniadanie czy lunch.

• Like 1

3 minuty temu, vodianova z kafeterii napisał:

Mój przestał tykać w momencie szczęśliwej nowiny, więc zajmij się swoim 😴

To jak to będzie? Bebe skończy 30stke a Ty po 70. Haha. Nie oceniam btw. 

2 minuty temu, vodianova z kafeterii napisał:

Co do porównywania Doktora ze schabem. Doktor nie jest uzależniony, natomiast schab jest (uzależniona jest osobą, która wyczerpuje objawy uzależnienia, a nie osoba wedle widzimisię). Pomijając, że imprezy owe dotyczyły młodości i stanu wolnego, w przeciwieństwie do ketrela. 

Dokładnie

ostrą patologią nie jest chlanie wódy litrami i mieszanie jej z dragami, bo robiłeś to wieczorami/nocami, ale wypicie 1 piwa czy 2 w wolny dzień w południe oczywiście już tak. tak, tak, rozumiem, fajna racjonalizacja ex alkoholiku i ćpunie.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się