Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, libed od tyłu huh napisał:

Gienia jest super wy macie kija w dûpie cały czas i trzeba uważać na każde słowo bo się osrracie tak

A co czujesz miętę do dominujących lezbijek? 

Od kiedy te tajke zacząłem obyczajac to jakieś transy mi się w fidzie zaczęły pojawiać 😱

Edytowano przez Malik gondwana
  • Haha 1

1 minutę temu, Malik gondwana napisał:

A co czujesz miętę do dominujących lezbijek? 

Gienia to nie jest lesbijka skoro głównie widuje się z facetami i nie narzekali

1 godzinę temu, Malik gondwana napisał:

Od czasu Poki nie było tu takiej agresywnej baby

Krejzi z samochodu bezdomnego jest też gorsza od Gienki

Przed chwilą, Alan777 napisał:

Krejzi z samochodu bezdomnego jest też gorsza od Gienki

W ogóle ten nick to wygląda na aluzje do o. Rydzyka czyli pasuje do krejzi i jej antyklerykalnej obsesji. A sama historia z majbachem to bzdura kompletna ale takie pelikany jak paryska łykną wszystko aj ges. 

• Like 1

12 minut temu, libed od tyłu huh napisał:

Gienia to nie jest lesbijka skoro głównie widuje się z facetami i nie narzekali

Jest lezba tylko myślałem  że bardziej biseksualną ale wygląda na typ bardziej męski. 

11 minut temu, +RC+ napisał:

Przekaż staremu i młodemu, że niedziela godz 19 się mobilizujemy i wspieramy Curacao 😆 

🤣 Oni doskonale wiedzą co, gdzie i jakiemu klubowi kibicować. Młody (jak dostanie urlop) za swoim klubem jeździ na różne stadiony. 

Stary poza piłką lubi tenis, siatkówkę (teraz skończył się mecz) i lekkoatletykę.

• Like 1

19 minut temu, Malik gondwana napisał:

Jest lezba tylko myślałem  że bardziej biseksualną ale wygląda na typ bardziej męski. 

Kobieca dla odpowiedniego faceta jest tak 

57 minut temu, +RC+ napisał:

Dobrze, że nie jestem kłótliwą babą 🙂

Nie ma się nad tym wyboru, ale i tak się cieszę xD

Co myślisz o tym koledze i co byś powiedział komuś kto słucha tego z przerażeniem ugh 

8 minut temu, libed od tyłu huh napisał:

Co myślisz o tym koledze i co byś powiedział komuś kto słucha tego z przerażeniem ugh 

Nick Fuentes ostatnio namawia swoich widzów by głosowali na... Partię Demokratyczną. 

Tak, na tę partię, która tak głęboko zrujnowała społeczeństwo Stanów Zjednoczonych, która radykalizowała nowe pokolenia w kierunku wiary w komunizm i 120 płci, która doprowadziła Los Angeles, Chicago, Detroit na skraj przepaści i do opłakanego stanu... 

Dlaczego ktoś taki jak Nick, czyli osoba zupełnie z nimi nie kojarzona zachęca do głosowania na nich... A bo stwierdził, że Trump jest za miękki, że ruch MAGA nie jest tym czym obiecywał być i teraz "za karę", zachęca do głosowania na komunistycznych radykałów lewicowych... 

Nie mam szacunku do takiej postawy i tyle mogę powiedzieć o nim. Nie zdziwiłbym się gdyby FBI go wystawiła jako słupa mającego rozbijać środowisko konserwatywne, które rośnie na potęgę, szczególnie wśród młodych pokoleń.

Edytowano przez +RC+
  • Like 2

1 godzinę temu, +RC+ napisał:

Przekaż staremu i młodemu, że niedziela godz 19 się mobilizujemy i wspieramy Curacao 😆 

Ty masz coś z banią nie tak. Wszystko co niemieckie to wrogie, czy to pompa ciepła, czy reprezentacja piłki nożnej i teraz będziesz chodził i nawoływał kibicujmy Curacao jprdl🤣  w niedzielę zobaczysz, co to znaczy niemiecka jakości i precyzja.

Kurakao to drużyna podwórkowa i nie ma szans, bądźmy realistami. Fajnie by było jakby wygrali ale nie ma sensu błaznować...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się