Malik gondwana 29 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, libed od tyłu huh napisał: Gienia jest super wy macie kija w dûpie cały czas i trzeba uważać na każde słowo bo się osrracie tak A co czujesz miętę do dominujących lezbijek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Od kiedy te tajke zacząłem obyczajac to jakieś transy mi się w fidzie zaczęły pojawiać Edytowano 1 godzinę temu przez Malik gondwana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malik gondwana napisał: A co czujesz miętę do dominujących lezbijek? Gienia to nie jest lesbijka skoro głównie widuje się z facetami i nie narzekali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 6 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Malik gondwana napisał: Od czasu Poki nie było tu takiej agresywnej baby Krejzi z samochodu bezdomnego jest też gorsza od Gienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Alan777 napisał: Krejzi z samochodu bezdomnego jest też gorsza od Gienki W ogóle ten nick to wygląda na aluzje do o. Rydzyka czyli pasuje do krejzi i jej antyklerykalnej obsesji. A sama historia z majbachem to bzdura kompletna ale takie pelikany jak paryska łykną wszystko aj ges. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 29 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, libed od tyłu huh napisał: Gienia to nie jest lesbijka skoro głównie widuje się z facetami i nie narzekali Jest lezba tylko myślałem że bardziej biseksualną ale wygląda na typ bardziej męski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 461 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, +RC+ napisał: Przekaż staremu i młodemu, że niedziela godz 19 się mobilizujemy i wspieramy Curacao Oni doskonale wiedzą co, gdzie i jakiemu klubowi kibicować. Młody (jak dostanie urlop) za swoim klubem jeździ na różne stadiony. Stary poza piłką lubi tenis, siatkówkę (teraz skończył się mecz) i lekkoatletykę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 30 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Malik gondwana napisał: Jest lezba tylko myślałem że bardziej biseksualną ale wygląda na typ bardziej męski. Kobieca dla odpowiedniego faceta jest tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 455 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Chyba kałem haahaaha To chyba nie jedno piwko, ale juz ze 3 wjechały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 30 Napisano 49 minut temu 57 minut temu, +RC+ napisał: Dobrze, że nie jestem kłótliwą babą Nie ma się nad tym wyboru, ale i tak się cieszę xD Co myślisz o tym koledze i co byś powiedział komuś kto słucha tego z przerażeniem ugh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 679 Napisano 42 minuty temu (edytowany) 8 minut temu, libed od tyłu huh napisał: Co myślisz o tym koledze i co byś powiedział komuś kto słucha tego z przerażeniem ugh Nick Fuentes ostatnio namawia swoich widzów by głosowali na... Partię Demokratyczną. Tak, na tę partię, która tak głęboko zrujnowała społeczeństwo Stanów Zjednoczonych, która radykalizowała nowe pokolenia w kierunku wiary w komunizm i 120 płci, która doprowadziła Los Angeles, Chicago, Detroit na skraj przepaści i do opłakanego stanu... Dlaczego ktoś taki jak Nick, czyli osoba zupełnie z nimi nie kojarzona zachęca do głosowania na nich... A bo stwierdził, że Trump jest za miękki, że ruch MAGA nie jest tym czym obiecywał być i teraz "za karę", zachęca do głosowania na komunistycznych radykałów lewicowych... Nie mam szacunku do takiej postawy i tyle mogę powiedzieć o nim. Nie zdziwiłbym się gdyby FBI go wystawiła jako słupa mającego rozbijać środowisko konserwatywne, które rośnie na potęgę, szczególnie wśród młodych pokoleń. Edytowano 40 minut temu przez +RC+ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 128 Napisano 41 minut temu Potężna jakość terminator 3 na 85 sony polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 171 Napisano 16 minut temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Przekaż staremu i młodemu, że niedziela godz 19 się mobilizujemy i wspieramy Curacao Ty masz coś z banią nie tak. Wszystko co niemieckie to wrogie, czy to pompa ciepła, czy reprezentacja piłki nożnej i teraz będziesz chodził i nawoływał kibicujmy Curacao jprdl w niedzielę zobaczysz, co to znaczy niemiecka jakości i precyzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 29 Napisano przed chwilą Kurakao to drużyna podwórkowa i nie ma szans, bądźmy realistami. Fajnie by było jakby wygrali ale nie ma sensu błaznować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach