Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Piwo do sprzątania? Dziwne połączenie

Otworzyłam, może jak wypiję to nabiorę chęci na działanie. Póki co wstawiłam pralkę. 

Piwkowanie pod byle pretekstem niemal od rana to trochę smutny widok, nawet jak na standardy tego forum.

• Like 1

1 minutę temu, vodianova z kafeterii napisał:

12 w południe - boczek wali piwo. O MOWie oczywiście nikt w tym domu nie słyszał 🙂

A wiesz rozworo o takim czymś jak dzień wolnego od pracy? Pewnie nie, bo i skąd. 🤞

2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

A wiesz rozworo o takim czymś jak dzień wolnego od pracy? Pewnie nie, bo i skąd. 🤞

Wiem z całą pewnością, że nigdzie nie pracujesz, jesteś alkoholiczką, mitomanka, a ciąg zbliża się wielkimi krokami 🙂 Karma 🙂

19 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Otworzyłam, może jak wypiję to nabiorę chęci na działanie

Do takich celów służy mocna kawa;) 

Na niedzielę godzina 19 chłodzi się już zimne Grodziskie, będzie potrzebne do wspierania Curaçao! 🇨🇼 🐔🍻🍺 ⚽🍫🏝️😉

Emocji nie będzie mało. Kto wygra mecz? Curaçao! 😂

Edytowano przez +RC+

Przed chwilą, libed od tyłu huh napisał:

Piwo czasem jest dla ludzi byle nie przesadzac z tym żeby to głównie nie pomagało w radzeniu sobie z imocjami tylko było okazyjne 🤔

Moje pierwsze piwo od 4  miesięcy a jędza będzie mnie od alkoholiczek wyzywać. Niech spojrzy raz jeszcze na chlapcia i jego narkoholowe ekscesy. Szkoda się denerwować w ogóle. 🦋

• Haha 1

2 minuty temu, libed od tyłu huh napisał:

Piwo czasem jest dla ludzi byle nie przesadzac z tym żeby to głównie nie pomagało w radzeniu sobie z imocjami tylko było okazyjne 🤔

No, mądre zdanie. Podpisuję się 🍺😉

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Na niedzielę godzina 19 chłodzi się już zimne Grodziskie, będzie potrzebne do wspierania Curacao! 🇨🇼 🐔🍻🍺 ⚽🍫🏝️😉

Grodziskie white ipa uwielbiam z nutą zielonej herbaty. 💚 A teraz mam Pilsner urquell 

• Haha 1

Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał:

Grodziskie white ipa uwielbiam z nutą zielonej herbaty. 💚 A teraz mam Pilsner urquell 

No, najlepsze piwo z PL IMO. 

4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

Moje pierwsze piwo od 4  miesięcy a jędza będzie mnie od alkoholiczek wyzywać. Niech spojrzy raz jeszcze na chlapcia i jego narkoholowe ekscesy. Szkoda się denerwować w ogóle. 🦋

tak czesto bywa ze facetow nie spotykaja zadne konsekwencje za ich ekscesy a baba ma wszystkich na glowie bo zrobi cos glupiego i konsekwencje sa sto razy bardziej dotkliwe niz za wybryk faceta albo ma jakies schorzenia nie ze swojej winy np. autyzm i jest traktowana sto razy bardziej surowo i tyrana za cos na co nie ma wplywu.

8 minut temu, libed od tyłu huh napisał:

tak czesto bywa ze facetow nie spotykaja zadne konsekwencje za ich ekscesy a baba ma wszystkich na glowie bo zrobi cos glupiego i konsekwencje sa sto razy bardziej dotkliwe niz za wybryk faceta albo ma jakies schorzenia nie ze swojej winy np. autyzm i jest traktowana sto razy bardziej surowo i tyrana za cos na co nie ma wplywu.

Wszystko jest dla ludzi, a ułomica będzie prawić swoje teorie, które mam gdzieś. 💃

4 minuty temu, libed od tyłu huh napisał:

Piękna martyrologia, szkoda tylko że ma tyle wspólnego z rzeczywistością, co gienek z byciem trzeźwą. Przestańcie pudrować rzeczywistość picie w południe to nie jest "piąteczkowa okazja" tylko sygnał, że alkohol nie jest dodatkiem do życia a jego niezbędnym paliwem.

• Like 3

Wszystko jest dla ludzi, a ułomica będzie prawić swoje teorie, które mam gdzieś. 💃

tak byle uwazac na siebie

1 minutę temu, salix napisał:

Piękna martyrologia, szkoda tylko że ma tyle wspólnego z rzeczywistością, co gienek z byciem trzeźwą. Przestańcie pudrować rzeczywistość picie w południe to nie jest "piąteczkowa okazja" tylko sygnał, że alkohol nie jest dodatkiem do życia a jego niezbędnym paliwem.

jeszcze trzeba zwyzywac od menela i zeshmacic tak zeby ktos calkiem stracil ochote do zycia, nvm

1 minutę temu, libed od tyłu huh napisał:

jeszcze trzeba zwyzywac od menela i zeshmacic tak zeby ktos calkiem stracil ochote do zycia, nvm

Wysłałem beniz twojej siostrze przez pomyłkę, wyglądacie identycznie

5 minut temu, salix napisał:

Umyj się, bo trącisz myszką, a te swoje martynologie schowaj głęboko wiesz sama gdzie. 💃

Umyj się, bo trącisz myszką, a te swoje martynologie schowaj głęboko wiesz sama gdzie. 💃

Gienek nie rob problemow bo wiele roznych bicow i tatusiow chetnie by wykorzystalo taka pijana dzieweczka i maja ją za niedorozwinieta koorewke.

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Dumbo, ma rację kochani... 😉

Z tym że kolego ja nie jestem uzależniona. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się