CVVELSON 3 Napisano sobota o 21:55 TRAWA TO GOOWNO , A NIE NARKOTYK, W DE CZY HOLANDII MAŁOLATY CHODZĄ PO ULICY NAFURANE NA LEGALU, WIELE LEKÓW PRZECIWBÓLOWYCH ZAMULA BARDZIEJ NIŻ ZIOŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano sobota o 21:55 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Skąd ty to wszystko bierzesz? Ostatnio w Gdyni Służba Celna przechwyciła w kontenerze z cegłami ponad tonę narkotyków o wartości około 220 milionów. (Na Wirtualnej Polsce był artykuł o tym) Ja nie płacę za to, po prostu jak chce to biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELSON 3 Napisano sobota o 21:55 1 minutę temu, gemini napisał: A ciebie policja w Bielsku-Białej przechwyci i pewnie telefon i kompa ci zabiorą na kilka miesięcy żeby przeszukać co tam pisałaś. A TY NADAL GIEBLA CZASEM BIERZESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano sobota o 21:57 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zgloszone. Prawda to, ze też jestes w ciaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1855 Napisano sobota o 21:58 2 minuty temu, gemini napisał: Idź z tym już dziś na policję. Że salowa, którą latami gnębisz i wyzywasz jej męża doniosła na ciebie. Przeprowadziłam się jak już diable, więc odbij i daj mi spokój. Pięknie karma wróciła. Ciekawe jak długo będzie na forum w miarę spokojnie i kogo znowu diable wcielony przeprosisz, wracając tirem ze Skandynawii Do roboty bezrobolu na łasce gminy i biednej matki I to by było na tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1855 Napisano sobota o 21:59 3 minuty temu, gemini napisał: A ciebie policja w Bielsku-Białej przechwyci i pewnie telefon i kompa ci zabiorą na kilka miesięcy żeby przeszukać co tam pisałaś. Czekam.... I nawet otworzyłam im drzwi. Juz są? Nie rób mi do śmiechu, bo zaraz zrobią mi się zajady, a mam gębę opaloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1855 Napisano sobota o 22:00 3 minuty temu, Deasmond napisał: Ja nie płacę za to, po prostu jak chce to biorę. Nie pisz tutaj takich rzeczy, bo wariaty ala Pravik i Bicu w biustonoszu żyć ci nie dadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano sobota o 22:00 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przeprowadziłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano sobota o 22:00 4 minuty temu, Deasmond napisał: Ja nie płacę za to, po prostu jak chce to biorę. ja mam holke chcesz moge zdj wruzcic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano sobota o 22:00 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: a mam gębę opaloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1855 Napisano sobota o 22:01 Przed chwilą, zwyrol napisał: ja mam holke chcesz moge zdj wruzcic Wrzucić ** 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano sobota o 22:03 Łysa jak dobrze ze jestes, bez twoich mitomanii to nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 191 Napisano poniedziałek o 14:40 Dnia 13.06.2026 o 23:40, Deasmond napisał: Co za ulom ... Po pierewsze to nie narkotyk, a po drugie od 13 to już mam prawo iść odpocząć. Ssij Swoim wychowankom też tak tłumaczysz kwestie palenia marihuany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach