Spaghetti .... 266 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Na kafe Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 5 Napisano 2 godziny temu No cóż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Wasted napisał: No cóż. Nie mam głupich przyjacół. Tylko nieodpowiednie kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu Ten spoliczkowany to Ridge? Czy któryś inny jej kochanek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu Czytam o nim kawał jeden: - Ridge, odbierz dzieci ze szkoły! - Te co mam z twoją matką, córką czy nasze? 'Przeciętna wymiana zdań między Ridgem a jedną z jego licznych żon'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, sv7 napisał: Ten spoliczkowany to Ridge? Czy któryś inny jej kochanek? Widzisz Sev, jak jesz dobre danie, a w kuchni Ci wbijają nóż w plecy to nie jest fajnie Co wtedy robisz ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu Jednak to prawda, odszedł. Nie rozumiem dlaczego fani jeszcze nie wywalili telewizorów, bo po co im w sumie? Ridża nie ma, nie ma emocji. Patrz co się dowiedziałam sekundę temu: Moss odszedł z serialu, bo czuł się wypalony graniem hipermęskiego, twardego Ridge'a. 'Czułem, że jestem wart więcej, niż mi płacili. Poza tym chciałem iść do przodu, a miałem poczucie, że już dawno temu utknąłem i zjadam swój własny ogon - stwierdził w wywiadzie...' Proszę ja ciebie nie pogadasz. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Widzisz Sev, jak jesz dobre danie, a w kuchni Ci wbijają nóż w plecy to nie jest fajnie Nie jest gdziekolwiek się znajdujesz i podcinają ci skrzydła. Racja. Wsjo gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Nie jest gdziekolwiek się znajdujesz i podcinają ci skrzydła. Racja. Wsjo gra? Pewnie, że gra od tego jest prawo... życia Mam nadzieję, że u Ciebie również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Makaron też siostry chcesz ograbić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu W sumie racja bo salowa z matką też z jednym spały a może i siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu W rodzinie nic nie ginie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Makaron też siostry chcesz ograbić? Mam tylko jedną Boni i nie mieszka na kafe jak Wy Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Mam tylko jedną Boni i nie mieszka na kafe jak Wy Kumaty jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Kumaty jak zawsze Zawsze tak szybko piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Pewnie, że gra od tego jest prawo... życia Mam nadzieję, że u Ciebie również. Dobrze. Nie znam twarzy prócz Bruk. Przelecę sobie któregoś dnia wyrywkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Zawsze tak szybko piszesz ? W jakim sensie. Technicznie zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Dobrze. Nie znam twarzy prócz Bruk. Przelecę sobie któregoś dnia wyrywkowo. Tak. Wiele ich było i jest. Jak chcesz, ale nie pogub się w tym temacie Sev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2121 Napisano 2 godziny temu Coraz lepiej na kafe i spokój bo pozostały wybitne jednostki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WojciechWywaloński napisał: W jakim sensie. Technicznie zawsze W sensie pisania. Mam nadzieje, że to nie adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2121 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, sv7 napisał: Czytam o nim kawał jeden: - Ridge, odbierz dzieci ze szkoły! - Te co mam z twoją matką, córką czy nasze? 'Przeciętna wymiana zdań między Ridgem a jedną z jego licznych żon'. Czy babcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Tak. Wiele ich było i jest. Jak chcesz, ale nie pogub się w tym temacie Sev Orientujesz się w temacie? Wiem, że się nie wciągnę w ten serial. Ale sobie posprawdzam na wyrywki kto został ze starszej obsady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2121 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WojciechWywaloński napisał: W jakim sensie. Technicznie zawsze To zwolnij bo inni nie nadarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Czy babcią Oraz z tą, która jeszcze się nie urodziła a Ridż dzielny, więc poczeka te 18 lat czy ile trzeba. Może jakaś ożyje w międzyczasie? Kolejna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: To zwolnij bo inni nie nadarzają Mnie głowa boli od słońca. Cały dzień był ukrop! Znowu nadchodzi patelnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2121 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, sv7 napisał: Oraz z tą, która jeszcze się nie urodziła a Ridż dzielny, więc poczeka te 18 lat czy ile trzeba. Może jakaś ożyje w międzyczasie? Kolejna. Lubisz takie telenowele? Ja nigdy sie nie wkręciłam w coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2121 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Mnie głowa boli od słońca. Cały dzień był ukrop! Znowu nadchodzi patelnia. Cieszę sie bo na basen odkrytu pójdę bo otwierają. No i w niedzielę ma być 32 stopnie to też gdzieś wyskoczę. A miałaś zakrytą głowę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Lubisz takie telenowele? Ja nigdy sie nie wkręciłam w coś takiego. Tylko horrory i o szpiegach z karabinami na wojnie. Nie oglądam takich tasiemców. Czasem owszem, romantyczne się zdarzają ale rzadko. [cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, sv7 napisał: Orientujesz się w temacie? Wiem, że się nie wciągnę w ten serial. Ale sobie posprawdzam na wyrywki kto został ze starszej obsady. Owszem, ale chyba dość rozłożyłem na części pierwsze. Nie wciągniesz, już w nim uczestniczę Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: W sensie pisania. Mam nadzieje, że to nie adhd Nie ma czegoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach