NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zapłać trzeci raz. zapisalem se w kalendarzu by za lipiec nie placic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zapisalem se w kalendarzu by za lipiec nie placic a nie możesz sobie zrobić polecenia zapłaty albo stałego zlecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A to twoja pierwsza żona Nie i nie mam haremu jeśli o to Ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zapisalem se w kalendarzu by za lipiec nie placic ale kwoty sa rozne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu Po 1 rozwodzie się ma już wyebane jaja a tu nje xD ale zwyrol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Po 1 rozwodzie się ma już wyebane jaja a tu nje xD ale zwyrol na co ma sie wyj3bane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: na co ma sie wyj3bane Na kolejne atrakcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie i nie mam haremu jeśli o to Ci chodzi No wiesz massimo i te sprawy to i harem by się znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu Czy ja wiem nie zauwazylem takiej zaleznosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No wiesz massimo i te sprawy to i harem by się znalazł Harem czeba utrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a nie możesz sobie zrobić polecenia zapłaty albo stałego zlecenia? Rachunki sa w tym to kwoty inne. Ale zawsze można dac stały przelew i kwotę mniej więcej. Poten się wyrówna w naturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Harem czeba utrzymac Może jakieś 800 plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zapisalem se w kalendarzu by za lipiec nie placic I co z tą kasą Marcin zrobisz? Wycieczka czy nowy aparat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Rachunki sa w tym to kwoty inne. Ale zawsze można dac stały przelew i kwotę mniej więcej. Poten się wyrówna w naturze w ostateczności przelewem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 56 minut temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: No wiesz massimo i te sprawy to i harem by się znalazł Najpierw Ty się odnajdź wsród facetów, a potem mnie ustawiaj Widziałem co pisałaś na mój temat wystarczy mi. Edytowano 56 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w ostateczności przelewem Ale w ostateczności i trochę nadpłaci się za zwłokę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 54 minuty temu Będzie guwnoburza czy nie bo nie mam czasu na rozwoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Najpierw Ty się odnajdź wsród facetów, a potem mnie ustawiaj Widziałem co pisałaś na mój temat wystarczy mi. A co pisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Będzie guwnoburza czy nie bo nie mam czasu na rozwoj Chyba będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 52 minuty temu To posun się chce popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Będzie guwnoburza czy nie bo nie mam czasu na rozwoj zawsze masz czas na rozwój jeśli tylko chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chyba będzie Ośmieszasz mnie i tyle. Wracaj do Chwili i Widmo nimi się zajmij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze masz czas na rozwój jeśli tylko chcesz Filozof się znalaz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ośmieszasz mnie i tyle. Wracaj do Chwili i Widmo nimi się zajmij. Ja ciebie? W jaki sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze masz czas na rozwój jeśli tylko chcesz Tutaj nie ma czasu na nic chyba że na kłótnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 49 minut temu Konkubęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 39 minut temu 11 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Filozof się znalaz Mądry jest to i filozof 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 38 minut temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: I co z tą kasą Marcin zrobisz? Wycieczka czy nowy aparat? odkladamy na dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 432 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: odkladamy na dom piękny cel niech Wam się wiedzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mądry jest to i filozof Zmilcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach